După un an de la alegerile locale, consilierii câmpineni au început să întrebe de stadiul unor lucrări și proiecte

Actualitate (Categoria articolului)

De aproape un an au avut nevoie consilierii câmpineni pentru a începe să întrebe Executivul de stadiul unor lucrări și proiecte aprobate de la începutul acestui mandat. Cam mult, dar mai bine mai târziu...

Concret, la ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de joi, 30 septembrie 2021, la ”Diverse”, mai mulți consilieri au abordat astfel de subiecte. Consilierul Horațiu Zăgan a vrut să știe stadiul implementării proiectului privind montarea camerelor video în municipiu, dar și când se preconizează a se încheia reparațiile pe Bulevardul Carol I, la ieșirea spre Cornu. Consilierul Liviu Davidescu a adus în discuție ritmul lent al lucrărilor de restaurare de la Muzeul ”B.P. Hasdeu”, iar consilierul Valentin Crețu a întrebat despre lucrările de reabilitare termică de la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati”. 
Primarul Alin Moldoveanu a răspuns fiecăruia în parte, iar acolo unde era vorba de atribuția viceprimarului l-a invitat pe acesta să răspundă consilierilor locali, reparațiile la ieșirea spre Cornu și supravegherea desfășurării proiectului cu fonduri europene de la Muzeul ”Hasdeu” fiind în sarcina sa. Toate răspunsurile le întrebările consilierilor locali le regăsiți în materialul video.
Este de salutat implicarea consilierilor locali în problemele importante ale urbei, pentru că, până la urmă, datoria lor nu este doar să voteze proiecte, ci și să urmărescă ducerea lor la îndeplinire de către Executiv.

5817 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rica 01.10.2021 20:29 Gata, începe declinul! Pentru primar și viceprimar.
  • Ioan Bengea 02.10.2021 20:28 Despre locuri de munca in acest municipiu când totul este dezastruos de tragic și fără nici un viitor !

Actualitate

160 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

179 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.

Alte stiri recente

563 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

667 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.