Salariile angajaților din Primărie și Poliția Locală Câmpina, după cele două rânduri de majorări

Actualitate (Categoria articolului)

Autoritățile locale, județene și centrale sunt obligate, prin Legea 153/2017, să publice la sediul propriu și pe pagina de internet, salariile brute, indemnizațiile și orice alte drepturi acordate angajaților. Iar acest lucru trebuie făcut de două ori pe an, la 31 martie și la 30 septembrie. Ei bine, Primăria Câmpina a publicat aceste informații pe propriul site, dar nu într-un capitol numit "transparența veniturilor de natură salarială", așa cum se întâmplă la alte instituții, ci în secțiunea "Organigramă", acolo unde probabil nu s-ar gândi (aproape) nimeni să caute. 

Salariile angajaților din Primăria Câmpina și Poliția Locală au fost majorate în două etape. Prima dată de la 1 iulie 2017, odată cu intrarea în vigoare a Legii 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fondurile publice, iar a doua oară începând cu 1 ianuarie 2018, odată cu majorarea salariului minim brut pe economie de la 1.450 lei la 1.900 lei. Vă reamintim că, salariile de bază din administrația locală se stabilesc prin înmulțirea unor coeficienți prevăzuți de lege cu salariul minim brut pe economie. Prima majorare, cea de anul trecut, a fost importantă, salariile crescând considerabil, în timp ce a doua majorare a fost de 8%. Aveți lista salariilor în facsimilele atașate acestui articol. Sunt salariile brute, iar pentru a aflat netul trebuie să scădem 35% contribuții sociale și 10% impozitul pe venit. 
Se mai impune o precizare. Angajații celorlalte instituții publice din subordinea administrației locale, cu excepția Poliției Locale, nu au beneficat de majoarea din iulie 2017. Salariile lor cu crescut cu 25% de la 1 ianuarie 2018.

7242 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • ionelia 07.04.2018 00:51 Frumos. .,interesant. ...si cred ...vreau sa cred ca pentru noi....cei cu minim oe economie. ..dumnealor au tot respectul, ca ne descurcam cu atât. .... va mulțumim dar...am o întrebare::::-Ce știți sa faceți de banii ăștia?????????????????
  • Rupem baraca 07.04.2018 09:13 Stiu sa fie aroganti,sa iti vorbeasca de sus si sa dea ordine.Fie ca e femeia de servici si paznicul,fie alte functii din Primarie si subordinea ei.

Actualitate

320 vizualizari
05 iun. 2023 10:06

Accident grav pe o șosea din Prahova. Un băiat de 18 ani a murit, iar șoferul de 24 ani a ajuns în arest

Noaptea trecută, în jurul orei 23.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că pe DJ 101 F, în comuna Ciupelnița s-ar fi produs un accident rutier cu victimă. 

1158 vizualizari
04 iun. 2023 21:23

Gest incalificabil al viceprimarului Dumitrache. Ar trebui să-și dea demisia sau să fie demis?

2 comentarii

În administrația câmpineană, probabil, ca peste tot în țara aceasta, se întâmplă și lucruri... nefirești, ca să nu fim mai duri. Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută cu viceprimarul Liviu Dumitrache a întrecut, însă, orice măsură! Culmea, nimeni din Consiliul Local sau din cadrul Primăriei Câmpina nici măcar nu l-a deranjat cu vreo întrebare, într-o situație în care onorant ar fi fost să demisioneze. Iar dacă nu are onoare, să fie demis!

Alte stiri recente

178 vizualizari
05 iun. 2023 08:21

Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

La finele săptămânii trecute, la București, a avut loc ediția a 68-a a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, comptiție la startul căreia s-au aflat și cinci sportivi câmpineni, chiar dacă - din păcate - din motive despre care am mai vorbit, nu toți mai reprezintă vreun club câmpinean. Cu toate acestea, ei sunt tot câmpineni și poate că ar fi trebuit găsite resursele necesare pentru a ne mândri și oficial cu ei.

1670 vizualizari
04 iun. 2023 19:28

Cinci clasări pe podium pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Naționale, categoriile sub 16 și sub 18 ani

Pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București au avut loc, sâmbătă și duminică, etape ale Campionatului Național de Atletism pentru categoriile sub 16 și sub 18 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a obținut cinci clasări pe podium, demonstrând încă odată valoarea pregătirii care se realizează la Câmpina.