Primăria Câmpina pregătește semaforizarea a trei intersecții din municipiu

Actualitate (Categoria articolului)

Este vorba despre intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Griviței, intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Plevnei și intersecția Străzii Ana Ipătescu cu Strada Toma Ionescu.

Concret, Primăria Câmpina a demarat procedurile de achiziție publică în vederea elaborării documentației tehnice pentru semaforizarea celor trei intersecții. Documentație tehnică înseamnă proiectare și realizarea unui studiu de fezabilitate ce urmează să fie supus aprobării Consiliului Local. Ofertele se depun până la 31 octombrie 2016, apoi va fi desemnată firma care să realizeze această documentație care ar costa, estimativ, 8.334 lei (fără TVA) pentru fiecare intersecție în parte. Consiliul Local va aproba studiul de fezabilitate și apoi banii necesari semaforizării. Cel mai probabil, lucrările efective vor fi realizate în primăvara anului viitor.

6851 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Geo 25.10.2016 11:28 Mai bine schimba semaforizarea existenta cu unele noi si cu timp, sa nu mai se treaca pe galben sau rosu. Pe timp de soare vizibilitatea semafoarelor este redusa. Reparati drumurile si puneti punti de reducere viteza in acele intersectii.
  • Valcu mihain 25.10.2016 13:17 Pe strada Ana ipatescu cu Maramureș cand se va pune semafoare?nu unități ca aici se întâmpla cele mai multe accidente
  • mihai 26.10.2016 01:09 Idee mai idioata ca asta nu a fost vreodata in campina. Sa pui semafor in niste intersectii ca astea, suntem de dat la cartea recordurilor la recordul pt cei mai prosti oameni in viata. Domnilor edili va rugam de banii aia asfaltati calea doftanei sau luati-va pastile sa va bagati mintile in cap
  • ion enescu 27.10.2016 10:33 Asfaltați str.Calea Doftanei, sosește iarna și va fi mai greu, primarul și vice- primarul sunt direct răspunzători, ferească dumnezeu sa iasă lumea în stradă. ....

Actualitate

798 vizualizari
18 iul. 2019 22:20

Strada Tineretului din Câmpina va fi... NU asfaltată, ci doar expertizată tehnic, deocamdată

Strada Tineretului se află pe lista administrației locale pentru asfaltare în acest an. Adică în 2019. Bine, s-a mai aflat și anul trecut, când Consiliul Local a alocat banii necesari, iar Primăria Câmpina chiar a promis că lucrarea va fi gata în toamna lui 2018. Nu s-a întâmplat așa, iar în 2019 o regăsim din nou pe listă. Iar noi, ca și locuitorii de pe Tineretului, așteptam licitația pentru stabilirea firmei care să execute lucrările.

1238 vizualizari
18 iul. 2019 21:46

Încep, în sfârșit, lucrările de reabilitare a aleilor de la Casa Tineretului din Câmpina

Casa Tineretului a finalizat noua procedură de achiziție publică pentru reabilitarea aleilor, licitația fiind câștigată de societatea Sisănelu Forexim SRL Ploiești, cu prețul de 207.361 lei fără TVA. Lucrarea urmează să înceapă în aceste zile. Am spus "noua procedură" pentru că, poate vă amintiți, o licitație similară a fost organizată și în toamna lui 2017, fiind câștigată tot de o societate din Ploiești - Polaris Construct. Numai că, după finalizarea achiziției publice și semnarea contractului, firma respectivă nu s-a mai prezentat la treabă. I-au fost trimise mai multe notificări, iar în cele din urmă contractul a fost reziliat și a fost reluată procedura de achiziție publică.

Alte stiri recente

1869 vizualizari
18 iul. 2019 20:14

La SanConfind se efectuează intervenții clasice, dar și minim invazive în chirurgia ginecologică

Secția de Obstetrică Ginecologie a Centrului Medical SanConfind din Poiana Câmpina este, probabil, una dintre cele mai moderne din țară, dotările de aici, aparatura medicală de ultimă generație și personalul foarte bine pregătit stând la baza actului medical de calitate. Trebuie să știți că la SanConfind se efectuează intervenții chirurgicale ginecologice complexe atât prin metoda clasică, operația obișnuită, cât și prin tehnici minim-invazive (chirurgia laparoscopică).

1815 vizualizari
18 iul. 2019 11:16

Locurile de agrement din Câmpina de altădată. Satul de vacanță... din care nu a mai rămas nimic

Tabăra Voila sau satul de vacanță, cum i se mai spunea, era un loc superb unde nu doar că veneau copii din toată țara, dar aici se organizau diverse activități și pentru copiii din Câmpina. Poate că unii dintre dumneavoastră vă mai amintiți de ceea ce reprezenta odată satul de vacanță, de tot ceea ce era aici: spații de cazare (27 de cabane/căsuțe), sală de mese, birouri, terenuri de sport și nu în ultimul rând trenulețul cu care te puteai plimba prin aproape toată tabăra. Astăzi, nu mai există nimic. Au rămas doar porțile, dar a dispărut până și gardul.