Patru stații noi, pentru transportul public local de persoane, în municipiul Câmpina

Social (Categoria articolului)

Consiliul Local Câmpina a aprobat, în cadrul ședinței de la finalul lunii mai, înființarea a patru noi stații pentru microbuzele care efectuează transport public de persoane. Proiectul a fost inițiat de Comisia pentru amenajarea teritoriului și urbanism și a avut la bază mai multe solicitări venite din partea populației.

Este vorba de o stație pe strada Oituz, în zona fostului complex comercial Fibec, o stație la Spitalul Municipal și două stații pe strada Voila, în zona Fermei, pe ambele sensuri de mers. Practic, aceste stații existau și până acum pentru transportul județean, dar nefiind incluse în caietul de sarcini și în licența de traseu pentru transportul public local, transportatorul (Eliro) nu avea dreptul să oprească, spre nemulțumirea multor călători. Prin urmare, traseul modificat Voila – În Luncă are următoarele stații: Spital Voila - strada Buciumului - strada Arinului - Școala nr.3 - Dispensar Calea Doftanei – Moară – Răcitor – strada Oituz (Fibec) – Spitalul Municipal – Parc Milia – Bd. Carol I, bloc P4 – Peco OMV – Seră – Emon Electric – În Luncă (parc copii).

3730 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rammstein 04.06.2021 16:29 Revin cu problema javrelor aflate pe străzile orașului!!...De altfel există lege privind creșterea câinilor în blocuri de locuințe cat si numărul acestora în curțile locuitorilor de la case!!.. De ce nu respectă domnilor edilii??.. Plimbările javrelor în lesă și cu botniță!!..nu se respectă..!!..cred ca in acest oras numărul câinilor fără stăpân și cu stăpân sunt de ordinul miilor!!... Sunt locuințe cu câte 3,4 javre!!.. Își plimbă javrelor prin parcuri fără bun simț, majoritatea fiind cu numere la mașini de bucale..!!.. Asta-i mentalitatea romanului fanariot..să-și faca grătar si sa aiba câini!!.. Ia plimbați -vă noaptea prin oraș sa auziți concerte de lătraturi!!...
  • Banu Elena 05.06.2021 15:30 Problema cea mai serioasa sunt aceste microbuze care trebuiau casate de multi ani . Sunt un pericol , nu inteleg cum castiga licitatia, imi multumin lui Dzeu cand ajungem la destinatie .

Social

692 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

1670 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.

Alte stiri recente

2133 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21. Ce s-a întâmplat?

302 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I.