Drept la replică al Primăriei Câmpina privind... poza cu cutiile

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina ne-a transmis un punct de vedere referitor la articolul nostru Să mai spună cineva că DNA nu a avut de lucru la Primăria Câmpina.... Mai bine spus, la poza care a însoțit articolul, cea cu cutiile pline cu documente, de pe holul Primăriei.

Vă redăm integral, în facsimil, punctul de vedere al Primăriei Câmpina. În câteva cuvinte, ideea este că în acele cutii nu se află documente solicitate de DNA, așa cum am scris noi, ci documentația de la proiectul privind reabilitarea batalului de pe Strada Lacul Peștelui. Și că acele cutii urmau să fie duse la arhivă. Cu alte cuvinte, Primăria Câmpina ne spune că timp de trei ani (proiectul cu batalul s-a finalizat în 2013) toată acea documentația a fost ținută în sediu și că tocmai acum, când au apărut problemele cu DNA, s-a gândit cineva că acele cutii trebuie duse la arhivă. Poate că așa stau lucrurile. Am remarcat, totuși, că doar poza a deranjat, nu și articolul în care sunt menționate documentele solicitate de DNA Primăriei Câmpina, respectiv lista contractelor de achiziții publice și a celor de execuție lucrări din perioada 2013-2016, precum și consumul de carburant pentru mașinile din dotare.

Ei bine, dacă tot suntem la subiectul DNA, avem și o noutate. Săptămâna trecută, la Primărie a mai venit o adresă de la Direcția Națională Anticorupție prin care se solicită, potrivit unor surse judicare, situația angajărilor făcute în administrația locală, în ultima perioadă.

1654 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Dandoaselea 19.10.2016 10:04 Fratilor, aici ati gresit si trebuie sa va cereti scuze, asta e clar. Folosind propozitii *mecanice* precum si cunoscutu-i limbaj de lemn v-o spune si primarul inca in functie. O alta greseala este insusi faptul ca ati crezut ca putreziciunea din primaria Campina poate incapea in douasprezece cutii. Pai toate contractele cu Haseganu, Mihart, Palada, Armasu, Chirobocea si cate capuse or mai fi (precum si toate documentele aferente acestora) sa incapa acolo? Cred ca le va trebui un camion. Si vor avea mult de munca se pare. Dar daca ne uitam la starea in care a ajuns orasul cred ca este destul de clar si care va fi rezultatul acestei munci ... Tic-tac, tic-tac....
  • S.M. 27.10.2016 10:45 De ce nu spuneti cu subiect si predicat ca e vorba si de dosarele de concurs pentru sefa de la achizitii publice si responsabilul de la Casa Municipala de Cultura, ca doar stiti lucrurile astea ? Ca asa am ajuns cea mai ''perfomanta'' primarie de municipiu cu angajari din astea pe criterii doar de primar stiute. Nu e abuz in serviciu ca a facut presiuni asupra comisiei de examinare ca la primul examen au iesit oamenii aia din sala ca sa poata scrie candidata ce trebuie ? Pentru Casa de cultura cum au fost respectate conditiile de angajare, cum a fost admis dosarul doamnei in cauza care nu are nicio experienta ? Nu-i nimic, sesizarile facute vor ajunge la un moment dat si pe masa cui trebuie ca asemenea sfidare si bataie de joc nu am mai pomenit !

Actualitate

2812 vizualizari
14 mai. 2019 20:30

Norocoșii câștigători ai celor patru autoturisme Ford KA+ de la tombola Medimfarm

2 comentarii

Zeci de mii de persoane din întreaga țară, care au cumpărat produse de la Farmaciile Medimfarm, s-au înscris la tombola de la finalul campaniei "Fii FORDmidabil cu Medimfarm!". Premiile au constat în 100 de produse TVS (de bucătărie), iar marele premiu - un atoturism Ford KA+ înmulțit cu... patru. Pentru că au fost patru astfel de autoturisme puse la bătaie de Medimfarm și, bineînțeles, patru norocoși care le-au câștigat.

2346 vizualizari
12 mai. 2019 13:02

Colecția completă Jules Verne, darul Câmpinatv.ro pentru Școala Gimnazială "Al.I. Cuza" din Câmpina

1 comentarii

Jules Verne s-a numărat printre autorii preferați din copilăria și adolescența noastră. I-am citit și recitit cărțile și am trăit nenumărate aventuri, alături de personajele sale. Am făcut "O călătorie spre centrul pământului", am navigat "20.000 leghe sub mări" și apoi pe “Minunatul Orinocco”, pentru ca după aceea să mergem "De la pământ la lună". Am dus la bun sfârșit "Ocolul pământului în 80 zile", ne-am aventurat spre "Insula Misterioasă", i-am însoțit pe “Copiii căpitanului Grant” și am zburat “Cinci săptămâni în balon”. Am visat să avem “Doi ani de vacanță” la “Școala Robinsonilor”, am găsit “Steaua Sudului” și am vizitat “Castelul din Carpați”. Acum, este rândul altor copii să se bucure de aceste aventuri, citind cărțile lui Jules Verne. 

Alte stiri recente

59 vizualizari
21 mai. 2019 08:55

Robert Turcescu, candidat PMP la alegerile europarlamentare: "Cu toții trebuie să susținem proiectul Europei unite!"

La 44 de ani și cu o carieră importantă de jurnalist în spate, Robert Turcescu a intrat în politică relativ recent, în anul 2016, atunci când s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară și a candidat la Primăria Capitalei. În decembrie 2016 a fost ales deputat de Constanța din partea PMP, înregistrând cel mai mare scor al acestei formațiuni politice pentru Camera Deputaților. Acum, Robert Turcescu se află pe lista candidaților PMP pentru Parlamentul European, acolo unde își dorește să ducă mesajul și proiectele partidului pe care îl reprezintă.

813 vizualizari
20 mai. 2019 22:59

Cupa României, faza județeană, semifinale. Avancronici

La mijlocul acestei săptămâni sunt programate jocurile contând pentru semifinalele fazei județene a Cupei României la fotbal. Jocurile se vor disputa la Câmpina și Plopeni, dar AJF Prahova nu a anunțat încă, în mod clar, până la această oră, locurile de desfășurare ale partidelor. Ba, mai mult, nu se știu nici echipele exacte, având în vedere că CS Cornu a făcut o contestație la jocul din faza precedentă cu Tricolorul Breaza, fiind foarte posibil s-o câștige, un verdict urmând a fi dat marți, cu o zi înaintea jocurilor. De asemenea, până la acest moment, nu au fost date publicității nici numele oficialilor acestor jocuri. În măsura în care vor apărea noutăți, vom reveni. Până atunci, iată programul și scurte avancronici: