Primăria Câmpina pregătește semaforizarea a trei intersecții din municipiu

Actualitate (Categoria articolului)

Este vorba despre intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Griviței, intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Plevnei și intersecția Străzii Ana Ipătescu cu Strada Toma Ionescu.

Concret, Primăria Câmpina a demarat procedurile de achiziție publică în vederea elaborării documentației tehnice pentru semaforizarea celor trei intersecții. Documentație tehnică înseamnă proiectare și realizarea unui studiu de fezabilitate ce urmează să fie supus aprobării Consiliului Local. Ofertele se depun până la 31 octombrie 2016, apoi va fi desemnată firma care să realizeze această documentație care ar costa, estimativ, 8.334 lei (fără TVA) pentru fiecare intersecție în parte. Consiliul Local va aproba studiul de fezabilitate și apoi banii necesari semaforizării. Cel mai probabil, lucrările efective vor fi realizate în primăvara anului viitor.

6997 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Geo 25.10.2016 11:28 Mai bine schimba semaforizarea existenta cu unele noi si cu timp, sa nu mai se treaca pe galben sau rosu. Pe timp de soare vizibilitatea semafoarelor este redusa. Reparati drumurile si puneti punti de reducere viteza in acele intersectii.
  • Valcu mihain 25.10.2016 13:17 Pe strada Ana ipatescu cu Maramureș cand se va pune semafoare?nu unități ca aici se întâmpla cele mai multe accidente
  • mihai 26.10.2016 01:09 Idee mai idioata ca asta nu a fost vreodata in campina. Sa pui semafor in niste intersectii ca astea, suntem de dat la cartea recordurilor la recordul pt cei mai prosti oameni in viata. Domnilor edili va rugam de banii aia asfaltati calea doftanei sau luati-va pastile sa va bagati mintile in cap
  • ion enescu 27.10.2016 10:33 Asfaltați str.Calea Doftanei, sosește iarna și va fi mai greu, primarul și vice- primarul sunt direct răspunzători, ferească dumnezeu sa iasă lumea în stradă. ....

Actualitate

676 vizualizari
27 mai 2020 20:11

La Poiana Câmpina continuă dezinfecția scărilor de bloc și a platformelor de gunoi

În comuna Poiana Câmpina a avut loc marți seară o nouă acțiune de dezinfecție la cele 21 de scări de la blocurile din localitate și la platformele de gunoi din vecinătatea blocurilor. De această dată, dezinfecția a fost realizată de viceprimarul Sergiu Constanda și consilierul local Aurel Pătrănoiu, acțiunea fiind coordonată de șefa Serviciului pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Poiana, Ana Maria Goran.

2391 vizualizari
27 mai 2020 10:38

Lucrările la puntea pietonală de peste râul Doftana, între Câmpina și Bănești, se apropie de final

2 comentarii

Lucrările la puntea pietonală de peste râul Doftana au început în toamna anului trecut și sunt finanțate în baza unui parteneriat încheiat între Consiliul Județean Prahova, Consiliul Local Bănești și Consiliul Local Câmpina. Firma executantă este Le Grand G&G din Câmpina (câștigătoarea licitației organizate de Primăria Bănești), iar valoarea contractului este de 1.512.341 lei fără TVA.

Alte stiri recente

1958 vizualizari
27 mai 2020 17:02

Reacție extrem de dură a PSD Câmpina la acuzele aduse de PNL și PMP în legătură cu proiectul privind locuințele sociale pentru romi

1 comentarii

Organizațiile locale ale PNL și PMP au transmis presei, marți, un comunicat comun prin care îi acuză pe consilierii PSD Câmpina de boicot, având în vedere absența acestora de la ședința extraordinară a Consiliului Local din data de 18 mai 2020. Pe ordinea de zi a ședinței respective se afla un proiect privind un teren de pe Strada Petrolistului, acolo unde Primăria dorește să construiască, după accesarea unor fonduri europene, un bloc pentru familiile de romi din zonele considerate marginalizate. Detalii - Cum a ajuns proiectul privind blocurile pentru romi o miză politică atât de mare, încât să scoată PNL și PMP Câmpina din "izolare"

2265 vizualizari
27 mai 2020 09:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.