Drept la replică al Primăriei Câmpina privind... poza cu cutiile

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina ne-a transmis un punct de vedere referitor la articolul nostru Să mai spună cineva că DNA nu a avut de lucru la Primăria Câmpina.... Mai bine spus, la poza care a însoțit articolul, cea cu cutiile pline cu documente, de pe holul Primăriei.

Vă redăm integral, în facsimil, punctul de vedere al Primăriei Câmpina. În câteva cuvinte, ideea este că în acele cutii nu se află documente solicitate de DNA, așa cum am scris noi, ci documentația de la proiectul privind reabilitarea batalului de pe Strada Lacul Peștelui. Și că acele cutii urmau să fie duse la arhivă. Cu alte cuvinte, Primăria Câmpina ne spune că timp de trei ani (proiectul cu batalul s-a finalizat în 2013) toată acea documentația a fost ținută în sediu și că tocmai acum, când au apărut problemele cu DNA, s-a gândit cineva că acele cutii trebuie duse la arhivă. Poate că așa stau lucrurile. Am remarcat, totuși, că doar poza a deranjat, nu și articolul în care sunt menționate documentele solicitate de DNA Primăriei Câmpina, respectiv lista contractelor de achiziții publice și a celor de execuție lucrări din perioada 2013-2016, precum și consumul de carburant pentru mașinile din dotare.

Ei bine, dacă tot suntem la subiectul DNA, avem și o noutate. Săptămâna trecută, la Primărie a mai venit o adresă de la Direcția Națională Anticorupție prin care se solicită, potrivit unor surse judicare, situația angajărilor făcute în administrația locală, în ultima perioadă.

1679 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Dandoaselea 19.10.2016 10:04 Fratilor, aici ati gresit si trebuie sa va cereti scuze, asta e clar. Folosind propozitii *mecanice* precum si cunoscutu-i limbaj de lemn v-o spune si primarul inca in functie. O alta greseala este insusi faptul ca ati crezut ca putreziciunea din primaria Campina poate incapea in douasprezece cutii. Pai toate contractele cu Haseganu, Mihart, Palada, Armasu, Chirobocea si cate capuse or mai fi (precum si toate documentele aferente acestora) sa incapa acolo? Cred ca le va trebui un camion. Si vor avea mult de munca se pare. Dar daca ne uitam la starea in care a ajuns orasul cred ca este destul de clar si care va fi rezultatul acestei munci ... Tic-tac, tic-tac....
  • S.M. 27.10.2016 10:45 De ce nu spuneti cu subiect si predicat ca e vorba si de dosarele de concurs pentru sefa de la achizitii publice si responsabilul de la Casa Municipala de Cultura, ca doar stiti lucrurile astea ? Ca asa am ajuns cea mai ''perfomanta'' primarie de municipiu cu angajari din astea pe criterii doar de primar stiute. Nu e abuz in serviciu ca a facut presiuni asupra comisiei de examinare ca la primul examen au iesit oamenii aia din sala ca sa poata scrie candidata ce trebuie ? Pentru Casa de cultura cum au fost respectate conditiile de angajare, cum a fost admis dosarul doamnei in cauza care nu are nicio experienta ? Nu-i nimic, sesizarile facute vor ajunge la un moment dat si pe masa cui trebuie ca asemenea sfidare si bataie de joc nu am mai pomenit !

Actualitate

805 vizualizari
18 iul. 2019 22:20

Strada Tineretului din Câmpina va fi... NU asfaltată, ci doar expertizată tehnic, deocamdată

1 comentarii

Strada Tineretului se află pe lista administrației locale pentru asfaltare în acest an. Adică în 2019. Bine, s-a mai aflat și anul trecut, când Consiliul Local a alocat banii necesari, iar Primăria Câmpina chiar a promis că lucrarea va fi gata în toamna lui 2018. Nu s-a întâmplat așa, iar în 2019 o regăsim din nou pe listă. Iar noi, ca și locuitorii de pe Tineretului, așteptam licitația pentru stabilirea firmei care să execute lucrările.

1240 vizualizari
18 iul. 2019 21:46

Încep, în sfârșit, lucrările de reabilitare a aleilor de la Casa Tineretului din Câmpina

Casa Tineretului a finalizat noua procedură de achiziție publică pentru reabilitarea aleilor, licitația fiind câștigată de societatea Sisănelu Forexim SRL Ploiești, cu prețul de 207.361 lei fără TVA. Lucrarea urmează să înceapă în aceste zile. Am spus "noua procedură" pentru că, poate vă amintiți, o licitație similară a fost organizată și în toamna lui 2017, fiind câștigată tot de o societate din Ploiești - Polaris Construct. Numai că, după finalizarea achiziției publice și semnarea contractului, firma respectivă nu s-a mai prezentat la treabă. I-au fost trimise mai multe notificări, iar în cele din urmă contractul a fost reziliat și a fost reluată procedura de achiziție publică.

Alte stiri recente

1875 vizualizari
18 iul. 2019 20:14

La SanConfind se efectuează intervenții clasice, dar și minim invazive în chirurgia ginecologică

Secția de Obstetrică Ginecologie a Centrului Medical SanConfind din Poiana Câmpina este, probabil, una dintre cele mai moderne din țară, dotările de aici, aparatura medicală de ultimă generație și personalul foarte bine pregătit stând la baza actului medical de calitate. Trebuie să știți că la SanConfind se efectuează intervenții chirurgicale ginecologice complexe atât prin metoda clasică, operația obișnuită, cât și prin tehnici minim-invazive (chirurgia laparoscopică).

1821 vizualizari
18 iul. 2019 11:16

Locurile de agrement din Câmpina de altădată. Satul de vacanță... din care nu a mai rămas nimic

Tabăra Voila sau satul de vacanță, cum i se mai spunea, era un loc superb unde nu doar că veneau copii din toată țara, dar aici se organizau diverse activități și pentru copiii din Câmpina. Poate că unii dintre dumneavoastră vă mai amintiți de ceea ce reprezenta odată satul de vacanță, de tot ceea ce era aici: spații de cazare (27 de cabane/căsuțe), sală de mese, birouri, terenuri de sport și nu în ultimul rând trenulețul cu care te puteai plimba prin aproape toată tabăra. Astăzi, nu mai există nimic. Au rămas doar porțile, dar a dispărut până și gardul.