Amalia Suruceanu, felicitată de conducerea Spitalului Municipal Câmpina pentru culoare și implicare

Actualitate (Categoria articolului)

Sunt patru ani de când Spitalul Municipal Câmpina a început să prindă... culoare, iar acest lucru i se datorează Amaliei Suruceanu, artist plastic, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România. Ea este cea care a pictat pro bono holurile și secțiile spitalului câmpinean în cadrul unui proiect extrem de frumos. Pentru a-i răsplăti ideea și munca, dar și pentru a-i arăta că este iubită și apreciată pentru talentul său și pentru implicarea sa, conducerea Spitalului Municipal a decis să-i aducă un omagiu printr-un gest simbolic - vineri, 21 decembrie, a fost dezvelită o plăcuță cu numele Amaliei Suruceanu, în holul principal al spitalului.

Amalia Suruceanu a primit mai întâi cu surprindere, apoi cu bucurie gestul conducerii Spitalului Municipal și a fost încântată atunci când dr. Călin Tiu, managerul instituției, i-a spus că o așteaptă să continue și să ducă la bun sfârșit proiectul început în anul 2014, atunci când Amalia Suruceanu și câțiva colegi din UAP au pictat gardul parcului din incinta Spitalului Municipal. A fost proiectul-pilot "Câmpina în culori", inițiat de Amalia Suruceanu și desfășurat atunci la propunerea managerului Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu. Din 2017, Amalia Suruceanu pictează singură pereții interiori ai spitalului, o muncă titanică, dar pe care artista o adoră, pentru că știe foarte bine ce înseamnă culoarea în viața unui om. Iar această muncă va continua și în 2019. 
La mica festivitate de vineri, din holul principal al Spitalului Municipal, au fost prezenți, alături de conducerea spitalului, primarul Horia Tiseanu și viceprimarul Adrian Pițigoi, care au felicitat-o pe Amalia Suruceanu pentru proiectul său minunat și munca sa extraordinară.

9263 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionelia keska 22.12.2018 19:56 TOATĂ STIMA SI RESPECTUL PENTRU ACEST PROIECT. ...👏
  • Ionut 23.12.2018 04:39 Pentru doamna Amalia multe felicitari. Ptr domnul Tiu si restul, as vrea sa ii intreb cum le.merg afacerile? Clinicile private unde le ajung pacientii pe care nu ii vad la spital..?? Spaga ?? A mai scazut ??
  • Duta Niculae 23.12.2018 15:39 Felicitari si stima deosebita pentru astfel de oameni cu un suflet mare. Inca o data s-a demonstrat ca avem OMENI de o deosebita sensibilitate si sunt alaturi de semeni atunci cand sunt in momente de cumpana!!! Un Craciun Fericit!!!!

Actualitate

1675 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

304 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

92 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

425 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: