CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.soceram.ro/

Cum arată și cât costă meniul pentru Revelion la restaurantele din Câmpina

- Social -

Cum arată și cât costă meniul pentru Revelion la restaurantele din Câmpina

Restaurantele care organizează petreceri de Revelion și-au anunțat deja meniurile și prețurile. La unele dintre aceste restaurante deja nu mai sunt locuri, în ciuda unor tarife care nu sunt deloc mici...

Iată, într-o ordine aleatorie, meniurile și tarifele restaurantelor din Câmpina pentru masa festivă de la cumpăna dintre ani:

Povestea Ceaunului
Ora 20.00 (cântă Formația Stil din București)
Poveste de început (aperitiv) – cheesecake din brânză de capră cu pesto și jeleu din smochine confiate; tartină din curcan în mantie de bacon și pudră de verdețuri; cocktail din citrice, avocado și creveți torpedo; fondant din carne cu sos de miere și muștar Dijon; cracks cu cremă de anchois și gravlax de somon; rulou din mousse de brânzeturi în crustă cheddar și caise caramelizate; pastramă de vită coaptă cu cimbrișor și piper roșu; tramezzini cu mix de icre și lime; cataif cu salată a la russe și chips din bacon crocant; mușchiuleț de porc în crustă panko cu cremă de trufe; roll din castravete, mix de măsline aromatizate și roșii cherry; salam regal de mangaliță crud, uscat și afumat.
Poveste din mare (gustare caldă) – file de somon cu piure de cartofi dulci; spaghetti din zucchini și sos meuniere.
Povestea gurmanzilor (fel principal) – Mușchiuleț de porc wellington cu sos de piper verde; piept de rață cu sos de portocale, piure de păstârnac cu mere coapte, salată tobouleh cu rodie și lime.
Poveste dulce (desert) – tort de ciocolată belgiană, alune de pădure și caramel sărat.
Open bar – whisky, cremă de whisky, vodka, palincă de prune, martini, gin tonic, campari orange, cuba libre, vin alb, roșu/ roze (crama Ceptura), bere cu sau fără alcool; apă plată/ minerală, pepsi, mirinda, apă tonică, nectar portocale/ mere, cafea espresso, ceai, șampanie (la trecerea dintre ani), tort de shot-uri.
Tarif: 500 lei/persoană.

Azafran
Ora 20.00 (cântă Formația Bis Music)
De început – mini-rolls de salam crud uscat; aspic de curcan; somon cu caviar de lime; Quiche Lorraine cu goanciale și parmezan; salată de mango cu piept de rață afumat; Bresaola cu cremă ricotta și migdale coapte; mini eclere cu cremă dijon și chorizo; cocktail de avocado cu crevete crocant; prosciutto cotto pe blat pufos de focaccia; fagottini cu miez de ricotta și ierburi proaspete; mix de măsline aromatizate cu babic.
Din ape – Somon cu rissoto milaneze, buchet de legume și sos butter – lemon.
De bază – Pulpă de rață confiată cu șofran și ulei de portocale; Mușchiuleț de porc sous vide, Piure de trufe negre și salată de ardei copți cu usturoi sălbatic.
Open bar – Whisky, Vodka, Martini, Campari, Gin Tonic, Sex on the Beach, Green Apple NA, vin alb, roze – Budurească, Bere cu și fără alcool, apă plată și minerală, Coca Cola, Fanta, Santal portocale / mere, cafea, ciocolată caldă, ceai, alune, covrigei.
Candy bar, șampanie cu cumpăna dintre ani.
Tarif: 550 lei/persoană.

