CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.facebook.com/clinicairisbaicoi/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cum arată și cât costă meniul pentru Revelion la restaurantele din Câmpina

- Social -

Cum arată și cât costă meniul pentru Revelion la restaurantele din Câmpina

Restaurantele care organizează petreceri de Revelion și-au anunțat deja meniurile și prețurile. La unele dintre aceste restaurante deja nu mai sunt locuri, în ciuda unor tarife care nu sunt deloc mici...

Iată, într-o ordine aleatorie, meniurile și tarifele restaurantelor din Câmpina pentru masa festivă de la cumpăna dintre ani:

Povestea Ceaunului
Ora 20.00 (cântă Formația Stil din București)
Poveste de început (aperitiv) – cheesecake din brânză de capră cu pesto și jeleu din smochine confiate; tartină din curcan în mantie de bacon și pudră de verdețuri; cocktail din citrice, avocado și creveți torpedo; fondant din carne cu sos de miere și muștar Dijon; cracks cu cremă de anchois și gravlax de somon; rulou din mousse de brânzeturi în crustă cheddar și caise caramelizate; pastramă de vită coaptă cu cimbrișor și piper roșu; tramezzini cu mix de icre și lime; cataif cu salată a la russe și chips din bacon crocant; mușchiuleț de porc în crustă panko cu cremă de trufe; roll din castravete, mix de măsline aromatizate și roșii cherry; salam regal de mangaliță crud, uscat și afumat.
Poveste din mare (gustare caldă) – file de somon cu piure de cartofi dulci; spaghetti din zucchini și sos meuniere.
Povestea gurmanzilor (fel principal) – Mușchiuleț de porc wellington cu sos de piper verde; piept de rață cu sos de portocale, piure de păstârnac cu mere coapte, salată tobouleh cu rodie și lime.
Poveste dulce (desert) – tort de ciocolată belgiană, alune de pădure și caramel sărat.
Open bar – whisky, cremă de whisky, vodka, palincă de prune, martini, gin tonic, campari orange, cuba libre, vin alb, roșu/ roze (crama Ceptura), bere cu sau fără alcool; apă plată/ minerală, pepsi, mirinda, apă tonică, nectar portocale/ mere, cafea espresso, ceai, șampanie (la trecerea dintre ani), tort de shot-uri.
Tarif: 500 lei/persoană.

Azafran
Ora 20.00 (cântă Formația Bis Music)
De început – mini-rolls de salam crud uscat; aspic de curcan; somon cu caviar de lime; Quiche Lorraine cu goanciale și parmezan; salată de mango cu piept de rață afumat; Bresaola cu cremă ricotta și migdale coapte; mini eclere cu cremă dijon și chorizo; cocktail de avocado cu crevete crocant; prosciutto cotto pe blat pufos de focaccia; fagottini cu miez de ricotta și ierburi proaspete; mix de măsline aromatizate cu babic.
Din ape – Somon cu rissoto milaneze, buchet de legume și sos butter – lemon.
De bază – Pulpă de rață confiată cu șofran și ulei de portocale; Mușchiuleț de porc sous vide, Piure de trufe negre și salată de ardei copți cu usturoi sălbatic.
Open bar – Whisky, Vodka, Martini, Campari, Gin Tonic, Sex on the Beach, Green Apple NA, vin alb, roze – Budurească, Bere cu și fără alcool, apă plată și minerală, Coca Cola, Fanta, Santal portocale / mere, cafea, ciocolată caldă, ceai, alune, covrigei.
Candy bar, șampanie cu cumpăna dintre ani.
Tarif: 550 lei/persoană.

