Patru stații noi, pentru transportul public local de persoane, în municipiul Câmpina

Social (Categoria articolului)

Consiliul Local Câmpina a aprobat, în cadrul ședinței de la finalul lunii mai, înființarea a patru noi stații pentru microbuzele care efectuează transport public de persoane. Proiectul a fost inițiat de Comisia pentru amenajarea teritoriului și urbanism și a avut la bază mai multe solicitări venite din partea populației.

Este vorba de o stație pe strada Oituz, în zona fostului complex comercial Fibec, o stație la Spitalul Municipal și două stații pe strada Voila, în zona Fermei, pe ambele sensuri de mers. Practic, aceste stații existau și până acum pentru transportul județean, dar nefiind incluse în caietul de sarcini și în licența de traseu pentru transportul public local, transportatorul (Eliro) nu avea dreptul să oprească, spre nemulțumirea multor călători. Prin urmare, traseul modificat Voila – În Luncă are următoarele stații: Spital Voila - strada Buciumului - strada Arinului - Școala nr.3 - Dispensar Calea Doftanei – Moară – Răcitor – strada Oituz (Fibec) – Spitalul Municipal – Parc Milia – Bd. Carol I, bloc P4 – Peco OMV – Seră – Emon Electric – În Luncă (parc copii).

3331 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rammstein 04.06.2021 16:29 Revin cu problema javrelor aflate pe străzile orașului!!...De altfel există lege privind creșterea câinilor în blocuri de locuințe cat si numărul acestora în curțile locuitorilor de la case!!.. De ce nu respectă domnilor edilii??.. Plimbările javrelor în lesă și cu botniță!!..nu se respectă..!!..cred ca in acest oras numărul câinilor fără stăpân și cu stăpân sunt de ordinul miilor!!... Sunt locuințe cu câte 3,4 javre!!.. Își plimbă javrelor prin parcuri fără bun simț, majoritatea fiind cu numere la mașini de bucale..!!.. Asta-i mentalitatea romanului fanariot..să-și faca grătar si sa aiba câini!!.. Ia plimbați -vă noaptea prin oraș sa auziți concerte de lătraturi!!...
  • Banu Elena 05.06.2021 15:30 Problema cea mai serioasa sunt aceste microbuze care trebuiau casate de multi ani . Sunt un pericol , nu inteleg cum castiga licitatia, imi multumin lui Dzeu cand ajungem la destinatie .

Social

664 vizualizari
22 sept. 2021 10:38

Rechizite pentru copiii de la Școala Sanatorială Voila, din partea societății Sofprest Protect & Security Câmpina

Pentru reprezentanții societății Sofprest Protect & Security a devenit un obicei ca la fiecare început de an școlar să ofere rechizite unor copii de la școlile din Câmpina și împrejurimi, copii care provin din familii cu posibilități financiare reduse. Anul acesta, darurile societății menționate au fost oferite copiilor de la Școala Sanatorială Voila, structură aparținând de Școala Gimnazială ”Al.I.Cuza”.

3202 vizualizari
20 sept. 2021 09:14

O elevă de la Școala "Al.I. Cuza" din Câmpina, printre câștigătorii Concursului Internațional de Creație Literară "Universul cuvintelor"

1 comentarii

Concursul Internațional de Creație Literară "Universul cuvintelor" este organizat anual de Asociația "Universul prieteniei" din Iași, în parteneriat cu Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare. Aproape 1.000 de copii au participat la ediția din acest an, copii din țară, din Republica Moldova și din diaspora (Grecia, Ucraina, Franța, Italia). Este un concurs puternic, iar marea bucurie este aceea că printre câștigători se numără și o fetiță din Câmpina.

Alte stiri recente

1 vizualizari
22 sept. 2021 18:26

Prefectul județului a emis un nou ordin de încetare a mandatului primarului din Șotrile, Bogdan Davidescu

Bucuria lui Bogdan Davidescu, validat de Tribunalul Prahova în funcția de primar al comunei Șotrile, după alegerile parțiale din 27 iunie 2021, a fost de scurtă durată. Prefectul județului Prahova, Cristian Ionescu, a emis Ordinul 281/20 septembrie 2021, privind constatarea încetării de drept a mandatului de primar, având în vedere condamnarea penală pentru pornografie infantilă pe care o are Bogdan Davidescu din 2019.

2792 vizualizari
21 sept. 2021 22:17

Nici măcar pietonii nu mai pot trece prin parcarea BCR din centrul Câmpinei. Zonele de trecere au fost blocate

3 comentarii

Clădirea frumosă, din sticlă, din centrul Câmpinei, unde se află sediul Băncii Comerciale Române (BCR), dar sediile Trezoreriei și Administrației Financiare, are o mică parcare în partea stângă, privind dinspre pasajul de la ceas. De asemenea, în spatele clădirii, pe domeniul public, cu intrare din Strada Griviței, există o parcare publică. Trebuie să spunem înainte de orice altceva că acest imobil are de puțină vreme un nou proprietar, toate instituțiile enumerate mai sus fiind doar chiriași.