Federația Română de Motociclism a stabilit calendarul etapelor din Campionatul Național de Motocros, unde vom avea prezențe câmpinene

Sport (Categoria articolului)

În cadrul Adunării Generale a Federației Române de Motociclism, desfășurată zilele trecute, s-a stabilit și calendarul Campionatului Național de Motocros, competiție în care Câmpina este bine reprezentată de CS Lido, club condus de fostul mare campion Cătălin Duță, în prezent, vicepreședinte al FRM și președinte al Comisiei de Motocros din cadrul federației.

Iată și calendarul așa cum a fost aprobat în Adunarea Generală a FRM:
10-11 aprilie - Ciolpani, etapa I
7-8 mai - Ciolpani, etapa a II-a (se va desfășura simultan cu o etapă de campionat est-european, fostul Campionat Balcanic, dar și cu o etapă de Campionat European, clasele 65cmc și 85cmc)
3-4 iulie - Moreni, etapa a III-a
18-19 septembrie - Tg. Mureș, etapa a IV-a
2-3 octombrie - Sf. Gheorghe, etapa a V-a
30-31 octombrie - Zărnești, Campionatul Național pe Echipe
Vă reamintim că anul trecut, CS Lido Câmpina a fost reprezentat în campionat de sportivii Sebastian Strechioiu (vicecampion național la MX1), Marcel Vișoiu, Alexandru Oprescu, Alin Pandele. În afara acestora, după o pauză de doi ani, vor reveni în circuitul competițional Bogdan Diaconu și Mihai Alexandru.

5107 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1930 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2748 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

Alte stiri recente

334 vizualizari
29 iun. 2022 11:10

Societate comercială cu sediul în Câmpina angajează ECONOMIST / CONTABIL

Societate comercială cu sediul în Câmpina (telefon 0244.375.277; fax 0244.373.077) angajează economist / contabil.

229 vizualizari
29 iun. 2022 09:08

Un modul de prim-ajutor a fost amplasat în centrul Câmpinei, în pasajul de la ceas, funcțional în perioadele caniculare

Având în vedere temperaturile ridicate anunțate pentru aceste zile și la Câmpina și având în vedere faptul că pentru întreaga lună iulie s-au anunțat fenomene extreme (caniculă, alternând cu vijelii și ploi torențiale), Primăria municipiului a instalat în Pasajul de la Ceas un modul de prim-ajutor. Trecătorii se pot opri aici pentru a se răcori și odihni puțin, pentru a bea apă sau pentru a cere ajutor în cazul în care nu se simt bine.