Atleții câmpineni au participat la prima competiție după suspendarea campionatului național din cauza pandemiei

Sport (Categoria articolului)

În perioada 24-25 iulie, Federația Română de Atletism a organizat în condiții speciale, la București, în Complexul Sportiv ”Iolanda Balaș Soter” Cupa României, open pentru juniori, prima competiție după suspendarea campionatului național din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

”A fost o competiție foarte așteptată și care ne-a adus mari satisfacții sportive, de care aveam mare nevoie, fiind prima competiție de la suspendarea campionatului național în prima parte a lunii martie. Comptiția a fost foarte bine organizată și toată lumea a respectat regulile impuse de federație, tocmai pentru că toți ne dorim să putem participa și la următoarele concursuri organizate de federație”, ne-a declarat Mihaela Marin, antrenorul coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.
Și sportivii s-au bucurat foarte mult că pot participa din nou la o competiție după mai bine de patru luni de așteptare și incertitudine, iar rezultatele sportivilor de la clubul câmpinean au fost foarte bune:
Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) - locul I, aruncarea discului, 47,07m; (video)
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul I, aruncarea greutății, 16,94m; locul I, aruncarea discului, 49,88m; (în ambele probe cu noi recorduri personale)
Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin) - locul II, aruncarea discului, 44,93m;
Teodor Enache (antrenor Mihala Marin) - locul II, aruncarea suliței, 38,63m;
Carol Banu (antrenor Mihaela Marin) - locul III, aruncarea discului, 40,28m;
Serena Neață (antrenor Mihaela Marin) - locul IV, aruncarea suliței, 33,06m;
Eva Duță (antrenor Mihaela Marin) - locul V, aruncarea suliței, 21,63m (performanță foarte bună, în condițiile în care este junioare III; dar a participat la juniori II); (video)
Victor Andrei (antrenor Jenica Bran) - locul IV, săritura în lungime, 6,38m; locul VI, triplusalt, 12,68m;
Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran) - locul VIII, săritura în lungime, 6.04m (de asemenea, performanță foarte bună, el fiind la juniori III, dar a participat la o categorie superioară de vârstă, juniori II);
Larisa Anghel (antrenor Mihaela Marin) - a ratat finala, 400m, 1.10,7min.
Competiția a fost un excelent prilej de testare, atât din punct de vedere sportiv, cât și organizatoric, în noile condiții impuse de regulile sanitare pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, având în vedere că în august, în fiecare week-end, este programată câte o competiție - finalele naționale și Balcaniadele - în Serbia, pentru juniori II, și la Istanbul, în Turcia, pentru juniori I, dar participarea la acestea este condiționată de situația pandemiei.

4704 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4365 vizualizari
19 sept. 2021 16:35

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

6309 vizualizari
19 sept. 2021 15:30

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Alte stiri recente

1174 vizualizari
24 sept. 2021 21:06

Rata incidenței COVID-19 pentru localitățile din Prahova. La Gura Vadului, Brebu și Slănic, se revine la restricții privind circulația pe timpul nopții, în week-end

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat astăzi, 24 septembrie 2021, rata incidenței COVID-19 pentru fiecare localitate din Prahova. 17 localități din județ, printre care și municipiul Câmpina, au rata incidenței mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Din păcate, există și cinci localități unde rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 5 la mia de locuitori. (foto)

1532 vizualizari
24 sept. 2021 19:53

La Comarnic, un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Prahova a făcut o serie de precizări privind diagnosticul bărbatului - traumatism cranio-facial cu lipsă scalp fronto parietal drept, multiple plăgi delabrante faciale, gât și ambele urechi, multiple plăgi torace anterior; abdomen și antebraț drept transportat la Spitalul Județean Ploiești de un echipaj cu medic. Bărbatul a fost preluat conștient, dar pronosticul este rezervat. 
Un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs în această după-amiază, la Comarnic, undeva la ieșirea spre Secăria. Bărbatul a fost preluat de echipaje medicale și transportat la spital.