Câmpinenii sunt invitați pe 24 Ianuarie la ”Hora Unirii”, în Parcul ”Regele Mihai I”

Eveniment (Categoria articolului)

Marți, 24 Ianuarie 2023, Ziua Unirii Principatelor Române va fi sărbătorită la Câmpina printr-o acțiune care va avea loc în Parcul ”Regele Mihai I”, de la ora 11.00.

Evenimentul va începe cu intonarea Imnului de Stat al României de către Livia Pisăliță, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", moment urmat de două alocuțiuni - ale primarului municipiului Câmpina - Alin Moldoveanu și profesorului de istorie Marcel Vlădescu, de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”.
Vor urma momente artistice susținute de Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, Grupul vocal-instrumental ”Celesta” de la Colegiul ”Grigorescu”, coordonat de profesoarele Elisabeta Milea și Dana Ștefan, precum și Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului. La final, oficialități, invitați și spectatori, cu toții sunt invitați la ”Hora Unirii”, moment care va încheia sărbătorirea Zilei Unirii Principatelor Române, de la 24 Ianuarie 1859.

2769 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1164 vizualizari
20 apr. 2024 22:28

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

1272 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

Alte stiri recente

61 vizualizari
22 apr. 2024 18:38

Marius Anghelescu și-a depus dosarul de candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

În cursul zilei de luni, 22 aprilie, la Biroul Electoral Câmpina s-a prezentat Marius Anghelescu, care și-a depus candidatura ca independent pentru Consiliul Local Câmpina.

507 vizualizari
22 apr. 2024 11:47

PSD este primul partid care a depus la Biroul Electoral dosarele candidaților pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina

1 comentarii

PSD Câmpina a spart gheața, fiind primul partid care depune dosarele de candidați la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina, constituit pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.