CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Circulație îngreunată la intrarea în Poiana Câmpina. Zona de sub podul de cale ferată este inundată

- Social -

Circulație îngreunată la intrarea în Poiana Câmpina. Zona de sub podul de cale ferată este inundată

UPDATE - Tot în Poiana Câmpina, în satul Bobolia, un bărbat de 65 de ani a fost luat de viitură. A fost găsit în urma unei intervenții a pompierilor militari. Potrivit ISU Prahova, bărbatul este conștient și este asistat de către un echipaj medical de la Smurd.

Jale mare sub podul de cale ferată de la Poiana Câmpina, acolo unde circulația mașinilor este aproape imposibilă atunci când plouă. Zona se inundă deoarece canalizarea pluvială nu face față la o cantitate mare de apă. Așa s-a întâmplat și în această seară, când mai multe mașini au rămas blocate în apă și au fost scoase cu greu de sub pod. 

A plouat torențial aproape două ore, iar circulația se desfășoară cu mare dificultate la intrarea în Poiana Câmpina. S-a format o coloană de mașini de la stadion până la terenurile de tenis de la Fibec. Mașinile trec cu greu de zona de sub podul de cale ferată, unde s-a strâns o cantitate mare de apă. Oamenii își împing mașinile, se mai ajută unii pe alții, dar apa este mare și continuă să plouă.


07 Jun 2018 21:58 7939 vizualizari



Comentarii






  • 10.06.2018 11:03 Tapu De toate astea trebuie sa răspundă Crinu Oseaca care o va coti ca la Tesla,mare șef al ocolului și în vremea căruia s a tăiat pădurea.Ar trebui separat o ancheta cu rasul pădurii intre Bobolia și Magureni.lemnul o fi ajuns la firma lui sau a prietenilor din Valea Doftanei.o chestie cu iz penal.
  • 09.06.2018 00:38 Dan alt inginer Nu cred ca va face fata la astfel de evenimente. In functie de durata si cantite apa acolo poate sa ajunga si la 1m+. Poate va scadea durata de golire, dar nu prea ai unde sa deversi, 100m+ in jur e suprainaltat tot terenul .''Groapa aia'', denumita pasaj, are un bazin hidrografic nefiresc de mare.
  • 08.06.2018 09:29 Tudor Ingineru lu Pește Am văzut pe facebook tot felul de comentarii, că nu se poate înălța carosabilul, că este podul prea jos, etc. S-a gândit primarul să facă un cămin sub nivelul străzii, în care să bage o pompă cu flotor și să pompeze apa când plouă? Este simplu și eficient.
1799 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1642 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
876 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2941 vizualizari 12 Apr 2024 21:29 Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV