Doi brazi au fost smulși din rădăcină de vântul puternic în centrul Câmpinei

Actualitate (Categoria articolului)

În seara zilei de miercuri și noaptea de miercuri spre joi, Câmpina s-a aflat sub incidența codului portocaliu de vânt puternic. De-a lungul întregii nopți, agenții Poliției Locale Câmpina s-au aflat pe teren, monitorizând în permanență situația, iar la Dispecerat s-au preluat și transmis agenților din teren sesizările cetățenilor cu privire la problemele cauzate de vremea nefavorabilă.

Cele mai grave probleme semnalate în această perioadă în Câmpina au fost prăbușirea unui brad în Parcul Regele Mihai I (zona Milia), dar fără a afecta rețeaua de iluminat sau circulația rutieră; prăbușirea unui brad pe Strada 1 Mai, peste acoperișurile magazinelor din zonă, dar fără a produce pagube materiale; o tablă smulsă din acoperișul de la Căminul Petrol și o baracă spulberată de vânt de pe Strada Orizontului (cea unde se vând pepeni). De asemenea, pe Bulevardul Carol I, la intersecția cu Aleea Islaz, un cablu electric s-a rupt, fiind un pericol pentru trafic și pentru cetățenii din zonă. Alte probleme create de viscol - în zona de la Captare, un stâlp electric s-a înclinat periculos de mult, practic se mai ține doar în firele electrice; pe drumul județean care merge la Șotrile au căzut crengi de copaci, unele de dimensiuni destul de mari, care ar fi putut reprezenta un pericol pentru circulația mașinilor; o rulotă a fost răsturnată de vânt pe Strada Crișuri, iar mai multe tomberoane pentru colectare selectivă au fost dărâmate, majoritatea pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.
De asemenea, mai ales în Cartierul Voila, dar izolat și în alte zone ale Câmpinei, s-au înregistrat avarii la alimentarea cu energie electrică a locuințelor.
În toate aceste cazuri înregistrate de Poliția Locală au fost luate măsuri de siguranță specifice, au fost anunțate autoritățile competente pentru rezolvarea problemelor și s-a acționat pentru evitarea amplificării efectelor acestor incidente.

5010 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Motoi Vinisor 06.02.2020 11:16 Sa mai va plangeti de Politia Locala care va sanctioneaza. Este in primele randuri in cazul unor situatii de urgenta. Bravo lor.
  • Dumitrașcu David 06.02.2020 13:24 Dacă tot scrieti ca a fost smulsă o tablă la cămin petrol de ce nu se face nimic în privința asta. Cei care stau acolo nu au niciun drept în renovarea blocului? Sunt mai fraieri sau care este problema

Actualitate

287 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1210 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

337 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1330 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.