Amalia Suruceanu, felicitată de conducerea Spitalului Municipal Câmpina pentru culoare și implicare

Actualitate (Categoria articolului)

Sunt patru ani de când Spitalul Municipal Câmpina a început să prindă... culoare, iar acest lucru i se datorează Amaliei Suruceanu, artist plastic, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România. Ea este cea care a pictat pro bono holurile și secțiile spitalului câmpinean în cadrul unui proiect extrem de frumos. Pentru a-i răsplăti ideea și munca, dar și pentru a-i arăta că este iubită și apreciată pentru talentul său și pentru implicarea sa, conducerea Spitalului Municipal a decis să-i aducă un omagiu printr-un gest simbolic - vineri, 21 decembrie, a fost dezvelită o plăcuță cu numele Amaliei Suruceanu, în holul principal al spitalului.

Amalia Suruceanu a primit mai întâi cu surprindere, apoi cu bucurie gestul conducerii Spitalului Municipal și a fost încântată atunci când dr. Călin Tiu, managerul instituției, i-a spus că o așteaptă să continue și să ducă la bun sfârșit proiectul început în anul 2014, atunci când Amalia Suruceanu și câțiva colegi din UAP au pictat gardul parcului din incinta Spitalului Municipal. A fost proiectul-pilot "Câmpina în culori", inițiat de Amalia Suruceanu și desfășurat atunci la propunerea managerului Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu. Din 2017, Amalia Suruceanu pictează singură pereții interiori ai spitalului, o muncă titanică, dar pe care artista o adoră, pentru că știe foarte bine ce înseamnă culoarea în viața unui om. Iar această muncă va continua și în 2019. 
La mica festivitate de vineri, din holul principal al Spitalului Municipal, au fost prezenți, alături de conducerea spitalului, primarul Horia Tiseanu și viceprimarul Adrian Pițigoi, care au felicitat-o pe Amalia Suruceanu pentru proiectul său minunat și munca sa extraordinară.

9197 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionelia keska 22.12.2018 19:56 TOATĂ STIMA SI RESPECTUL PENTRU ACEST PROIECT. ...👏
  • Ionut 23.12.2018 04:39 Pentru doamna Amalia multe felicitari. Ptr domnul Tiu si restul, as vrea sa ii intreb cum le.merg afacerile? Clinicile private unde le ajung pacientii pe care nu ii vad la spital..?? Spaga ?? A mai scazut ??
  • Duta Niculae 23.12.2018 15:39 Felicitari si stima deosebita pentru astfel de oameni cu un suflet mare. Inca o data s-a demonstrat ca avem OMENI de o deosebita sensibilitate si sunt alaturi de semeni atunci cand sunt in momente de cumpana!!! Un Craciun Fericit!!!!

Actualitate

507 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

820 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.

Alte stiri recente

758 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România la nivel de handbal feminin juvenil au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

1525 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu.