CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Amalia Suruceanu, felicitată de conducerea Spitalului Municipal Câmpina pentru culoare și implicare

- Actualitate -

Amalia Suruceanu, felicitată de conducerea Spitalului Municipal Câmpina pentru culoare și implicare

Sunt patru ani de când Spitalul Municipal Câmpina a început să prindă... culoare, iar acest lucru i se datorează Amaliei Suruceanu, artist plastic, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România. Ea este cea care a pictat pro bono holurile și secțiile spitalului câmpinean în cadrul unui proiect extrem de frumos. Pentru a-i răsplăti ideea și munca, dar și pentru a-i arăta că este iubită și apreciată pentru talentul său și pentru implicarea sa, conducerea Spitalului Municipal a decis să-i aducă un omagiu printr-un gest simbolic - vineri, 21 decembrie, a fost dezvelită o plăcuță cu numele Amaliei Suruceanu, în holul principal al spitalului.

Amalia Suruceanu a primit mai întâi cu surprindere, apoi cu bucurie gestul conducerii Spitalului Municipal și a fost încântată atunci când dr. Călin Tiu, managerul instituției, i-a spus că o așteaptă să continue și să ducă la bun sfârșit proiectul început în anul 2014, atunci când Amalia Suruceanu și câțiva colegi din UAP au pictat gardul parcului din incinta Spitalului Municipal. A fost proiectul-pilot "Câmpina în culori", inițiat de Amalia Suruceanu și desfășurat atunci la propunerea managerului Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu. Din 2017, Amalia Suruceanu pictează singură pereții interiori ai spitalului, o muncă titanică, dar pe care artista o adoră, pentru că știe foarte bine ce înseamnă culoarea în viața unui om. Iar această muncă va continua și în 2019. 
La mica festivitate de vineri, din holul principal al Spitalului Municipal, au fost prezenți, alături de conducerea spitalului, primarul Horia Tiseanu și viceprimarul Adrian Pițigoi, care au felicitat-o pe Amalia Suruceanu pentru proiectul său minunat și munca sa extraordinară.


22 Dec 2018 18:44 9298 vizualizari


Comentarii


  • 23.12.2018 15:39 Duta Niculae Felicitari si stima deosebita pentru astfel de oameni cu un suflet mare. Inca o data s-a demonstrat ca avem OMENI de o deosebita sensibilitate si sunt alaturi de semeni atunci cand sunt in momente de cumpana!!! Un Craciun Fericit!!!!
  • 23.12.2018 04:39 Ionut Pentru doamna Amalia multe felicitari. Ptr domnul Tiu si restul, as vrea sa ii intreb cum le.merg afacerile? Clinicile private unde le ajung pacientii pe care nu ii vad la spital..?? Spaga ?? A mai scazut ??
  • 22.12.2018 19:56 Ionelia keska TOATĂ STIMA SI RESPECTUL PENTRU ACEST PROIECT. ...👏
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
744 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
1048 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
2036 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1898 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV