În zona Pieței Centrale Câmpina, se lucrează la asfaltarea unor parcări, mutarea trecerii de pietoni de la Romal și montarea unor gărdulețe metalice

Actualitate (Categoria articolului)

În aceste zile, ar fi bine să evitați să mergeți cu mașinile în zona Pieței Centrale Câmpina, iar dacă nu se poate, atunci va trebui să vă înarmați cu ceva mai multă răbdare. În această zonă sunt două echipe de muncitori care efectuează mai multe tipuri de lucrări.

O echipă de muncitori de la firma care are încheiat un contract anual pentru plombări cu Primăria Câmpina lucrează la asfaltarea și marcarea a două porțiuni de parcare: cea din fața magazinului Voipan și apoi parcarea din fața Restaurantului Bon Appetit, până la intersecția cu Aleea Soarelui. O altă echipă de muncitori, de la Atelierul de Infrastructură Urbană din cadrul Primăriei, montează gărdulețe metalice de o parte și de alta a Străzii Republicii, în zona Complexului Cormercial Romal, astfel încât pietonii să nu mai poată traversa decât prin locul special amenajat. Adică pe trecerea de pietoni care se realizează în dreptul Cofetăriei Mandinas, trecerea de pietoni din fața Romal urmând să fie desființată.
Circulația în zonă este dirijată de agenți de la Poliția Rutieră Câmpina. După realizarea acestor lucrări se va trece la frezarea și apoi asfaltarea carosabilului pe Strada Republicii, de la intersecția cu Strada Kogălniceanu până la intersecția cu Strada Mihai Eminescu. Termenul de finalizare a asfaltării este 12 septembrie 2020.

5202 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • The mask 03.09.2020 15:35 Bataie de joc....hai sa mai cheltuim pe repede inainte pana pe 27 septembrie,azi am trecut prin zona si lucrarile se fac pe bucatele.Toata zona pietei trebuie regandita si reamenajata.Actuala administratie trebuia sa aiba bunul simt si sa nu mai angajeze lucrari publice pana la prelarea mandatului de noul primar...sa fie tainul devina?Oamenii acestia care au condus adminiatratia campineana si in ultimul ceas vor sa isi mai bata joc de banul public!Dorele lucreaza in oras ca e campanie!

Actualitate

344 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

478 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

181 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

57 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.