Societatea FORJA NEPTUN angajează INGINER TEHNOLOG

Anunțuri (Categoria articolului)

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează INGINER TEHNOLOG.

Condiții:
- Studii superioare tehnice
- Experiență într-o funcție similară
- Bune cunoștințe în program proiectare AUTOCAD, SOLIDWORKS
- Bune cunoștințe în sistem de operare Microsoft Office
- Cunoștințe de limba engleză

Se oferă:
- Salarizare motivantă
- Masă caldă gratuită, tichete de masă, transport gratuit pe ruta Câmpina – Băicoi
- Șansa unei cariere într-o companie performantă

Persoanele interesate vor trimite cerere și/sau CV la sediul societății - Băicoi, str. Înfrățirii nr. 295, sau la fax 0244.307.150 ori e-mail: office@forjaneptun.ro. Relații suplimentare la telefon 0244.307.152.

2875 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

217 vizualizari
22 mar. 2024 10:36

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 22 martie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA S.A. informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

269 vizualizari
20 mar. 2024 18:53

Primăria Poiana Câmpina anunță consultare publică pentru un proiect referitor la aprobarea drepturilor privind ajutoarele de urgență și ajutoarele comunitare

Comuna Poiana Câmpina, județul Prahova, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului urmatorului act normativ: Proiect de hotărâre pentru aprobarea situațiilor care justifică acordarea unor drepturi complementare, constând în ajutoare de urgență și ajutoare comunitare din bugetul local al comunei Poiana Câmpina, precum și a Regulamentului de acordare a unor drepturi complementare constând în ajutoare de urgență și ajutoare comunitare din bugetul local al comunei Poiana Câmpina, județul Prahova, pentru aprobarea Planului de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului Local al comunei Poiana Câmpina, județul Prahova, pentru anul 2024.

Alte stiri recente

298 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

483 vizualizari
27 mar. 2024 17:56

Recompense în bani pentru câmpinenii care denunță tentativa de mită electorală

Asociația Câmpina Curată demarează o campanie de conștientizare a riscurilor pe care banii oferiți ca mită electorală îi pot avea asupra viitorului comunității. Printr-o declarație de presă care a avut loc miercuri, 27 martie 2024, reprezentanții asociației au spus că doresc să descurajeze această practică folosită destul de des în procesul electoral din România, existând bănuieli că inclusiv la Câmpina s-a procedat în acest mod, la alegerile din 2020. Asociația Câmpina Curată va oferi recompense de 3.000 lei celor care denunță tentativele de mită electorală la alegerile din 2024.