Salariile angajaților din Primărie și Poliția Locală Câmpina, după cele două rânduri de majorări

Actualitate (Categoria articolului)

Autoritățile locale, județene și centrale sunt obligate, prin Legea 153/2017, să publice la sediul propriu și pe pagina de internet, salariile brute, indemnizațiile și orice alte drepturi acordate angajaților. Iar acest lucru trebuie făcut de două ori pe an, la 31 martie și la 30 septembrie. Ei bine, Primăria Câmpina a publicat aceste informații pe propriul site, dar nu într-un capitol numit "transparența veniturilor de natură salarială", așa cum se întâmplă la alte instituții, ci în secțiunea "Organigramă", acolo unde probabil nu s-ar gândi (aproape) nimeni să caute. 

Salariile angajaților din Primăria Câmpina și Poliția Locală au fost majorate în două etape. Prima dată de la 1 iulie 2017, odată cu intrarea în vigoare a Legii 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fondurile publice, iar a doua oară începând cu 1 ianuarie 2018, odată cu majorarea salariului minim brut pe economie de la 1.450 lei la 1.900 lei. Vă reamintim că, salariile de bază din administrația locală se stabilesc prin înmulțirea unor coeficienți prevăzuți de lege cu salariul minim brut pe economie. Prima majorare, cea de anul trecut, a fost importantă, salariile crescând considerabil, în timp ce a doua majorare a fost de 8%. Aveți lista salariilor în facsimilele atașate acestui articol. Sunt salariile brute, iar pentru a aflat netul trebuie să scădem 35% contribuții sociale și 10% impozitul pe venit. 
Se mai impune o precizare. Angajații celorlalte instituții publice din subordinea administrației locale, cu excepția Poliției Locale, nu au beneficat de majoarea din iulie 2017. Salariile lor cu crescut cu 25% de la 1 ianuarie 2018.

7381 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • ionelia 07.04.2018 00:51 Frumos. .,interesant. ...si cred ...vreau sa cred ca pentru noi....cei cu minim oe economie. ..dumnealor au tot respectul, ca ne descurcam cu atât. .... va mulțumim dar...am o întrebare::::-Ce știți sa faceți de banii ăștia?????????????????
  • Rupem baraca 07.04.2018 09:13 Stiu sa fie aroganti,sa iti vorbeasca de sus si sa dea ordine.Fie ca e femeia de servici si paznicul,fie alte functii din Primarie si subordinea ei.

Actualitate

231 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

373 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

22 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

742 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.