CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Parcul de la Soldat din Câmpina, cu o zi înaintea expirării celui de-al treilea termen de finalizare a lucrărilor de modernizare

- Actualitate -

Parcul de la Soldat din Câmpina, cu o zi înaintea expirării celui de-al treilea termen de finalizare a lucrărilor de modernizare

Pe 25 octombrie 2018, adică mâine, expiră prelungirea... prelungirii termenului de execuție a lucrărilor de modernizare a Parcului de la Soldat din municipiul Câmpina. O investiție pe care o urmărim cu multă atenție încă de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, în data de 24 aprilie 2018. Este pentru a treia oară când putem folosi expresia "trebuia să fie gata, dar nu e" și cu siguranță nu se bucură nimeni de această situație.

În Centrul Civic al Câmpinei are loc modernizarea unui parc, investiție finanțată integral de la bugetul municipiului. Termenul contractual de finalizare - 4 luni, dar care nu a fost respectat pentru că a plouat mult în iunie și iulie, după cum au explicat reprezentanții firmei executante (Construct Edil SRL din Câmpineanca, județul Vrancea), iar administrația locală le-a dat dreptate. Că au adus oamenii hârtii de la ANM. Astfel că, termenul de finalizare fost prelungit până la 13 septembrie 2018. Nici a doua oară nu a fost cu noroc, deși vremea a fost excelentă, astfel că termenul a fost prelungit din nou, până la 25 octombrie 2018. Adică mâine. Și va trebui prelungit încă o dată, pentru că vedeți foarte clar din fotografiile făcute astăzi care e stadiul lucrărilor. Dacă scriem că e bătaie de joc pe banii câmpinenilor, se supără iar Primăria pe noi. Nu că ne-ar deranja, pentru că suntem obișnuiți, e o stare de fapt ca Primăria Câmpina să se supere pe cei care scriu și mai puțin pe cei care nu-și fac treaba. Precizăm că, până acum, firmei constructoare nu i s-au aplicat penalități pentru întârziere. Abia din 25 octombrie se va întâmpla acest lucru, după cum au afirmat reprezentanții Primăriei în ședința Consiliului Local de la sfârșitul lunii trecute. 
Și apropo de bani, după cum am scris și cu alte ocazii, modernizarea Parcului de la Soldat costa inițial 857.820 lei, dar cu schimbarea de patru ori a indicatorilor tehnico-economici s-a ajuns la o valoare de 
1.476.000 lei. Construct Edil SRL a câștigat licitația cu prețul de 1.124.376 lei fără TVA. La finalul lunii septembrie 2018, la solicitarea primarului Horia Tiseanu, Consiliul Local a aprobat suplimentarea cu 206.000 lei a sumei alocate Parcului de la Soldat, ajungându-se astfel la aproape 350.000 euro. 

Ziua Armatei va fi sărbătorită mâine în Cartierul Slobozia, la troița din fața Grădiniței nr.5. Dar la cum se mișcă lucrurile în Parcul de la Soldat, va fi o problemă și cu manifestările dedicate Zilei Naționale. Iar în Anul Centenarului, să organizezi cine știe pe unde ceremoniile de 1 Decembrie, pentru că o firmă neserioasă nu e în stare să termine modernizarea parcului, chiar ar fi de tot râsul.


24 Oct 2018 12:35 7922 vizualizari


Comentarii


  • 25.10.2018 08:07 Bocanu Cine verifica lucrarile la acest parc?De ce nu se scot pavelele vechi si se monteaza cele noi peste ele?Ce grosime au pavelele noi ce se monteaza?Sunt cele ce s-au licitat si prevazute in proiect?
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
196 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
722 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate.

citeste mai mult
728 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
790 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV