Superbe momente artistice susținute de elevi din Câmpina la încheierea proiectului ”Europa pentru tine”, derulat de Fundația Zamolxes

Social (Categoria articolului)

Evenimentul final al proiectului de parteneriat strategic ”Europe for you”, derulat la Câmpina de Fundația Zamolxes, a avut loc miercuri, 30 octombrie, în amfiteatrul Școlii Gimnaziale Centrale din Câmpina. În deschidere, președintele Fundației Zamolxes, Florin Predescu, a vorbit despre etapele acestui proiect, inclusiv despre vizitele efectuate de tineri din Câmpina în Luxemburg și Macedonia, un schimb de experiență care a fost parte a acestui proiect. Tema principală a proiectului de parteneriat strategic "Europa pentru tine" a constituit-o imigrația, cu toate efectele sale asupra dezvoltării societății. (video)

După prezentarea proiectului de către Florin Predescu a urmat Festivalul "Change" care a inclus un amplu și superb program artistic susținut de elevi de la Școala Gimnazială Centrală (Corul "Ritmico", profesor coordonator Lucia Tudor), Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” (Grupul vocal "Celesta", profesori coordonatori Elisabeta Milea și Dana Ștefan) și Liceul Tehnologic Energetic, toate din Câmpina. (video)
Evenimentul s-a încheiat cu un inedit târg al ONG-urilor, la care au participat Asociația Părinților din Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, Asociația D'Avent, Grupul informal ”Game changers”, Asociația Frizzly și Fundația Zamolxes.

4432 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2392 vizualizari
13 nov. 2019 18:27

Proiect al Fundației Zamolxes Câmpina – „Cum să faci școala mai atractivă?”

Fundația Zamolxes din Câmpina derulează de mulți ani proiecte în sfera educațională, cele mai multe dintre acestea vizând educația non-formală și schimburile de experiență între tinerii din Câmpina și tinerii din diferite alte țări ale Europei. Acum, Fundația Zamolxes a lansat o provocare în rândul părinților, profesorilor și elevilor pe tema ”Cum să faci școala mai atractivă?”

2621 vizualizari
13 nov. 2019 08:16

O cisternă încărcată cu carburanți a acroșat un stâlp electric pe DN1, la Comarnic

UPDATE - Aproximativ 100 de consumatori sunt afectați de întreruperea alimentării cu energie electrică în urma distrugerii stâlpului de electricitate de către cisternă. 
UPDATE - Potrivit ISU Prahova, societatea căreia îi aparține cisterna a decis să trimită la locul accidentului un cap de tractor pentru tractarea vehiculului. În cazul în care acest lucru nu se va putea realiza, se va încerca transvazarea combustibilului într-o altă cisternă.


În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 3.00, o cisternă încărcată cu 23 tone motorină și 11 tone benzină a acroșat un stâlp electric pe DN1, pe raza orașului Comarnic. Cabina cisternei a fost avariată, dar șoferul nu a pățit nimic, din fericire. De asemenea, nu există scurgeri de carburant pe carosabil. După cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, pompierii militari acționează pentru asigurarea măsurilor specifice.

Alte stiri recente

66 vizualizari
14 nov. 2019 22:18

Primăria Câmpina a solicitat 400.000 lei Guvernului României pentru acoperirea cheltuielilor de funcționare

”400.000 de lei este suma pe care am solicitat-o Guvernului României pentru o viitoare rectificare bugetară. Am solicitat această sumă pentru cheltuieli de funcționare, chiar dacă probabil vom încheia anul cu un ușor excedent, pentru că este foarte greu să închei un buget pe zero. Totuși, în cazul în care nu vom primi acești bani, noi mai avem niște mici rezerve pe la investiții, de 100.000, 200.000, 300.000 lei pe la câteva poziții, la care putem apela la sfârșitul anului, astfel încât să asigurăm total cheltuielile de funcționare”, a afirmat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PNL. (video)

388 vizualizari
14 nov. 2019 21:50

Deputatul Răzvan Prișcă și președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, au mulțumit electoratului pentru votul din primul tur al prezidențialelor

Candidatul PNL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, președintele în exercițiu, a câștigat detașat primul tur al scrutinului electoral atât la nivelul județului Prahova, cât și în Câmpina - în toate cele 23 secții de vot. La Câmpina, Iohannis a obținut 36,95% din voturi, iar în Prahova - 38,70%. Astăzi, liberalii câmpineni au organizat o conferință de presă pentru a vorbi despre rezultatele primului tur al prezidențialelor, la conferință participând, alături de președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, deputatul PNL Răzvan Prișcă.