Două accidente pe DN1, în mai puţin de două ore

Actualitate (Categoria articolului)

Vinerea este una dintre cele mai aglomerate zile pentru traficul pe DN1. Poate şi pe acest fond, în decurs de mai puţin de două ore, s-au produs două accidente care au îngreunat şi mai mult traficul şi aşa aglomerat. În urma acestor accidente, patru persoane au ajuns la spital.

Mai întâi, la Nistoreşti, în jurul orei 18.15, un TIR încărcat cu hârtie s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma acestui accident, un bărbat de 34 de ani şi un copil de 10 ani au fost transportaţi la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploiești. La faţa locului s-au deplasat echipaje de la ISU, de la Poliţia Rutieră şi de la Ambulanţă.
Apoi, în jurul orei 20.00, tot pe DN1, dar pe raza localităţii Băicoi, la intersecţia spre Lilieşti, s-a produs un alt accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un tractor. Două persoane, ambele din autoturism, au fost rănite, ceva mai grav fiind conducătorul auto, un bărbat de 55 ani, care a fost încarcerat. S-a intervenit cu un echipaj şi o autospecială de descarcerare, echipaje de la ISU, Ambulanţă şi Poliţia Rutieră. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, primul diagnostic, conform purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanţă, fiind fractură deschisă femur stâng şi traumatism toracic sever.

5044 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

22 vizualizari
23 feb. 2024 19:15

Primim de la cititori. Mizerie de nedescris și pământ pietrificat pe scaune în stația de călători din cartierul Turnătoriei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu stația de călători din cartierul Turnătoriei, din municipiul Câmpina.

1628 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

Alte stiri recente

799 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

3 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

337 vizualizari
22 feb. 2024 17:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.