Câmpinenii sunt invitați pe 24 Ianuarie la ”Hora Unirii”, în Parcul ”Regele Mihai I”

Eveniment (Categoria articolului)

Marți, 24 Ianuarie 2023, Ziua Unirii Principatelor Române va fi sărbătorită la Câmpina printr-o acțiune care va avea loc în Parcul ”Regele Mihai I”, de la ora 11.00.

Evenimentul va începe cu intonarea Imnului de Stat al României de către Livia Pisăliță, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", moment urmat de două alocuțiuni - ale primarului municipiului Câmpina - Alin Moldoveanu și profesorului de istorie Marcel Vlădescu, de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”.
Vor urma momente artistice susținute de Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, Grupul vocal-instrumental ”Celesta” de la Colegiul ”Grigorescu”, coordonat de profesoarele Elisabeta Milea și Dana Ștefan, precum și Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului. La final, oficialități, invitați și spectatori, cu toții sunt invitați la ”Hora Unirii”, moment care va încheia sărbătorirea Zilei Unirii Principatelor Române, de la 24 Ianuarie 1859.

2746 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1531 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2777 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

135 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

543 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: