Trei tineri au ajuns în arestul Poliției după mai multe scandaluri provocate în Cartierul Turnătorie din Câmpina

Social (Categoria articolului)

În ultimele trei săptămâni, în Cartierul Turnătorie din municipiul Câmpina au avut loc mai multe scandaluri. De la tulburarea liniștii și ordinii publice, la amenințări, loviri și alte violențe, astfel încât polițiștii câmpineni au decis să intervină înainte ca lucrurile să degenereze și să se ajungă la fapte mult mai grave.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, trei tineri au fost reținuți astăzi pentru scandalurile provocate în Cartierul Turnătorie și faptele menționate mai sus. Își vor petrece cel puțin această noapte în arest, iar în cursul zilei de miercuri instanța va decide dacă le va prelungi arestul preventiv sau va dispune alte măsuri asiguratorii în cazul lor. Cei trei tineri sunt câmpineni, au vârste cuprinse între 25 și 32 de ani și sunt cunoscuți polițiștilor din cauza problemelor create în dese rânduri.

4736 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • gabi 31.10.2018 09:51 Astia nu sunt intelectuali? Au ajuns niste copii chiar si rromi infractori?

Social

1609 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

823 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

101 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

69 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.