Colind pentru câmpineni din partea... Elisabetei Milea, profesor la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu"

Social (Categoria articolului)

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, pentru că până la Crăciun a mai rămas puțin timp, pentru că nimic nu se compară cu frumusețea colindelor, Câmpinatv.ro dorește să vă facă o surpriză. Prin intermediul nostru vor veni în fața dumneavoastră pentru a vă colinda și pentru a vă transmite o urare: elevi, profesori, sportivi, politicieni, polițiști. Vrem să-i vedeți și altfel decât îi știți, vrem să ne bucurăm împreună, aici, în mica noastră comunitate câmpineană, de spiritul sărbătorilor de iarnă. Vă colindă de această dată Elisabeta Milea, profesor la Colegiul Național Nicolae Grigorescu, împreună cu fetița sa.

Elisabeta Milea este profesor de religie și coordonează formația "Celesta" a Colegiului "Grigorescu". Interpretează un colind alături de fetița sa și de Mihail Mihalache, elev în clasa a XI-a, membru al "Celestei". Le mulțumim că au răspuns demersului nostru și ne-au încântat cu acest colind minunat!

5841 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1312 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

629 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

337 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

287 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.