Primăria Câmpina pregătește semaforizarea a trei intersecții din municipiu

Actualitate (Categoria articolului)

Este vorba despre intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Griviței, intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Plevnei și intersecția Străzii Ana Ipătescu cu Strada Toma Ionescu.

Concret, Primăria Câmpina a demarat procedurile de achiziție publică în vederea elaborării documentației tehnice pentru semaforizarea celor trei intersecții. Documentație tehnică înseamnă proiectare și realizarea unui studiu de fezabilitate ce urmează să fie supus aprobării Consiliului Local. Ofertele se depun până la 31 octombrie 2016, apoi va fi desemnată firma care să realizeze această documentație care ar costa, estimativ, 8.334 lei (fără TVA) pentru fiecare intersecție în parte. Consiliul Local va aproba studiul de fezabilitate și apoi banii necesari semaforizării. Cel mai probabil, lucrările efective vor fi realizate în primăvara anului viitor.

7697 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Geo 25.10.2016 11:28 Mai bine schimba semaforizarea existenta cu unele noi si cu timp, sa nu mai se treaca pe galben sau rosu. Pe timp de soare vizibilitatea semafoarelor este redusa. Reparati drumurile si puneti punti de reducere viteza in acele intersectii.
  • Valcu mihain 25.10.2016 13:17 Pe strada Ana ipatescu cu Maramureș cand se va pune semafoare?nu unități ca aici se întâmpla cele mai multe accidente
  • mihai 26.10.2016 01:09 Idee mai idioata ca asta nu a fost vreodata in campina. Sa pui semafor in niste intersectii ca astea, suntem de dat la cartea recordurilor la recordul pt cei mai prosti oameni in viata. Domnilor edili va rugam de banii aia asfaltati calea doftanei sau luati-va pastile sa va bagati mintile in cap
  • ion enescu 27.10.2016 10:33 Asfaltați str.Calea Doftanei, sosește iarna și va fi mai greu, primarul și vice- primarul sunt direct răspunzători, ferească dumnezeu sa iasă lumea în stradă. ....

Actualitate

145 vizualizari
28 mar. 2024 17:08

Reacție fără precedent a societății Neptun Câmpina, ca răspuns la acuzațiile primarului Alin Moldoveanu privind microhidrocentrala de la Fântâna cu Cireși

Un grup de salariați ai societății Neptun Câmpina ne-au transmis o Scrisoare deschisă adresată primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. Este o scrisoare șocantă, pe care o puteți citi în continuare, apoi o să încercăm să explicăm ce a stat la baza acestei reacții fără precedent.

522 vizualizari
27 mar. 2024 17:56

Recompense în bani pentru câmpinenii care denunță tentativa de mită electorală

Asociația Câmpina Curată demarează o campanie de conștientizare a riscurilor pe care banii oferiți ca mită electorală îi pot avea asupra viitorului comunității. Printr-o declarație de presă care a avut loc miercuri, 27 martie 2024, reprezentanții asociației au spus că doresc să descurajeze această practică folosită destul de des în procesul electoral din România, existând bănuieli că inclusiv la Câmpina s-a procedat în acest mod, la alegerile din 2020. Asociația Câmpina Curată va oferi recompense de 3.000 lei celor care denunță tentativele de mită electorală la alegerile din 2024.

Alte stiri recente

367 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

432 vizualizari
27 mar. 2024 07:57

Sportivii de la Barracuda Câmpina au participat cu rezultate bune la competiția ”Ivanofeia”, la Salonic

Salonic este oraș care te îndeamnă să te plimbi în fiecare moment. În acest superb oraș cu o moștenire multietnică destul de mare, influențată de diferitele civilizații care și-au pus amprenta asupra Salonicului, sportivii noștri, împreună cu cei de la Palatul Copiilor Constanța, au participat la Competiția Internațională de înot "Ivanofeia", desfășurată week-end-ul trecut, a fost un concurs la care au fost prezenți peste 700 de înotători din Grecia, Macedonia, Moldova, Cipru și, nu în ultimul rând, din România.