Primăria Câmpina pregătește semaforizarea a trei intersecții din municipiu

Actualitate (Categoria articolului)

Este vorba despre intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Griviței, intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Plevnei și intersecția Străzii Ana Ipătescu cu Strada Toma Ionescu.

Concret, Primăria Câmpina a demarat procedurile de achiziție publică în vederea elaborării documentației tehnice pentru semaforizarea celor trei intersecții. Documentație tehnică înseamnă proiectare și realizarea unui studiu de fezabilitate ce urmează să fie supus aprobării Consiliului Local. Ofertele se depun până la 31 octombrie 2016, apoi va fi desemnată firma care să realizeze această documentație care ar costa, estimativ, 8.334 lei (fără TVA) pentru fiecare intersecție în parte. Consiliul Local va aproba studiul de fezabilitate și apoi banii necesari semaforizării. Cel mai probabil, lucrările efective vor fi realizate în primăvara anului viitor.

6824 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Geo 25.10.2016 11:28 Mai bine schimba semaforizarea existenta cu unele noi si cu timp, sa nu mai se treaca pe galben sau rosu. Pe timp de soare vizibilitatea semafoarelor este redusa. Reparati drumurile si puneti punti de reducere viteza in acele intersectii.
  • Valcu mihain 25.10.2016 13:17 Pe strada Ana ipatescu cu Maramureș cand se va pune semafoare?nu unități ca aici se întâmpla cele mai multe accidente
  • mihai 26.10.2016 01:09 Idee mai idioata ca asta nu a fost vreodata in campina. Sa pui semafor in niste intersectii ca astea, suntem de dat la cartea recordurilor la recordul pt cei mai prosti oameni in viata. Domnilor edili va rugam de banii aia asfaltati calea doftanei sau luati-va pastile sa va bagati mintile in cap
  • ion enescu 27.10.2016 10:33 Asfaltați str.Calea Doftanei, sosește iarna și va fi mai greu, primarul și vice- primarul sunt direct răspunzători, ferească dumnezeu sa iasă lumea în stradă. ....

Actualitate

2810 vizualizari
14 mai. 2019 20:30

Norocoșii câștigători ai celor patru autoturisme Ford KA+ de la tombola Medimfarm

2 comentarii

Zeci de mii de persoane din întreaga țară, care au cumpărat produse de la Farmaciile Medimfarm, s-au înscris la tombola de la finalul campaniei "Fii FORDmidabil cu Medimfarm!". Premiile au constat în 100 de produse TVS (de bucătărie), iar marele premiu - un atoturism Ford KA+ înmulțit cu... patru. Pentru că au fost patru astfel de autoturisme puse la bătaie de Medimfarm și, bineînțeles, patru norocoși care le-au câștigat.

2346 vizualizari
12 mai. 2019 13:02

Colecția completă Jules Verne, darul Câmpinatv.ro pentru Școala Gimnazială "Al.I. Cuza" din Câmpina

1 comentarii

Jules Verne s-a numărat printre autorii preferați din copilăria și adolescența noastră. I-am citit și recitit cărțile și am trăit nenumărate aventuri, alături de personajele sale. Am făcut "O călătorie spre centrul pământului", am navigat "20.000 leghe sub mări" și apoi pe “Minunatul Orinocco”, pentru ca după aceea să mergem "De la pământ la lună". Am dus la bun sfârșit "Ocolul pământului în 80 zile", ne-am aventurat spre "Insula Misterioasă", i-am însoțit pe “Copiii căpitanului Grant” și am zburat “Cinci săptămâni în balon”. Am visat să avem “Doi ani de vacanță” la “Școala Robinsonilor”, am găsit “Steaua Sudului” și am vizitat “Castelul din Carpați”. Acum, este rândul altor copii să se bucure de aceste aventuri, citind cărțile lui Jules Verne. 

Alte stiri recente

48 vizualizari
21 mai. 2019 08:55

Robert Turcescu, candidat PMP la alegerile europarlamentare: "Cu toții trebuie să susținem proiectul Europei unite!"

La 44 de ani și cu o carieră importantă de jurnalist în spate, Robert Turcescu a intrat în politică relativ recent, în anul 2016, atunci când s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară și a candidat la Primăria Capitalei. În decembrie 2016 a fost ales deputat de Constanța din partea PMP, înregistrând cel mai mare scor al acestei formațiuni politice pentru Camera Deputaților. Acum, Robert Turcescu se află pe lista candidaților PMP pentru Parlamentul European, acolo unde își dorește să ducă mesajul și proiectele partidului pe care îl reprezintă.

810 vizualizari
20 mai. 2019 22:59

Cupa României, faza județeană, semifinale. Avancronici

La mijlocul acestei săptămâni sunt programate jocurile contând pentru semifinalele fazei județene a Cupei României la fotbal. Jocurile se vor disputa la Câmpina și Plopeni, dar AJF Prahova nu a anunțat încă, în mod clar, până la această oră, locurile de desfășurare ale partidelor. Ba, mai mult, nu se știu nici echipele exacte, având în vedere că CS Cornu a făcut o contestație la jocul din faza precedentă cu Tricolorul Breaza, fiind foarte posibil s-o câștige, un verdict urmând a fi dat marți, cu o zi înaintea jocurilor. De asemenea, până la acest moment, nu au fost date publicității nici numele oficialilor acestor jocuri. În măsura în care vor apărea noutăți, vom reveni. Până atunci, iată programul și scurte avancronici: