Câmpina are doi noi campioni naţionali! Andreea Lungu şi Marius Vasile au câştigat titlul naţional la aruncarea discului

Sport (Categoria articolului)

Astăzi şi mâine, la Oneşti, are loc etapa finală a Campionatului Naţional de Atletism la Aruncări Lungi pentru juniori III şi copii. Atletismul câmpinean a obţinut două titluri naţionale.

Astfel, Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) a câştigat întrecerea feminină a juniorilor III la aruncarea discului, cu o aruncare de 40,54m, în vreme ce Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) a câştigat întrecerea similară masculină, cu o aruncare de 52,72m. Ambii sportivi sunt legitimaţi la CSS Constantin Istrati Câmpina, club coordonat de prof. Nicolae Pavel. Este un succes deosebit al şcolii câmpinene de aruncări lungi în atletism, un succes care vine să confirme valoarea sportivilor şi antrenorilor câmpineni, recunoscuţi peste tot în România.

5304 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nicu Pavel 26.03.2016 16:51 Multumim din nou , Sandu pentru profesionalismul cu care promovezi atletismul campinean si sportul in general.Ne esti un sprijin de nadejde, pe drumul deloc usor al performantei sportive!
  • Ion Dandoaselea 28.03.2016 13:56 Felicitari in primul rand sportivilor. Sunt niste rezultate mari, obtinute cu multe sacrificii si ore de truda. Felicitari de asemenea si antrenorilor pentru munca de cautare a talentelor, pentru rezultatele obtinute si ....pentru modestie. Bravo CSS C.Istrati !!! Multumim si gazetarului pentru prompta informare si popularizare.

Sport

3181 vizualizari
19 iun. 2021 21:09

Dorin Iamandeiu, două medalii pentru Lido Câmpina la endurocros

La Moreni a avut loc sâmbătă, 19 iunie, etapa a patra a Campionatului Național de Endurocros, competiție la care a participat și Dorin Iamandeiu, unul dintre sportivii legitimați la Clubul Sportiv Lido Câmpina, condus de Cătălin Duță.

5364 vizualizari
16 iun. 2021 08:02

Alexandra Dobrin, eleva antrenorului Gabriel Cojocaru, este noua campioană națională la natație la 200m mixt și 400m mixt și s-a calificat la Mondiale

Cum poate sportul să aducă atâta bucurie și amărăciune în același timp?! Vestea excelentă pentru sportul câmpinean, după Campionatul Național de Natație, desfășurat în week-end la București, la Bazinul ”Tolea Grințescu” din cadrul Complexului Sportiv Dinamo, este că sportiva Alexandra Dobrin, care se pregătește la Câmpina, sub coordonarea antrenorului Gabriel Cojocaru de la Clubul Barracuda, a devenit campioană națională a României la seniori, în probele de 200m mixt și 400m mixt. Mai mult, Alexandra Dobrin a realizat baremul pentru a participa la Campionatul Mondial de Natație, care va avea loc în Japonia, anul viitor.

Alte stiri recente

1696 vizualizari
20 iun. 2021 19:40

În ultima duminică a fiecărei luni de vară, în centrul Câmpinei va cânta fanfara

Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina a pregătit o serie de evenimente pentru ultimul week-end al fiecărei luni de vară. Sâmbăta sunt organizate diverse spectacole în aer liber, despre care am scris pe larg aici, iar a doua zi, duminica, de la ora 11.00, este pregătită o altă surpriză.

1294 vizualizari
20 iun. 2021 19:23

O săptămână până la alegerile pentru funcția de primar al comunei Șotrile. Bogdan Davidescu, din nou pe lista candidaților

În ultimii ani, singurele referiri despre comuna prahoveană Șotrile în presa națională sunt cele legate de isprăvile lui Bogdan Davidescu, fostul primar, condamnat în anul 2019 pentru pornografie infantilă. O condamnare cu suspendare, în urma căreia Davidescu și-a pierdut mandatul de primar. A fost exclus din PSD, așa, de fațadă, pentru că partidul nu a desemnat un alt candidat la Primărie, la alegerile locale din septembrie 2020. Bogdan Davidescu a candidat din nou, independent, și a câștigat cu 41,22%, față 34,94% cât a obținut principalul său contracandidat, liberalul Gabriel Broșteanu.