Club Montana
Ora 20.00 (cântă Formația Romantic din Ploiești, iar în pauzele muzicale atmosfera este întreținută de DJ Mc-Moni)
Gustare rece – disc crocant cu mousse de somon, Vol-au-vent cu brânzeturi fine și fructe, aspic de porc cu legume, salată de pui cu țelină și nuci, terină de curcan, canape cu avocado și creveți, icre pufoase de crap pe pat de lime, cotlet de porc afumat, piept de rață asezonat cu dulceață de portocale, caprese cu roșii cherry, mozzarella și pesto.
Pește – Butterfish servit cu sote de mazăre, morcov babby și sos de lămâie.
Fel principal – Pulpă de rață confiată și muchiuleț de porc învelit în bacon, piure de cartofi cu trufe servit cu salată exotică.
Open bar – șampanie, whisky, vodca, cocktail cu alcool, cocktail fără alcool, vin alb și roze, bere, sucuri acidulate și neacidulate, apă minerală și plată, cafea.
Tortul casei, fructe.
Tarif: 450 lei/persoană.

Muntenia
Ora 20.00 (cântă Formația Cryne din Câmpina)
Gustare – cocktail cu salată de crudități, vol-au-vent cu somon fume și spumă de philadelphia, rulou din piept de curcan învelit în bacon crocant, avelian cu icre de știucă și chivas, tartar de ton pe palmier de castravete, aspic de curcan, duo de măsline, crostini cu prosciuto crudo, aperitiv Bratislava în crustă de susan negru, coșuleț din roșie cu mousse de brânzeturi și microplante, carpaccio de vită cu fulgi de parmezan și rucola.
Din mare – file de somon cu sos lemon butter acompaniat de risotto, parmezan și legume grill.
Cupă de șampanie la trecerea dintre ani.
Tradițional – pulpă de rață pe pat de varză înăbușită.
Festinul Noului An – medalion din specialitate de porc asezonat cu cartof gratinat cu emmentaler și sos de hribi, salată de trufandale; chifle, desert festiv, selecție de fructe, alune.
Open bar – vodka, whisky, brandy, campari, cremă de whisky, vin cramele Budureasca alb și roze, răcoritoare cu și fără acid, apă minerală și plată, cafea espresso Lavazza.
Tarif: 480 lei/persoană.


11 Nov 2024 09:50 6491 vizualizari


Comentarii






330 vizualizari 13 Dec 2024 18:57 Acțiune caritabilă la Biserica “Adormirea Maicii Domnului” din Provița de Sus, în beneficiul copiilor nevăzători

Acțiune caritabilă la Biserica “Adormirea Maicii Domnului” din Provița de Sus, în beneficiul copiilor nevăzători

La Biserica "Adormirea Maicii Domnului" din comuna Provița de Sus este în derulare o acțiune caritabilă deosebită, emoționantă, dedicată copiilor cu deficiențe de vedere de la Școala de Nevăzători din Buzău.

citeste mai mult
194 vizualizari 13 Dec 2024 18:37 Tabloul „Ţărăncuţă odihnindu-se” al lui Nicolae Grigorescu, vândut cu o sumă record - 365.000 euro

Tabloul „Ţărăncuţă odihnindu-se” al lui Nicolae Grigorescu, vândut cu o sumă record - 365.000 euro

Casa de Licitații Artmarkt a înregistrat noul record al pieței românești de artă prin opera "Țărăncuță odihnindu-se" (1870-1880), semnată de Nicolae Grigorescu, care a fost adjudecată pentru impresionanta sumă de 365.000 euro.

citeste mai mult
339 vizualizari 13 Dec 2024 07:36 Pictorul Gabriel Dima, printre... Amintiri dragi de Crăciun

Pictorul Gabriel Dima, printre... Amintiri dragi de Crăciun

Luna decembrie, sărbători, brad, cadouri. Dar decembrie este și luna amintirilor frumoase din copilărie, adolescență, din orice perioadă a vieții. Luna amintirilor de neprețuit.

citeste mai mult
1585 vizualizari 12 Dec 2024 11:24 Azafran pregătește și livrează produse pentru Crăciun și Revelion

Azafran pregătește și livrează produse pentru Crăciun și Revelion

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar Restaurantul Catering Azafran din Câmpina vine cu o ofertă foarte interesantă. O sumedenie de produse tradiționale, dintre cele mai gustoase, pentru Crăciun și Revelion.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV