Superbe momente artistice susținute de elevi din Câmpina la încheierea proiectului ”Europa pentru tine”, derulat de Fundația Zamolxes

Social (Categoria articolului)

Evenimentul final al proiectului de parteneriat strategic ”Europe for you”, derulat la Câmpina de Fundația Zamolxes, a avut loc miercuri, 30 octombrie, în amfiteatrul Școlii Gimnaziale Centrale din Câmpina. În deschidere, președintele Fundației Zamolxes, Florin Predescu, a vorbit despre etapele acestui proiect, inclusiv despre vizitele efectuate de tineri din Câmpina în Luxemburg și Macedonia, un schimb de experiență care a fost parte a acestui proiect. Tema principală a proiectului de parteneriat strategic "Europa pentru tine" a constituit-o imigrația, cu toate efectele sale asupra dezvoltării societății. (video)

După prezentarea proiectului de către Florin Predescu a urmat Festivalul "Change" care a inclus un amplu și superb program artistic susținut de elevi de la Școala Gimnazială Centrală (Corul "Ritmico", profesor coordonator Lucia Tudor), Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” (Grupul vocal "Celesta", profesori coordonatori Elisabeta Milea și Dana Ștefan) și Liceul Tehnologic Energetic, toate din Câmpina. (video)
Evenimentul s-a încheiat cu un inedit târg al ONG-urilor, la care au participat Asociația Părinților din Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, Asociația D'Avent, Grupul informal ”Game changers”, Asociația Frizzly și Fundația Zamolxes.

5247 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1825 vizualizari
02 iun. 2020 19:20

Câmpina, Cartierul Slobozia. Un copac s-a prăbușit peste o mașină, două persoane fiind rănite

UPDATE - În zona unde a avut loc incidentul, la fiecare ploaie însemnată se adună o cantitate mare de apă. După ploile din ultimele zile, în zonă s-a produs o ușoară alunecare de teren care a afectat mai mulți copaci. Unul dintre aceștia s-a prăbușit astăzi peste mașina aflată în mers.

Un copac s-a prăbușit pentru un autoturism aflat în mers, iar cele două persoane din mașină au fost rănite. Incidentul s-a petrecut marți după-amiază, în jurul orei 18.30, în Cartierul Slobozia din municipiul Câmpina, în zona În Luncă.

1670 vizualizari
02 iun. 2020 13:47

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 2 iunie

1 comentarii

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

Alte stiri recente

3135 vizualizari
02 iun. 2020 09:50

Războiul pentru ”turnul înclinat” a parcurs o nouă etapă. Primăria Câmpina a câștigat un proces, dar victoria finală este încă departe

1 comentarii

În cursul anului 2017, odată cu modificarea legislației, Consiliul Local Câmpina a aprobat două hotărâri care au stat la baza demarării demersurilor pentru exproprierea ”turnului înclinat”, clădirea din centrul Câmpinei, începută în anul 1997, abandonată în anul 2003 și care aparține societății Erin SRL. Reprezentanții acestei firme au amenințat încă de atunci, din 2017, cu atacarea în instanța de contencios administrativ a celor două hotărâri ale Consiliului Local. S-au ținut de cuvânt. Procesul s-a finalizat recent și Erin SRL a pierdut.

3048 vizualizari
01 iun. 2020 20:54

Un nou accident în Câmpina, la intersecția străzilor Ana Ipătescu și Maramureș. Ce măsuri vor să ia autoritățile

3 comentarii

Luni după-amiază, cu ceva mai mult de o oră înaintea producerii accidentului de pe Strada Mihail Kogălniceanu (detalii - AICI) din Câmpina, la câteva sute de metri, la intersecția străzilor Ana Ipătescu și Maramureș a avut loc un alt accident de circulație. Intersecția aceasta tinde să devină noul punct roșu pe harta accidentelor din Câmpina, fiind al doilea eveniment rutier în ultimele patru zile produs în condiții aproape similare.