CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor. Prezentarea colecției de modă ”Dacia Augusta” și surpriza... Ileana Șipoteanu

- Eveniment -

Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor. Prezentarea colecției de modă ”Dacia Augusta” și surpriza... Ileana Șipoteanu

În cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, eveniment care se desfășoară în perioada 1 septembrie - 1 octombrie și care este realizat doar din sponsorizări, sâmbătă, 23 septembrie, în curtea Casei cu Grifoni a avut loc o prezentare a unei colecții de modă.

Este vorba de colecția ”Dacia Augusta” a câmpinencei Delia Lazăr, o colecție prezentată publicului, aflat în număr destul de mare în generoasa curte a Casei cu Grifoni, de 11 eleve din cadrul liceelor din Câmpina. La reușita prezentării a contribuit și Lidia Elersdorffer - autoarea machiajelor îndrăznețe ale celor 11 modele.
Surpriza prezentării de modă a fost prezența la Câmpina a cunoscutei soliste Ileana Șipoteanu, o apropiată a creatorei de modă Delia Lazăr, care a avut cuvinte frumoase pentru acest eveniment și a cântat probabil cea mai cunoscută melodie a ei - ”Ce mult te-am iubit”. Evenimentul s-a încheiat cu o degustare de vinuri, nu înainte ca primarul Alin Moldoveanu să ofere Deliei Lazăr o plachetă, dar și flori modelelor și celor care au contribuit la reușita acestei prezentări.


26 Sep 2023 18:25 2871 vizualizari


Comentarii


1762 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
3724 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
522 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
871 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV