Câmpina are doi noi campioni naţionali! Andreea Lungu şi Marius Vasile au câştigat titlul naţional la aruncarea discului

Sport (Categoria articolului)

Astăzi şi mâine, la Oneşti, are loc etapa finală a Campionatului Naţional de Atletism la Aruncări Lungi pentru juniori III şi copii. Atletismul câmpinean a obţinut două titluri naţionale.

Astfel, Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) a câştigat întrecerea feminină a juniorilor III la aruncarea discului, cu o aruncare de 40,54m, în vreme ce Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) a câştigat întrecerea similară masculină, cu o aruncare de 52,72m. Ambii sportivi sunt legitimaţi la CSS Constantin Istrati Câmpina, club coordonat de prof. Nicolae Pavel. Este un succes deosebit al şcolii câmpinene de aruncări lungi în atletism, un succes care vine să confirme valoarea sportivilor şi antrenorilor câmpineni, recunoscuţi peste tot în România.

5888 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nicu Pavel 26.03.2016 16:51 Multumim din nou , Sandu pentru profesionalismul cu care promovezi atletismul campinean si sportul in general.Ne esti un sprijin de nadejde, pe drumul deloc usor al performantei sportive!
  • Ion Dandoaselea 28.03.2016 13:56 Felicitari in primul rand sportivilor. Sunt niste rezultate mari, obtinute cu multe sacrificii si ore de truda. Felicitari de asemenea si antrenorilor pentru munca de cautare a talentelor, pentru rezultatele obtinute si ....pentru modestie. Bravo CSS C.Istrati !!! Multumim si gazetarului pentru prompta informare si popularizare.

Sport

754 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1589 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

278 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

416 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.