Spectacol pentru copii, la Poiana Câmpina, oferit de Primăria comunei

Social (Categoria articolului)

Parcul Triumf din Poiana Câmpina a fost aseară, din nou, plin de copii. Motive de sărbătoare există întotdeauna. De exemplu, finalul anului școlar și venirea vacanței mari.

Copiii au fost invitați la un spectacol, "Albă ca Zăpada și cei șapte pitici" într-o versiune modernă și plină de haz. O versiune în care împărăteasa-vrăjitoare, Albă ca Zăpada și piticii au interacționat permanent cu spectatorii. Acest spectacol trebuia să fie darul primarului Alin Moldoveanu pentru copii cu ocazia zilei de 1 Iunie. Dar cum 1 Iunie era în campanie electorală și cum legea interzicea organizarea unor manifestări publice în perioada respectivă, Ziua Copilului a fost sărbătorită ieri, la Poiana Câmpina. Tot ieri, vă reamintim, primarul Alin Moldoveanu și-a început oficial cel de-al doilea mandat și a fost constituit noul Consiliu Local. 

12026 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2424 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

3154 vizualizari
20 iun. 2022 22:32

O nouă metodă de înșelăciune face ravagii la Câmpina. Cum puteți preveni frauda prin OLX?

1 comentarii

De la începutul acestui an și până în prezent s-au înmulțit și la Câmpina cazurile de persoane înșelate printr-o nouă metodă.

Alte stiri recente

1942 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

1840 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.