Festivalul Cașcavelei de la Valea Doftanei, la a XVIII-a ediție. Iată programul spectacolelor

Eveniment (Categoria articolului)

Cea de-a XVIII-a ediție a Festivalului Cașcavelei va avea loc în perioada 6-8 septembrie 2019, în locația binecunoscută - terenul de fotbal și platoul adiacent din satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei. Manifestarea, una dintre cele mai îndrăgite de acest gen din Prahova, este organizată de Primărie și Consiliul Local. Ediția din acest an se va desfășura sub egida "Ziua Muntelui", sărbătorită în fiecare an pe 14 septembrie.

La baza acestui eveniment stă, evident, cașcaveaua de Valea Doftanei, un produs cu o tradiție de secole, înregistrat la OSIM de autoritățile locale în anul 2006. Mii de oameni vin în fiecare an la Festivalul Cașcavelei de la Valea Doftanei atrași de produsele tradiționale, de peisajele superbe, de aerul curat, dar și de spectacolele oferite de organizatori.
Pe parcursul celor trei zile de festival, v
or avea loc reprezentanții ale Asociației Tinerilor din Valea Doftanei, iar seara, de la ora 18.00, vor urca pe scenă:
- vineri, 6 septembrie: "Taraful Românesc" cu Mălina, Rocsana Marcu, Sânzienele și renumita trupă Voltaj, care va încheia seara;
- sâmbătă, 7 septembrie: 
interpreta de muzică populară Cristina Maria Nicolae, formația etno "Nemuritorii" și cunoscutul Mihai Mărgineanu;
- duminică, 8 septembrie: Vali Crăciunescu și 
Cooperativa 9, Vali Vijelie, "Taraful Românesc" cu Măruță, formația etno "Chihlimbar" și minunata trupă Semnal M, seara fiind încheiată cu un foc de artificii.

10983 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1500 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2771 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

176 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

397 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.