PSD și ALDE vor conduce județul. Bogdan Toader va fi, cel mai probabil, președintele CJ Prahova

Politică (Categoria articolului)

Conducerile organizațiilor județene ale PSD și ALDE vor semna astăzi un protocol de colaborare la nivelul Consiliului Județean Prahova, dar și Consiliului Local Ploiești. Practic, cele două partide se aliază pentru a forma majoritatea și pentru a avea conducerea CJ și viceprimari în municipiul reședință de județ.

În urma negocierilor, s-a stabilit ca funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova să revină PSD, iar persoana care a fost nominalizată pentru această funcție și care va fi votată în prima ședință (dacă nu intervin alte probleme) este Bogdan Toader, președintele PSD Prahova. Cele două posturi de vicepreședinte vor fi împărțite - unul revine PSD și unul ALDE. Din cei 37 de consilieri județeni, 16 sunt de la PSD, 15 de la PNL, 4 de la ALDE și 2 de la PMP.
Protocolul care va fi semnat astăzi de Bogdan Toader și de Grațiela Gavrilescu va prevede și o alianță la nivelul Consiliului Local Ploiești, unde cele două partide vor avea majoritatea, iar cele două funcții de viceprimar și le vor împărți. Vă reamintim, Primăria Ploiești a fost câștigată de liberalul Adrian Dobre.

 (Sursă foto - ziarul Incomod)

6542 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1025 vizualizari
14 aug. 2020 21:12

Dosarul candidatului independent Alin Moldoveanu, înregistrat astăzi la Biroul Electoral Câmpina

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, și-a depus astăzi dosarul la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. Alin Moldoveanu a venit singur la Biroul Electoral, dar foarte sigur pe el și foarte optimist în privința rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie.

2131 vizualizari
14 aug. 2020 17:11

Alianța PNL-USR-PLUS a depus la BEC dosarele candidaților. "Suntem o forță și vom câștiga alegerile pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina!"

La Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina au depus astăzi dosarele cu candidaturile pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 reprezentanții Alianței PNL-USR-PLUS. Alături de Cătălin Florescu, candidatul pentru Primăria Câmpina, s-au aflat președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu - candidat la președinția Consiliului Județean, președintele USR Prahova - Mihai Polițeanu, Andrei Lupu - membru în Biroul Național al PLUS, deputatul PNL Răzvan Prișcă, primarul Horia Tiseanu, o parte din candidații la Consiliul Local Câmpina.

Alte stiri recente

1830 vizualizari
14 aug. 2020 07:20

A X-a ediție a Festivalului Dulceții de la Brebu va avea loc în ultimul week-end din august

În comuna Brebu se va desfășura, în perioada 29-30 august 2020, cea de-a X-a ediție a Festivalului Dulceții, un eveniment tradițional, organizat de Primărie și Consiliul Local, care reunește zeci de firme și producători individuali din Brebu și împrejurimi.

1821 vizualizari
14 aug. 2020 06:40

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 14 august

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.