Câmpinenii Andreea Lungu și Marius Vasile, noi recorduri personale în concursurile de pregătire a noului sezon la atletism

Sport (Categoria articolului)

Concursurile de pregătire a noului sezon la atletism în sală continuă, iar în acest week-end, sportivii câmpineni Andreea Lungu și Marius Vasile au realizat noi recorduri personale, demonstrând - încă o dată - forma bună în care se află, ceea ce dă antrenorilor de la CSS ”Constantin Istrati” speranțe pentru noi medalii la campionatele naționale.

Cei doi valoroși sportivi ai clubului câmpinean au participat la etapa a doua a Campionatului Național de seniori sub 23 de ani, care are loc în perioada 31 ianuarie - 1 februarie la București, în sala de atletism ”Ioan Soter”. Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) și Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) au participat în proba de aruncarea greutății (la 4kg, respectiv, la 7,260kg). Deși aflați în primul lor an la categoria juniori I (18-19 ani), cei doi sportivi au realizat performanțe foarte bune, reușind noi recorduri personale - Andreea Lungu - 12,59m, cu care s-a clasat pe locul al 3-lea, iar Marius Vasile - 14,97m, cu care s-a clasat pe locul 5.
În cadrul aceluiași concurs, Victor Andrei (antrenor Jenica Bran) s-a clasat pe locul 13 în proba de săritura în lungime, cu 6,17m.
Cu aceste performanțe, Andreea Lungu și Marius Vasile au fost cei mai buni juniori din concurs. ”A fost încă un concurs de verificare și de pregătire pentru etapa finală a categoriei lor, unde ne dorim să îi vedem pe podium”, ne-a precizat Nicolae Pavel, antrenorul lui Marius Vasile.

5415 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4333 vizualizari
19 sept. 2021 16:35

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

6285 vizualizari
19 sept. 2021 15:30

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Alte stiri recente

127 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.

1026 vizualizari
23 sept. 2021 07:45

9.756 candidați la școlile de poliție de la Câmpina și Cluj-Napoca, la sesiunea de admitere septembrie-octombrie-noiembrie 2021

S-au încheiat înscrierile pentru sesiunea de admitere septembrie-octombrie la unitățile postliceale de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Pentru cele 1.292 locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina s-au înscris 8.232 candidați, iar pentru cele 300 de locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" din Cluj-Napoca s-au înscris 1.524 candidați. În total, 9.756 candidați la această admitere de toamnă.