Atleții câmpineni au participat la prima competiție după suspendarea campionatului național din cauza pandemiei

Sport (Categoria articolului)

În perioada 24-25 iulie, Federația Română de Atletism a organizat în condiții speciale, la București, în Complexul Sportiv ”Iolanda Balaș Soter” Cupa României, open pentru juniori, prima competiție după suspendarea campionatului național din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

”A fost o competiție foarte așteptată și care ne-a adus mari satisfacții sportive, de care aveam mare nevoie, fiind prima competiție de la suspendarea campionatului național în prima parte a lunii martie. Comptiția a fost foarte bine organizată și toată lumea a respectat regulile impuse de federație, tocmai pentru că toți ne dorim să putem participa și la următoarele concursuri organizate de federație”, ne-a declarat Mihaela Marin, antrenorul coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.
Și sportivii s-au bucurat foarte mult că pot participa din nou la o competiție după mai bine de patru luni de așteptare și incertitudine, iar rezultatele sportivilor de la clubul câmpinean au fost foarte bune:
Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) - locul I, aruncarea discului, 47,07m; (video)
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul I, aruncarea greutății, 16,94m; locul I, aruncarea discului, 49,88m; (în ambele probe cu noi recorduri personale)
Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin) - locul II, aruncarea discului, 44,93m;
Teodor Enache (antrenor Mihala Marin) - locul II, aruncarea suliței, 38,63m;
Carol Banu (antrenor Mihaela Marin) - locul III, aruncarea discului, 40,28m;
Serena Neață (antrenor Mihaela Marin) - locul IV, aruncarea suliței, 33,06m;
Eva Duță (antrenor Mihaela Marin) - locul V, aruncarea suliței, 21,63m (performanță foarte bună, în condițiile în care este junioare III; dar a participat la juniori II); (video)
Victor Andrei (antrenor Jenica Bran) - locul IV, săritura în lungime, 6,38m; locul VI, triplusalt, 12,68m;
Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran) - locul VIII, săritura în lungime, 6.04m (de asemenea, performanță foarte bună, el fiind la juniori III, dar a participat la o categorie superioară de vârstă, juniori II);
Larisa Anghel (antrenor Mihaela Marin) - a ratat finala, 400m, 1.10,7min.
Competiția a fost un excelent prilej de testare, atât din punct de vedere sportiv, cât și organizatoric, în noile condiții impuse de regulile sanitare pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, având în vedere că în august, în fiecare week-end, este programată câte o competiție - finalele naționale și Balcaniadele - în Serbia, pentru juniori II, și la Istanbul, în Turcia, pentru juniori I, dar participarea la acestea este condiționată de situația pandemiei.

3865 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2023 vizualizari
20 oct. 2020 19:27

Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina) a urcat pe podium în etapa a patra a Campionatului Național de Motocros

În week-end, pe traseul de Șugaș, de lângă Sf. Gheorghe, a avut loc etapa a patra a Campionatului Național de Motocros, competiție la care au participat și sportivi de la clubul Lido Câmpina, club condus de fostul mare campion Cătălin Duță.

976 vizualizari
19 oct. 2020 23:03

Memorialul ”Luca Henegar”, la ediție aniversară, prilej de sărbătoare pentru atletismul câmpinean

Cu siguranță că profesorul Luca Henegar s-ar fi bucurat foarte mult să vadă un stadion plin de copii, care practică atletismul cu voioșie. Un om de o modestie, dar și de o valoare greu de egalat, profesorul Luca Henegar a iubit foarte mult copiii și se bucura de fiecare dată să-i vadă făcând mișcare. În week-end a fost ediția a X-a, aniversară, a Memorialului ”Luca Henegar” la atletism. Ediția din acest an a fost un prilej de sărbătoare pentru atletismul câmpinean, la eveniment fiind prezenți peste 60 de copii și juniori de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, organizatorul evenimentului, alături de Casa Tineretului.

Alte stiri recente

532 vizualizari
22 oct. 2020 07:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 22 octombrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1643 vizualizari
21 oct. 2020 20:05

Oferta Intertur Câmpina pentru vacanțele din vara 2021 - rezervi acum, plătești anul viitor!

În ciuda tuturor măsurilor restrictive și a deciziilor luate de autorități, agențiile de turism se preocupă să găsească tot felul de modalități de a-i trage pe turiști,măcar pentru sezonul de anul viitor. Astfel, Agenția Teron Intertur Câmpina lansează o ofertă excepțională pentru sejururile din vara anului viitor pentru destinații precum Turcia, Grecia, Egipt, Tunisia, dar și pentru Litoralul românesc: rezervi până la 15 noiembrie 2020, cu avans zero, și plătești anul viitor, având asigurată returnarea sumei plătite dacă destinația aleasă nu va mai fi operabilă.