Polițiștii câmpineni au prins în ultimele 24 de ore un șofer băut și un altul drogat

Actualitate (Categoria articolului)

În cursul zilei de luni, 26 septembrie, polițiștii câmpineni au prins doi șoferi în situații care le-au adus dosare penale, unuia pentru comsum de alcool, iar celuilalt pentru că se afla sub influența drogurilor.

Astfel, mai întâi, în jurul irei 7.00, au oprit pentru control, pe Strada Orizontului, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 49 ani, din Păulești. Întrucât la înmânarea documentelor bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.
Apoi, în jurul orei 15.45, pe Bulevardul Carol I, polițiștii au oprit pentru control un alt autoturism condus de un bărbat de 30 ani, din București. Întrucât conducătorul autoturismului prezenta o stare de agitație, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat rezultat pozitiv la o substanță susceptibilă de a avea efect psihoactiv în organism, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice.
În ambele cazuri, după cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, conducătorilor auto le-au fost întocmite dosare penale.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2296 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

164 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

307 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

698 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1577 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.