Poliția Locală îi caută pe proprietarii spațiilor neîngrijite din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În ultima perioadă, Poliția Locală Câmpina, prin Serviciul de Control, a efectuat mai multe verificări pentru identificarea spațiilor (terenuri și clădiri) neîngrijite din municipiu. De fapt, spațiile sunt ușor de găsit, problema cea mare a Poliției Locale este legată de găsirea proprietarilor sau, după caz, a administratorilor. În mai multe cazuri s-a reușit, totuși, să se ia legătura cu proprietarii și să se rezolve problema. Avem și câteva exemple.

Pe Strada Griviței, lângă Terasa Muntenia și la intersecția Străzii Griviței cu Vasile Alecsandri. În ambele cazuri, terenuri neîngrijite, cu barăci care aproape stăteau să cadă și o mizerie de nedescris. Proprietarul este același, o persoană din București, care nu a putut fi contactată. În schimb, s-a reușit să se ia legătura cu o cunoștință a acestuia, care a rezolvat cât de cât problema.
Pe Strada Dimitrie Bolintineanu - un spațiu (despre care noi am scris recent) aparținând ORSA Prahova și în care a funcționat o vreme Centrul de Reproducere și Selecție a Animalelor Câmpina. După mai multe încercări, s-a reușit contactarea conducerii instituției menționate și s-a făcut curățenie în locul respectiv. Practic, a fost tăiată vegetația și s-a luat legătura cu operatorul de salubritate pentru ridicarea resturilor vegetale în următoarele zile.
În prezent, Poliția Locală a identificat proprietarii altor spații lăsate de izbeliște, situate pe Strada 1 Mai și pe Strada Maramureș, proprietari care au fost avertizați să-și curețe terenurile, în caz contrar urmând să fie amendați. În privința terenului de pe 1 Mai, aici sunt mai mulți moștenitori, nu locuiesc în Câmpina și au fost găsiți destul de greu pentru a li se aduce la cunoștință situația.

5645 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Radu Vasile 25.05.2016 16:54 Terenurile neingrijite apartin lui Ungureanu stiu toate 'babele' cel cu Moscheea de langa sediul PNL.A vandut terenurile de nu gasiti proprietarii sau e fugit din tara respectivul?Mai este un teren neingrijit aproape de sediul Institutului str.Plevnei .Poate trece primarul pe acolo cu ceata de colindatori ca tot e in prag de alegeri si lasa niste poze la cainii din curte hehehehe!

Actualitate

2452 vizualizari
04 iul. 2022 12:24

Adevărul din spatele proiectului privind înființarea Bibliotecii Municipale Câmpina. Sau cum să înființezi ceva ce deja există

4 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 30 iunie 2022 s-a aflat și proiectul privind înființarea Bibliotecii Municipale, instituție de drept public, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Local, proiect inițiat de consilierii PSD Horațiu Zăgan, Livia Lupu și Andrei Duran și ProRomânia - Liviu Davidescu.

1892 vizualizari
03 iul. 2022 11:54

5-7 iulie, o nouă acțiune de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina

Primăria municipiului Câmpina anunță programul stabilit împreună cu operatorul Floricon Salub pentru etapa a doua de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina. Precedentaa campanie de dezinsecție a avut loc în perioada 24-27 mai.

Alte stiri recente

654 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

662 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.