Club Montana
Ora 20.00 (cântă Formația Romantic din Ploiești, iar în pauzele muzicale atmosfera este întreținută de DJ Mc-Moni)
Gustare rece – disc crocant cu mousse de somon, Vol-au-vent cu brânzeturi fine și fructe, aspic de porc cu legume, salată de pui cu țelină și nuci, terină de curcan, canape cu avocado și creveți, icre pufoase de crap pe pat de lime, cotlet de porc afumat, piept de rață asezonat cu dulceață de portocale, caprese cu roșii cherry, mozzarella și pesto.
Pește – Butterfish servit cu sote de mazăre, morcov babby și sos de lămâie.
Fel principal – Pulpă de rață confiată și muchiuleț de porc învelit în bacon, piure de cartofi cu trufe servit cu salată exotică.
Open bar – șampanie, whisky, vodca, cocktail cu alcool, cocktail fără alcool, vin alb și roze, bere, sucuri acidulate și neacidulate, apă minerală și plată, cafea.
Tortul casei, fructe.
Tarif: 450 lei/persoană.

Muntenia
Ora 20.00 (cântă Formația Cryne din Câmpina)
Gustare – cocktail cu salată de crudități, vol-au-vent cu somon fume și spumă de philadelphia, rulou din piept de curcan învelit în bacon crocant, avelian cu icre de știucă și chivas, tartar de ton pe palmier de castravete, aspic de curcan, duo de măsline, crostini cu prosciuto crudo, aperitiv Bratislava în crustă de susan negru, coșuleț din roșie cu mousse de brânzeturi și microplante, carpaccio de vită cu fulgi de parmezan și rucola.
Din mare – file de somon cu sos lemon butter acompaniat de risotto, parmezan și legume grill.
Cupă de șampanie la trecerea dintre ani.
Tradițional – pulpă de rață pe pat de varză înăbușită.
Festinul Noului An – medalion din specialitate de porc asezonat cu cartof gratinat cu emmentaler și sos de hribi, salată de trufandale; chifle, desert festiv, selecție de fructe, alune.
Open bar – vodka, whisky, brandy, campari, cremă de whisky, vin cramele Budureasca alb și roze, răcoritoare cu și fără acid, apă minerală și plată, cafea espresso Lavazza.
Tarif: 480 lei/persoană.


11 Nov 2024 09:50 7271 vizualizari


Comentarii






210 vizualizari 17 Jun 2025 19:23 ”Între mistic și medieval”, un proiect C.R.E.A.A.T.i.V. într-un parteneriat între Școala Cuza și Spitalul Voila

”Între mistic și medieval”, un proiect C.R.E.A.A.T.i.V. într-un parteneriat între Școala Cuza și Spitalul Voila

Un moment memorabil, menit să aducă bucurie și entuziasm în rândul elevilor, adolescenților și tinerilor C.R.E.A.A.T.i.V., dar și cadrelor didactice, acesta a fost rezultatul unui parteneriat între Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” și Spitalul de Psihiatrie Voila, ambele din Câmpina.

citeste mai mult
383 vizualizari 17 Jun 2025 05:22 Tineri din cinci țări europene au explorat competențele verzi în satul Trăisteni din comuna Valea Doftanei

Tineri din cinci țări europene au explorat competențele verzi în satul Trăisteni din comuna Valea Doftanei

Satul Trăisteni din comuna Valea Doftanei, județul Prahova, a găzduit proiectul internațional "Green Skills - competențe verzi pentru tineri europeni", organizat de Asociația Together România.

citeste mai mult
2585 vizualizari 16 Jun 2025 20:25 Înainte de intrarea în vacanță, la Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost inaugurat un nou teren de sport

Înainte de intrarea în vacanță, la Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost inaugurat un nou teren de sport

În curtea Colegiului Tehnic Forestier din Câmpina a avut loc luni inaugurarea unui nou teren de sport, un teren realizat cu fonduri de la OMV Petrom prin Fundația Comunitară Prahova, la proiect punând umărul și Primăria Câmpina.

citeste mai mult
9870 vizualizari 16 Jun 2025 18:46 Doliu în învățământul câmpinean. A încetat din viață profesorul Rodica Constantinescu

Doliu în învățământul câmpinean. A încetat din viață profesorul Rodica Constantinescu

O veste tristă la final de an școlar - a încetat din viață profesorul câmpinean Rodica Constantinescu.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2025 Câmpina TV