Drept la replică al Primăriei Câmpina privind... poza cu cutiile

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina ne-a transmis un punct de vedere referitor la articolul nostru Să mai spună cineva că DNA nu a avut de lucru la Primăria Câmpina.... Mai bine spus, la poza care a însoțit articolul, cea cu cutiile pline cu documente, de pe holul Primăriei.

Vă redăm integral, în facsimil, punctul de vedere al Primăriei Câmpina. În câteva cuvinte, ideea este că în acele cutii nu se află documente solicitate de DNA, așa cum am scris noi, ci documentația de la proiectul privind reabilitarea batalului de pe Strada Lacul Peștelui. Și că acele cutii urmau să fie duse la arhivă. Cu alte cuvinte, Primăria Câmpina ne spune că timp de trei ani (proiectul cu batalul s-a finalizat în 2013) toată acea documentația a fost ținută în sediu și că tocmai acum, când au apărut problemele cu DNA, s-a gândit cineva că acele cutii trebuie duse la arhivă. Poate că așa stau lucrurile. Am remarcat, totuși, că doar poza a deranjat, nu și articolul în care sunt menționate documentele solicitate de DNA Primăriei Câmpina, respectiv lista contractelor de achiziții publice și a celor de execuție lucrări din perioada 2013-2016, precum și consumul de carburant pentru mașinile din dotare.

Ei bine, dacă tot suntem la subiectul DNA, avem și o noutate. Săptămâna trecută, la Primărie a mai venit o adresă de la Direcția Națională Anticorupție prin care se solicită, potrivit unor surse judicare, situația angajărilor făcute în administrația locală, în ultima perioadă.

2476 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Dandoaselea 19.10.2016 10:04 Fratilor, aici ati gresit si trebuie sa va cereti scuze, asta e clar. Folosind propozitii *mecanice* precum si cunoscutu-i limbaj de lemn v-o spune si primarul inca in functie. O alta greseala este insusi faptul ca ati crezut ca putreziciunea din primaria Campina poate incapea in douasprezece cutii. Pai toate contractele cu Haseganu, Mihart, Palada, Armasu, Chirobocea si cate capuse or mai fi (precum si toate documentele aferente acestora) sa incapa acolo? Cred ca le va trebui un camion. Si vor avea mult de munca se pare. Dar daca ne uitam la starea in care a ajuns orasul cred ca este destul de clar si care va fi rezultatul acestei munci ... Tic-tac, tic-tac....
  • S.M. 27.10.2016 10:45 De ce nu spuneti cu subiect si predicat ca e vorba si de dosarele de concurs pentru sefa de la achizitii publice si responsabilul de la Casa Municipala de Cultura, ca doar stiti lucrurile astea ? Ca asa am ajuns cea mai ''perfomanta'' primarie de municipiu cu angajari din astea pe criterii doar de primar stiute. Nu e abuz in serviciu ca a facut presiuni asupra comisiei de examinare ca la primul examen au iesit oamenii aia din sala ca sa poata scrie candidata ce trebuie ? Pentru Casa de cultura cum au fost respectate conditiile de angajare, cum a fost admis dosarul doamnei in cauza care nu are nicio experienta ? Nu-i nimic, sesizarile facute vor ajunge la un moment dat si pe masa cui trebuie ca asemenea sfidare si bataie de joc nu am mai pomenit !

Actualitate

335 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

464 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

98 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

40 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.