Trafic blocat complet pe Strada Voila din Câmpina, de la intersecția cu Șoseaua Paltinu până la intersecția cu Drumul Taberei

Actualitate (Categoria articolului)

Pe Strada Voila au început lucrările de canalizare pe cel de-al treilea tronson, cuprins între sensul giratoriu de la intersecția cu Șoseaua Paltinu și intersecția cu Drumul Taberei. Circulația rutieră este restricționată complet pe acest tronson în perioada 28 martie - 31 mai 2023.

Primăria Câmpina precizează, prin intermediul unui comunicat, că termenul de finalizare a lucrărilor pe acest tronson (canalizare și refacere carosabil) este 31 mai, dar poate fi modificat în funcție de condițiile meteo și de realizarea lucrărilor conform standardelor de calitate în vigoare.
Se asigură trecerea pe lângă zona de lucru pentru mașinile de intervenție ale pompierilor și poliției, pentru ambulanță, salubritate și pentru riverani, precum și pentru aprovizionarea agenților comerciali din zona unde se efectuează lucrări.
Ca rute alternative, pe perioada desfășurării lucrărilor, se recomandă:
Varianta I - Bulevardul Carol I - Oituz - I.H Rădulescu - Drumul Taberei - Voila - spre Șotrile
Varianta II - Bulevardul Carol I - B.P Hasdeu - I.H. Rădulescu - Drumul Taberei - Voila
Pentru traficul greu dinspre Valea Doftanei, se recomandă: DJ 102I - DJ 101S - Secăria - DN1
Pentru traficul greu dinspre Șotrile se recomandă: DJ 102I - Lunca Mare - Punct Păstrăvărie - Secăria - DN1

2220 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

946 vizualizari
29 sept. 2023 22:21

Două ședințe de Consiliu în mai puțin de 24 de ore pentru schimbarea destinației fostei grădinițe din cartierul Câmpinița

UPDATE - Ulterior apariției articolului, consilierul local Adina Gârbăcică ne-a precizat că s-a referit la o altă sumă, de 476.000 lei, solicitată de partenerul administrației în GAL pentru aducerea clădirii la stadiul necesar autorizării.
Pe masa Consiliului Local Câmpina, la ședința ordinară din 27 septembrie, a apărut un proiect suplimentar - cel privind schimbarea destinației fostei grădinițe din Cartierul Câmpinița și înființarea aici a unui Centru Comunitar Integrat, proiect care va fi derulat de municipalitate cu fonduri europene, prin GAL.

1175 vizualizari
29 sept. 2023 20:16

Economistul Marius Niculescu, nota 10 la concursul pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpina

Miercuri, 27 septembrie 2023, a avut loc concursul pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

67 vizualizari
30 sept. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele jocuri din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Runda se va încheia duminică. Iată rezultatele întregistrate până acum și clasamentul la zi:

184 vizualizari
30 sept. 2023 11:44

Christina Beelen și Valentin Bălan, doi pictori care ne-au oferit bucuria culorii la un vernisaj special

La Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina a avut loc vernisajul unei expoziții internaționale de pictură. O putem numi așa având în vedere faptul că au expus un artist plastic din Belgia – Christina Beelen și unul din România, chiar de la Câmpina – Valentin Bălan. Vernisajul a fost onorat de Excelența Sa, dl. John Cornet d’Elzius – ambasadorul Regatului Belgiei la București și atașatul cultural al Ambasadei Belgiei, dl. Remy Roussel. Din partea administrației locale a participat primarul municipiului, Alin Moldoveanu.