Drept la replică al Primăriei Câmpina privind... poza cu cutiile

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina ne-a transmis un punct de vedere referitor la articolul nostru Să mai spună cineva că DNA nu a avut de lucru la Primăria Câmpina.... Mai bine spus, la poza care a însoțit articolul, cea cu cutiile pline cu documente, de pe holul Primăriei.

Vă redăm integral, în facsimil, punctul de vedere al Primăriei Câmpina. În câteva cuvinte, ideea este că în acele cutii nu se află documente solicitate de DNA, așa cum am scris noi, ci documentația de la proiectul privind reabilitarea batalului de pe Strada Lacul Peștelui. Și că acele cutii urmau să fie duse la arhivă. Cu alte cuvinte, Primăria Câmpina ne spune că timp de trei ani (proiectul cu batalul s-a finalizat în 2013) toată acea documentația a fost ținută în sediu și că tocmai acum, când au apărut problemele cu DNA, s-a gândit cineva că acele cutii trebuie duse la arhivă. Poate că așa stau lucrurile. Am remarcat, totuși, că doar poza a deranjat, nu și articolul în care sunt menționate documentele solicitate de DNA Primăriei Câmpina, respectiv lista contractelor de achiziții publice și a celor de execuție lucrări din perioada 2013-2016, precum și consumul de carburant pentru mașinile din dotare.

Ei bine, dacă tot suntem la subiectul DNA, avem și o noutate. Săptămâna trecută, la Primărie a mai venit o adresă de la Direcția Națională Anticorupție prin care se solicită, potrivit unor surse judicare, situația angajărilor făcute în administrația locală, în ultima perioadă.

1832 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Dandoaselea 19.10.2016 10:04 Fratilor, aici ati gresit si trebuie sa va cereti scuze, asta e clar. Folosind propozitii *mecanice* precum si cunoscutu-i limbaj de lemn v-o spune si primarul inca in functie. O alta greseala este insusi faptul ca ati crezut ca putreziciunea din primaria Campina poate incapea in douasprezece cutii. Pai toate contractele cu Haseganu, Mihart, Palada, Armasu, Chirobocea si cate capuse or mai fi (precum si toate documentele aferente acestora) sa incapa acolo? Cred ca le va trebui un camion. Si vor avea mult de munca se pare. Dar daca ne uitam la starea in care a ajuns orasul cred ca este destul de clar si care va fi rezultatul acestei munci ... Tic-tac, tic-tac....
  • S.M. 27.10.2016 10:45 De ce nu spuneti cu subiect si predicat ca e vorba si de dosarele de concurs pentru sefa de la achizitii publice si responsabilul de la Casa Municipala de Cultura, ca doar stiti lucrurile astea ? Ca asa am ajuns cea mai ''perfomanta'' primarie de municipiu cu angajari din astea pe criterii doar de primar stiute. Nu e abuz in serviciu ca a facut presiuni asupra comisiei de examinare ca la primul examen au iesit oamenii aia din sala ca sa poata scrie candidata ce trebuie ? Pentru Casa de cultura cum au fost respectate conditiile de angajare, cum a fost admis dosarul doamnei in cauza care nu are nicio experienta ? Nu-i nimic, sesizarile facute vor ajunge la un moment dat si pe masa cui trebuie ca asemenea sfidare si bataie de joc nu am mai pomenit !

Actualitate

1326 vizualizari
27 mai 2020 20:11

La Poiana Câmpina continuă dezinfecția scărilor de bloc și a platformelor de gunoi

În comuna Poiana Câmpina a avut loc marți seară o nouă acțiune de dezinfecție la cele 21 de scări de la blocurile din localitate și la platformele de gunoi din vecinătatea blocurilor. De această dată, dezinfecția a fost realizată de viceprimarul Sergiu Constanda și consilierul local Aurel Pătrănoiu, acțiunea fiind coordonată de șefa Serviciului pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Poiana, Ana Maria Goran.

2457 vizualizari
27 mai 2020 10:38

Lucrările la puntea pietonală de peste râul Doftana, între Câmpina și Bănești, se apropie de final

2 comentarii

Lucrările la puntea pietonală de peste râul Doftana au început în toamna anului trecut și sunt finanțate în baza unui parteneriat încheiat între Consiliul Județean Prahova, Consiliul Local Bănești și Consiliul Local Câmpina. Firma executantă este Le Grand G&G din Câmpina (câștigătoarea licitației organizate de Primăria Bănești), iar valoarea contractului este de 1.512.341 lei fără TVA.

Alte stiri recente

11 vizualizari
28 mai 2020 10:13

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 28 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2014 vizualizari
27 mai 2020 17:02

Reacție extrem de dură a PSD Câmpina la acuzele aduse de PNL și PMP în legătură cu proiectul privind locuințele sociale pentru romi

5 comentarii

Organizațiile locale ale PNL și PMP au transmis presei, marți, un comunicat comun prin care îi acuză pe consilierii PSD Câmpina de boicot, având în vedere absența acestora de la ședința extraordinară a Consiliului Local din data de 18 mai 2020. Pe ordinea de zi a ședinței respective se afla un proiect privind un teren de pe Strada Petrolistului, acolo unde Primăria dorește să construiască, după accesarea unor fonduri europene, un bloc pentru familiile de romi din zonele considerate marginalizate. Detalii - Cum a ajuns proiectul privind blocurile pentru romi o miză politică atât de mare, încât să scoată PNL și PMP Câmpina din "izolare"