Primăria Câmpina pregătește semaforizarea a trei intersecții din municipiu

Actualitate (Categoria articolului)

Este vorba despre intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Griviței, intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Plevnei și intersecția Străzii Ana Ipătescu cu Strada Toma Ionescu.

Concret, Primăria Câmpina a demarat procedurile de achiziție publică în vederea elaborării documentației tehnice pentru semaforizarea celor trei intersecții. Documentație tehnică înseamnă proiectare și realizarea unui studiu de fezabilitate ce urmează să fie supus aprobării Consiliului Local. Ofertele se depun până la 31 octombrie 2016, apoi va fi desemnată firma care să realizeze această documentație care ar costa, estimativ, 8.334 lei (fără TVA) pentru fiecare intersecție în parte. Consiliul Local va aproba studiul de fezabilitate și apoi banii necesari semaforizării. Cel mai probabil, lucrările efective vor fi realizate în primăvara anului viitor.

6880 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Geo 25.10.2016 11:28 Mai bine schimba semaforizarea existenta cu unele noi si cu timp, sa nu mai se treaca pe galben sau rosu. Pe timp de soare vizibilitatea semafoarelor este redusa. Reparati drumurile si puneti punti de reducere viteza in acele intersectii.
  • Valcu mihain 25.10.2016 13:17 Pe strada Ana ipatescu cu Maramureș cand se va pune semafoare?nu unități ca aici se întâmpla cele mai multe accidente
  • mihai 26.10.2016 01:09 Idee mai idioata ca asta nu a fost vreodata in campina. Sa pui semafor in niste intersectii ca astea, suntem de dat la cartea recordurilor la recordul pt cei mai prosti oameni in viata. Domnilor edili va rugam de banii aia asfaltati calea doftanei sau luati-va pastile sa va bagati mintile in cap
  • ion enescu 27.10.2016 10:33 Asfaltați str.Calea Doftanei, sosește iarna și va fi mai greu, primarul și vice- primarul sunt direct răspunzători, ferească dumnezeu sa iasă lumea în stradă. ....

Actualitate

2094 vizualizari
17 sept. 2019 18:48

Cea de-a VII-a ediție a Cupei Muscel, organizată de Soceram, va include și cros, pe lângă baschet și fotbal

Pe 5 octombrie 2019, la Câmpina va avea loc cea de-a VII-a ediție a Cupei Muscel, competiție sportivă destinată elevilor de la școlile gimnaziale și liceele din municipiu. Cupa Muscel va începe de la ora 9.30 la baza sportivă din Parcul Soceram de pe platoul Muscel și va include competiții de baschet, fotbal și, în premieră, cros. Ediția din acest an este dedicată memoriei Jenicăi Tabacu, fostul director al Muzeului Memorial "Iulia Hasdeu" din Câmpina, plecată dintre noi în decembrie 2018.

2045 vizualizari
16 sept. 2019 19:48

Lume, lume, atențiune! Se asfaltează Strada Tineretului din Câmpina

1 comentarii

Primim, în sfârșit, și vești bune dinspre Primăria Câmpina. A fost finalizată licitația pentru asfaltarea Străzii Tineretului, una dintre străzile praf și pulbere din municipiu. De fapt, o străduță de 360 m, situată aproape de centrul localității, între străzile Tudor Vladimirescu și George Coșbuc, dar o străduță jalnică. După ani de așteptare, locuitorii de aici se vor putea bucura de... asfalt.

Alte stiri recente

1044 vizualizari
17 sept. 2019 22:11

Siguranța pacientului, prioritatea Centrului Medical SanConfind Poiana Câmpina

Centrul Medical SanConfind Poiana Câmpina a marcat astăzi, prin mai multe acțiuni, Ziua Mondială a Siguranței Pacientului. La cel mai important spital privat din județul Prahova, evenimentul a fost prezentat de asistenta șefă, Gabriela Grozea. Vă reamintim că Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a stabilit ca, începând din acest an, 17 septembrie să fie declarată Ziua Mondială a Siguranţei Pacientului, iar spitalele din România s-au alăturat acestui demers.

2840 vizualizari
17 sept. 2019 21:39

Un bătrân de 87 de ani, depistat de polițiștii din Câmpina conducând un vehicul radiat și... cu numere de înmatriculare false

Un caz mai puțin obișnuit s-a petrecut luni seară, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Agenții de la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipale Câmpina au oprit în trafic un autovehicul care părea suspect și la volanul căruia se afla o persoană în vârstă.