CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor. Prezentarea colecției de modă ”Dacia Augusta” și surpriza... Ileana Șipoteanu

- Eveniment -

Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor. Prezentarea colecției de modă ”Dacia Augusta” și surpriza... Ileana Șipoteanu

În cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, eveniment care se desfășoară în perioada 1 septembrie - 1 octombrie și care este realizat doar din sponsorizări, sâmbătă, 23 septembrie, în curtea Casei cu Grifoni a avut loc o prezentare a unei colecții de modă.

Este vorba de colecția ”Dacia Augusta” a câmpinencei Delia Lazăr, o colecție prezentată publicului, aflat în număr destul de mare în generoasa curte a Casei cu Grifoni, de 11 eleve din cadrul liceelor din Câmpina. La reușita prezentării a contribuit și Lidia Elersdorffer - autoarea machiajelor îndrăznețe ale celor 11 modele.
Surpriza prezentării de modă a fost prezența la Câmpina a cunoscutei soliste Ileana Șipoteanu, o apropiată a creatorei de modă Delia Lazăr, care a avut cuvinte frumoase pentru acest eveniment și a cântat probabil cea mai cunoscută melodie a ei - ”Ce mult te-am iubit”. Evenimentul s-a încheiat cu o degustare de vinuri, nu înainte ca primarul Alin Moldoveanu să ofere Deliei Lazăr o plachetă, dar și flori modelelor și celor care au contribuit la reușita acestei prezentări.


26 Sep 2023 18:25 2853 vizualizari


Comentarii


437 vizualizari 25 Jun 2024 21:22 ”Sărbătoarea celor 2 Iulii”, un șir de acțiuni de-a lungul unei săptămâni întregi

”Sărbătoarea celor 2 Iulii”, un șir de acțiuni de-a lungul unei săptămâni întregi

Probabil cel mai frumos eveniment de la Castelul ”Iulia Hasdeu”, din Câmpina, este ”Sărbătoarea celor 2 Iulii”, mama și fiica, atât de iubite de savantul Bogdan Petriceicu Hasdeu.

citeste mai mult
952 vizualizari 21 Jun 2024 10:54 Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, începând cu ora 12.00, Liceul Teoretic ”Aurel Vlaicu” Breaza, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Breaza, Inspectoratul Școlar Județean Prahova și alte instituții din județ, organizează Festivalul - concurs ”Cântec și joc la Breaza”, eveniment cu participare internațională.

citeste mai mult
10976 vizualizari 20 Jun 2024 18:24 Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Asociația Câmpina Curată invită câmpinenii la un megaconcert susținut de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Evenimentul va avea loc vineri, 28 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul ”Rafinăriei”.

citeste mai mult
1373 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV