Comunicat de presă al PMP Câmpina privind avizul Comisiei Tehnice asupra PUZ-ului privitor la pasajul subteran

Politică (Categoria articolului)

Joi, 28 iulie, la sediul Primăriei Câmpina a avut loc o ședință a Comisiei Tehnice, unde s-a avizat proiectul privind PUZ-ul pentru pasajul subteran din centrul localității. Unele partide au avut diverse reacții, dar singura formațiune care a transmis un comunicat de presă a fost Partidul Mișcarea Populară (PMP). Iată comunicatul semnat de președintele Adrian Pițigoi și consilierii locali Aron Sabo, Bogdan Ene, Marius Anghelescu:

În cadrul ședinței din 28.07.2022 a Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism s-a discutat un singur subiect și anume: P.U.Z - “Regenerare urbană, creșterea mobilității urbane nepoluante, prin investiții de tip integrat în soluții inteligente aferente unui coridor de mobilitate prin redirecționarea circulației rutiere printr-un pasaj subteran și extinderea, modernizarea și dotarea spațiului pietonal din zona centrală a Municipiului Câmpina”.
Deși din această comisie fac parte și doi consilieri locali, aceștia nu au fost prezenți ceea ce înseamnă că opinia reprezentanților Consiliului Local nu s-a făcut auzită în condițiile în care forul decizional, care aproba P.U.Z-ul este chiar structura enunțată mai sus.
Pe de altă parte, la consultarea publică din 30.05.2022 au fost ridicate mai multe probleme cu privire la pasajul subteran, dar răspunsurile administrației Moldoveanu nu au ajuns nici până astăzi la cetățeni.
Având în vedere cele de mai sus, PMP este împotriva actualei forme a P.U.Z-ului, întrucât nu oferă soluții concrete la cererile câmpinenilor.

4070 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anonim 29.07.2022 07:47 Aplaud comunicatul cu p precizare: e ambiguu, campinenii NU doresc acest pasaj asadar PMP ar trebui sa fie mai clar in a-si formula pozitia. Comunicatul spune ca ”este impotriva actualei forme a PUZ”, lasand parca o portita politica in caz ca se schimba ceva. NU, campinenii doresc sa stie clar care este pozitia partidelor politice. Intr-adevar, cum este ”aprobat in unanimitate” daca doi consilieri n-au participat?
  • George 29.07.2022 23:57 Pitigoi ambigu ca deobicei. Vrea sa fie bine si cu primarul dar sa nu supere nici opoziția. E specialist in camuflare. Un cameleon in politica din Campina
  • GIGIOC 30.07.2022 07:12 Ce Dumnezeu nu intelege primarul asta ? Sa se faca domne, un referendum sa vada si el ca, Campina nu vrea acest pasaj !!!
  • Rammstein 31.07.2022 12:00 Vreți pasaj ?...întâi arătați că sunteți oraș, nu sat,comună!!..Vreți să băgați oile prin pasaj?.. O rușine ce se întâmplă în acest nenorocit de sat...țăranii, nu orășenii au adus stânele în centrul orașului dle primar, caz concret în grădinile dintre locuințe niște nenorociți au adus o stână de oi!!!,...da domnilor intre casele de locuit un țăran și-a pus stâna... Și voi vreți pasaj??.. Dle primar trimiteți poliția locală să vadă la fața locului,..în zona muscel..
  • Adi. T 31.07.2022 17:19 @Ramstain.Exista Asociația cartierelor Campinita și Muscel. Vorbiți cu ei. Bine ca nu locuiți pe Voila. Veniți de la spital ziua sau de pe 2 decembrie pana la Blanc. Aveți șansă să fiți muscat de câini.... Propun sa mergeți la Primărie sa întrebați cine a aprobat Stana. Apoi sa căutați responsabilii și sa stați de vorba cu ei. Unii sunt și acum în CL.
  • Driver 31.07.2022 18:42 2024 va fi anul,, renașterii acestui oraș Câmpina. Când actuala administrație ca pleca și speram ca veni o echipă cu adevărat competitivă. Acum orașul este,, varză

Politică

1709 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

5 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

1335 vizualizari
15 feb. 2024 08:57

Irina Nistor, candidatul PSD la funcția de primar: ”Aspectul actual al Câmpinei este dezolant, de la un capăt la altul!”

1 comentarii

Irina Nistor, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Câmpina, a acceptat invitația noastră la un dialog despre bugetul local, înaintea adoptării acestuia. ”Din bugetul pentru 2024 lipsesc... câmpinenii. Pe ei i-a întrebat cineva ce-și doresc, ce e important pentru ei?”, a fost semnalul de alarmă tras de Irina Nistor, candidat PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina.

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

116 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.