Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor. Prezentarea colecției de modă ”Dacia Augusta” și surpriza... Ileana Șipoteanu

Eveniment (Categoria articolului)

În cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, eveniment care se desfășoară în perioada 1 septembrie - 1 octombrie și care este realizat doar din sponsorizări, sâmbătă, 23 septembrie, în curtea Casei cu Grifoni a avut loc o prezentare a unei colecții de modă.

Este vorba de colecția ”Dacia Augusta” a câmpinencei Delia Lazăr, o colecție prezentată publicului, aflat în număr destul de mare în generoasa curte a Casei cu Grifoni, de 11 eleve din cadrul liceelor din Câmpina. La reușita prezentării a contribuit și Lidia Elersdorffer - autoarea machiajelor îndrăznețe ale celor 11 modele.
Surpriza prezentării de modă a fost prezența la Câmpina a cunoscutei soliste Ileana Șipoteanu, o apropiată a creatorei de modă Delia Lazăr, care a avut cuvinte frumoase pentru acest eveniment și a cântat probabil cea mai cunoscută melodie a ei - ”Ce mult te-am iubit”. Evenimentul s-a încheiat cu o degustare de vinuri, nu înainte ca primarul Alin Moldoveanu să ofere Deliei Lazăr o plachetă, dar și flori modelelor și celor care au contribuit la reușita acestei prezentări.

2543 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1223 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1256 vizualizari
07 dec. 2023 06:49

Concert de orgă la Biserica Romano-Catolică "Sfântul Anton de Padova" din Câmpina, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

La Biserica Romano-Catolică "Sf. Anton de Padova" din municipiul Câmpina va avea loc și la acest sfârșit de an tradiționalul concert de orgă organizat în colaborare cu Societatea Filarmonică din Câmpina. Evenimentul se va desfășura miercuri, 27 decembrie 2023, de la ora 17.00. Intrarea este liberă.

Alte stiri recente

578 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

667 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.