O nouă ediție a Salonului Internațional de Artă Fotografică ONYX de la Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

La Sala ”Constantin Radu” a Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina poate fi admirată o expoziție a celor mai reușite fotografii premiate la ediția 2021 a Salonului Internațional de Artă Fotografică ONYX, un proiect inițiat și derulat de tânărul câmpinean Răzvan Băleanu. Expoziția a fost deschisă luni, 10 mai 2021 și poate fi vizitată timp de o lună.

La fel ca la ediția precedentă, s-a decis să nu organizeze un vernisaj cu public, ci doar o expoziție care poate fi vizitată conform normelor de distanțare socială. În expoziție sunt prezentate o parte dintre fotografiile premiate. În schimb, toate informațiile sunt disponibile online pe site-ul salonului: toate fotografiile premiate și acceptate și proiecția video a fotografiilor premiate.
Ediția a V-a a Salonului Internațional de Artă Fotografică ONYX se desfășoară sub înaltul patronaj al Societății Americane de Fotografie, Uniunii Globale a Fotografiei și Image Colleague Society din Statele Unite ale Americii.
La actuala ediție, au participat 555 de autori din 65 de țări cu 8.182 de lucrări și a fost acordat un număr record de premii - 194. Toate fotografiile acceptate în concurs, precum și cele premiate pot fi văzute pe site-ul salonului - campinaexhibitions.net.
Despre eveniment, promotorul său, Răzvan Băleanu, ne-a declarat: ”Ediția a V-a a Salonului Internațional de Artă Fotografică de la Câmpina ne-a oferit din nou o imensă bucurie, datorită unei participări foarte mari și, totodată, deosebit de valoroasă. Am primit lucrări de excepție din 65 de țări, fiind prezenți 555 de autori cu 8.182 de lucrări. Această statistică uluitoare ne situează din nou în topul Saloanelor Internaționale de Artă Fotografică organizate în întreaga lume. Anul acesta, datorită valorii foarte ridicate a fotografiilor primite, am oferit din nou un număr record de premii - 194 de Medalii, Premii Speciale și Mențiuni de Onoare. Câmpina își consolidează astfel poziția pe harta mondială a fotografiei, dovedind și de această dată că suntem un tradițional punct de întâlnire al marilor artiști fotografi din întreaga lume. Și la această ediție ne-am bucurat de înaltul patronaj al Societății Americane de Fotografie, al Uniunii Globale a Fotografiei și al Image Colleague Society din America. Mulțumim mult valorosului nostru juriu: Jakab Tibor din Tg. Mureș, dr. Teodor Radu Pantea din Oradea și Mircea Anghel din Craiova, care prin munca lor au reușit să selecteze în expoziție și să premieze cele mai bune lucrări. Mulțumim tuturor participanților pentru încrederea cu care au participat, succesul acestui salon le este datorat lor!”

4332 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1393 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.

1043 vizualizari
03 dec. 2023 06:48

Pe 18 decembrie 2023, la Câmpina are loc Gala ”Arte pentru viitor”, un eveniment caritabil organizat de Asociația Părinților de la Colegiul "Grigorescu"

Asociația Părinților de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina organizează luni, 18 decembrie 2023, cu începere de la ora 18.00, un eveniment caritabil intitulat Gala ”Arte pentru viitor”.

Alte stiri recente

71 vizualizari
03 dec. 2023 20:05

De marți, 5 decembrie 2023, se reia transportul public local pe Strada Voila

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un anunț privind reluarea transportului public local pe Strada Voila.

386 vizualizari
03 dec. 2023 18:54

Un an și jumătate de închisoare pentru că a furat un BMW abandonat pe marginea DN1, între Câmpina și Ploiești

Judecătoria Câmpina a pronunțat recent o sentință într-un dosar de furt, condamnându-l pe autor la o pedeapsă de un an și jumătate cu închisoare. Sentința nu este definitivă.