CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Motors House Racing Câmpina, debut de excepție în Campionatul Național de Anduranță

- Sport -

Motors House Racing Câmpina, debut de excepție în Campionatul Național de Anduranță

Week-end-ul recent încheiat a avut loc prima etapă din Campionatul Național de Anduranță - Romanian Endurance Series. Clubul câmpinean Motors House Racing a adus la start două echipaje, Adrian Vintilă & Bogdan Ariciu, Team Manager Bogdan Năpăruș - pe un senzațional Golf TCR, și Radu Ariciu & Valentin Crețu, Team Manager - Mihnea Ștefan, pe Ford-ul Focus RS cu care aceștia deja ne-au obișnuit. 

Prima cursă a zilei a fost câștigată de echipajul câmpinean format din Adrian Vintilă & Bogdan Ariciu, luptă care s-a disputat până în tururile finale ale primei manșe de concurs. Echipajul secund, format din Radu Ariciu & Valentin Crețu, a avut de asemenea un start senzațional, pornind de pe poziția a șasea și ajungând la finalul turului 5 pe poziția a treia. Câmpina avea la acel moment două mașini pe podium, scenariul ideal pentru etapa care reprezenta și debutul clubului câmpinean în acest campionat. Din păcate, o mică problema tehnică a intervenit pentru Ford-ul Focus, iar echipajul acestuia a fost nevoit să abandoneze cursa. 
A doua manșă de concurs a adus în prim-plan același Golf TCR, care a plecat de pe poziția a treia, dar a reușit să avanseze până pe prima poziție chiar din primul viraj al circuitului. A fost o luptă foarte stânsă aici între TCR și BMW M4 GT4, cel din urmă terminând pe prima poziție la finalul acestei a doua manșe. 
Astfel, clubul câmpinean a reușit o performanță senzațională reușind să se claseze pe podium la o primă experiență în cel mai titrat campionat de circuit din România. 
Competiția continuă cu etapa a doua, care va avea loc în weekend-ul 13-14 mai, tot pe circuitul MotorPark România, urmând să fie televizată pe Prima Sport 3.


04 Apr 2023 21:23 4092 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
263 vizualizari 13 Jun 2024 18:19 CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa feminină de juniori IV a CS Câmpina participă la Turneul final al Campionatului Național, care are loc la Brașov.

citeste mai mult
622 vizualizari 12 Jun 2024 18:28 Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Miercuri, 12 iunie, la Brașov a început Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV, la care din Grupa C face parte și CS Câmpina, echipă antrenată de Daniel Vasile și Denisa Toma.

citeste mai mult
425 vizualizari 10 Jun 2024 23:12 S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa de juniori IV a CS Câmpina, antrenori Daniel Vasile și Denisa Toma, s-a calificat la Turneul final de la Brașov, care va începe miercuri, 12 iunie.

citeste mai mult
724 vizualizari 09 Jun 2024 18:28 Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Sportivul antrenoarei Mihaela Marin, Gabriel Văcărescu, a reușit în proba de săritura în lungime un foarte valoros loc 2, cu 6,62m, la numai patru centimetri de titlul național.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV