Patru stații noi, pentru transportul public local de persoane, în municipiul Câmpina

Social (Categoria articolului)

Consiliul Local Câmpina a aprobat, în cadrul ședinței de la finalul lunii mai, înființarea a patru noi stații pentru microbuzele care efectuează transport public de persoane. Proiectul a fost inițiat de Comisia pentru amenajarea teritoriului și urbanism și a avut la bază mai multe solicitări venite din partea populației.

Este vorba de o stație pe strada Oituz, în zona fostului complex comercial Fibec, o stație la Spitalul Municipal și două stații pe strada Voila, în zona Fermei, pe ambele sensuri de mers. Practic, aceste stații existau și până acum pentru transportul județean, dar nefiind incluse în caietul de sarcini și în licența de traseu pentru transportul public local, transportatorul (Eliro) nu avea dreptul să oprească, spre nemulțumirea multor călători. Prin urmare, traseul modificat Voila – În Luncă are următoarele stații: Spital Voila - strada Buciumului - strada Arinului - Școala nr.3 - Dispensar Calea Doftanei – Moară – Răcitor – strada Oituz (Fibec) – Spitalul Municipal – Parc Milia – Bd. Carol I, bloc P4 – Peco OMV – Seră – Emon Electric – În Luncă (parc copii).

3147 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rammstein 04.06.2021 16:29 Revin cu problema javrelor aflate pe străzile orașului!!...De altfel există lege privind creșterea câinilor în blocuri de locuințe cat si numărul acestora în curțile locuitorilor de la case!!.. De ce nu respectă domnilor edilii??.. Plimbările javrelor în lesă și cu botniță!!..nu se respectă..!!..cred ca in acest oras numărul câinilor fără stăpân și cu stăpân sunt de ordinul miilor!!... Sunt locuințe cu câte 3,4 javre!!.. Își plimbă javrelor prin parcuri fără bun simț, majoritatea fiind cu numere la mașini de bucale..!!.. Asta-i mentalitatea romanului fanariot..să-și faca grătar si sa aiba câini!!.. Ia plimbați -vă noaptea prin oraș sa auziți concerte de lătraturi!!...
  • Banu Elena 05.06.2021 15:30 Problema cea mai serioasa sunt aceste microbuze care trebuiau casate de multi ani . Sunt un pericol , nu inteleg cum castiga licitatia, imi multumin lui Dzeu cand ajungem la destinatie .

Social

3146 vizualizari
18 iun. 2021 18:11

Oferta educațională a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina pentru anul de învățământ 2021-2022

În perioada 7 iunie - 10 septembrie, Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina face înscrieri pentru anul de învățământ 2021-2022. Planul de școlarizare cuprinde 75 locuri la specialitatea asistent medical generalist (3 ani, cursuri de zi) și 25 locuri la specialitatea asistent medical de farmacie (3 ani, cursuri de zi), ambele specializări fiind acreditate de Ministerul Educației și Cercetării.

4240 vizualizari
17 iun. 2021 19:03

Școala de șoferi Autoprof Câmpina premiază performanța. Reduceri pentru elevii cu media generală peste 9

Școala de șoferi Autoprof din Câmpina funcționează din anul 2005 și este un adevărat etalon în domeniu, fiind recunoscută ca o instituție care apreciază performanța. Acum, Autoprof vine cu o nouă provocare – acordă reduceri pentru elevii cu rezultate bune la învățătură, media generală peste 9 pe cel puțin un semestru.

Alte stiri recente

1696 vizualizari
20 iun. 2021 19:40

În ultima duminică a fiecărei luni de vară, în centrul Câmpinei va cânta fanfara

Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina a pregătit o serie de evenimente pentru ultimul week-end al fiecărei luni de vară. Sâmbăta sunt organizate diverse spectacole în aer liber, despre care am scris pe larg aici, iar a doua zi, duminica, de la ora 11.00, este pregătită o altă surpriză.

1294 vizualizari
20 iun. 2021 19:23

O săptămână până la alegerile pentru funcția de primar al comunei Șotrile. Bogdan Davidescu, din nou pe lista candidaților

În ultimii ani, singurele referiri despre comuna prahoveană Șotrile în presa națională sunt cele legate de isprăvile lui Bogdan Davidescu, fostul primar, condamnat în anul 2019 pentru pornografie infantilă. O condamnare cu suspendare, în urma căreia Davidescu și-a pierdut mandatul de primar. A fost exclus din PSD, așa, de fațadă, pentru că partidul nu a desemnat un alt candidat la Primărie, la alegerile locale din septembrie 2020. Bogdan Davidescu a candidat din nou, independent, și a câștigat cu 41,22%, față 34,94% cât a obținut principalul său contracandidat, liberalul Gabriel Broșteanu.