Câmpinenii Andreea Lungu și Marius Vasile, noi recorduri personale în concursurile de pregătire a noului sezon la atletism

Sport (Categoria articolului)

Concursurile de pregătire a noului sezon la atletism în sală continuă, iar în acest week-end, sportivii câmpineni Andreea Lungu și Marius Vasile au realizat noi recorduri personale, demonstrând - încă o dată - forma bună în care se află, ceea ce dă antrenorilor de la CSS ”Constantin Istrati” speranțe pentru noi medalii la campionatele naționale.

Cei doi valoroși sportivi ai clubului câmpinean au participat la etapa a doua a Campionatului Național de seniori sub 23 de ani, care are loc în perioada 31 ianuarie - 1 februarie la București, în sala de atletism ”Ioan Soter”. Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) și Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) au participat în proba de aruncarea greutății (la 4kg, respectiv, la 7,260kg). Deși aflați în primul lor an la categoria juniori I (18-19 ani), cei doi sportivi au realizat performanțe foarte bune, reușind noi recorduri personale - Andreea Lungu - 12,59m, cu care s-a clasat pe locul al 3-lea, iar Marius Vasile - 14,97m, cu care s-a clasat pe locul 5.
În cadrul aceluiași concurs, Victor Andrei (antrenor Jenica Bran) s-a clasat pe locul 13 în proba de săritura în lungime, cu 6,17m.
Cu aceste performanțe, Andreea Lungu și Marius Vasile au fost cei mai buni juniori din concurs. ”A fost încă un concurs de verificare și de pregătire pentru etapa finală a categoriei lor, unde ne dorim să îi vedem pe podium”, ne-a precizat Nicolae Pavel, antrenorul lui Marius Vasile.

5683 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1930 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2748 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

Alte stiri recente

337 vizualizari
29 iun. 2022 11:10

Societate comercială cu sediul în Câmpina angajează ECONOMIST / CONTABIL

Societate comercială cu sediul în Câmpina (telefon 0244.375.277; fax 0244.373.077) angajează economist / contabil.

231 vizualizari
29 iun. 2022 09:08

Un modul de prim-ajutor a fost amplasat în centrul Câmpinei, în pasajul de la ceas, funcțional în perioadele caniculare

Având în vedere temperaturile ridicate anunțate pentru aceste zile și la Câmpina și având în vedere faptul că pentru întreaga lună iulie s-au anunțat fenomene extreme (caniculă, alternând cu vijelii și ploi torențiale), Primăria municipiului a instalat în Pasajul de la Ceas un modul de prim-ajutor. Trecătorii se pot opri aici pentru a se răcori și odihni puțin, pentru a bea apă sau pentru a cere ajutor în cazul în care nu se simt bine.