CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Motors House Racing Câmpina, debut de excepție în Campionatul Național de Anduranță

- Sport -

Motors House Racing Câmpina, debut de excepție în Campionatul Național de Anduranță

Week-end-ul recent încheiat a avut loc prima etapă din Campionatul Național de Anduranță - Romanian Endurance Series. Clubul câmpinean Motors House Racing a adus la start două echipaje, Adrian Vintilă & Bogdan Ariciu, Team Manager Bogdan Năpăruș - pe un senzațional Golf TCR, și Radu Ariciu & Valentin Crețu, Team Manager - Mihnea Ștefan, pe Ford-ul Focus RS cu care aceștia deja ne-au obișnuit. 

Prima cursă a zilei a fost câștigată de echipajul câmpinean format din Adrian Vintilă & Bogdan Ariciu, luptă care s-a disputat până în tururile finale ale primei manșe de concurs. Echipajul secund, format din Radu Ariciu & Valentin Crețu, a avut de asemenea un start senzațional, pornind de pe poziția a șasea și ajungând la finalul turului 5 pe poziția a treia. Câmpina avea la acel moment două mașini pe podium, scenariul ideal pentru etapa care reprezenta și debutul clubului câmpinean în acest campionat. Din păcate, o mică problema tehnică a intervenit pentru Ford-ul Focus, iar echipajul acestuia a fost nevoit să abandoneze cursa. 
A doua manșă de concurs a adus în prim-plan același Golf TCR, care a plecat de pe poziția a treia, dar a reușit să avanseze până pe prima poziție chiar din primul viraj al circuitului. A fost o luptă foarte stânsă aici între TCR și BMW M4 GT4, cel din urmă terminând pe prima poziție la finalul acestei a doua manșe. 
Astfel, clubul câmpinean a reușit o performanță senzațională reușind să se claseze pe podium la o primă experiență în cel mai titrat campionat de circuit din România. 
Competiția continuă cu etapa a doua, care va avea loc în weekend-ul 13-14 mai, tot pe circuitul MotorPark România, urmând să fie televizată pe Prima Sport 3.


04 Apr 2023 21:23 4071 vizualizari


Comentarii


960 vizualizari 27 May 2024 20:26 La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

Tennis Premium Trophy este denumirea turneului internațional de tenis de câmp, care a început luni, 27 mai, la Câmpina, la baza sportivă Tenis Premium Club.

citeste mai mult
587 vizualizari 27 May 2024 18:05 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

În ultimul meci din grupele turneului final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III, Speranță, care are loc la Suceava, CS Câmpina a învins clar, la șase goluri diferență, formația HC Bizău Ocna Șugatag, 22-16.

citeste mai mult
1533 vizualizari 26 May 2024 22:10 Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Campionatul municipiului București la atletism pentru copii s-a încheiat duminică, sportivii câmpineni obținând noi medalii, dar mai ales speranța că drumul pe care s-a pornit este unul bun, dătător de speranțe că această frumoasă tradiție a Câmpinei va continua.

citeste mai mult
1538 vizualizari 26 May 2024 21:45 Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

O etapă a Campionatului Regional de Endurocros a avut loc sâmbătă, 25 mai, la Băicoi, la start aliniindu-se și doi sportivi ai clubului de motocros Lido Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV