CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Recital Emeric Imre și o frumoasă surpriză locală, la Salonul literar ”Geo Bogza” de la Câmpina

- Eveniment -

Recital Emeric Imre și o frumoasă surpriză locală, la Salonul literar ”Geo Bogza” de la Câmpina

Emeric Imre a fost surpriza frumoasă oferită de Casa de Cultură din Câmpina tuturor celor care au participat la Salonul literar ”Geo Bogza”.

Cunoscutul interpret clujean Emeric Imre a dat un adevărat recital, foarte apreciat de toți cei prezenți. Fost component al cunoscutului Cenaclu ”Flacăra”, Emeric Imre a cântat atât creații proprii, cât și melodii foarte cunoscute pe versurile lui Nichita Stănescu și Adrian Păunescu. În plus, cu umor a povestit mai multe întâmplări din perioada Cenaclului, astfel că timpul a trecut pe nesimțite.
La final, o frumoasă surpriză pentru câmpineni - elevul Mihail Mihalache, clasa a XII-a la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, dar și membru al Ansamblului vocal-instrumental ”Celesta”, de la aceeași instituție de învățământ, a cântat chiar la chitara lui Emeric Imre o creație proprie - ”Ploaia”. Tânărul câmpinean l-a susprins pe invitatul de onoare al Salonului literar cu vocea sa curată și cu interpretarea fără cusur a propriei creații, acesta îndemnându-l să se axeze pe muzica folk și să participe la festivaluri.
Salonul literar ”Geo Bogza”, care s-a desfășurat la Casa de Cultură din Câmpina, a inclus și un maraton poetic. Coordonat de poetul Florin Dochia și directorul Casei de Cultură, Alexandra Toma, maratonul i-a adus în aceeași sală pe poeții Florin Ciocea, Mariana Cîlț, Evelyne Maria Croitoru, Călin Dengel, Livia Dimulescu, Maria Dobrescu, Anda Mihaela Miroiu, Ramona Muller, Maria Nicolai, Coca Popescu, Codruț Radi, Cezara Răducu, Mircea Teculescu, Bianca Trandafir, Diana Trandafir, Carmen Secere, Daniela Șontică, Ștefan Alexandru Sașa.


12 Nov 2022 23:36 4165 vizualizari


Comentarii


3480 vizualizari 20 Jun 2024 18:24 Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Asociația Câmpina Curată invită câmpinenii la un megaconcert susținut de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Evenimentul va avea loc vineri, 28 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul ”Rafinăriei”.

citeste mai mult
985 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
1131 vizualizari 18 Jun 2024 10:16 Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Evenimentul se va desfășura în perioada 27-28 iulie 2024, în "Popasul Cultural" din centrul orașului, iar pe scenă vor urca: A.L.L. Of Us Trio, Ozana Barabancea, Trupa Cardinal, Ioana-Teodora Spînu Trio, Nidal, Radu Pescaru, Trupa Jeff Family, Green Onions Experience.

citeste mai mult
1362 vizualizari 15 Jun 2024 16:45 La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

În urmă cu aproximativ două luni a avut loc concursul școlar ”Știință pentru toți”, organizat și găzduit de Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV