CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

HidroPrahova a semnat un nou contract în cadrul proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată

- Anunțuri -

HidroPrahova a semnat un nou contract în cadrul proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată

HidroPrahova S.A. a semnat, în data de 6 februarie 2024, contractul de proiectare și execuție intitulat PH-CL-17 – “Reabilitare front captare Bălțești, retehnologizare stație tratare Cărbunești și înlocuire rezervor de înmagazinare V = 5000 mc Băicoi”. Contractul este inclus în ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Prahova, în perioada 2014-2020”, Cod MySMIS 2014+ 156809.

Obiectul contractului constă în realizarea următoarelor lucrări:
- Reabilitare front captare Bălțești;
- Retehnologizare statie tratare Cărbunești;
- Înlocuire rezervor de înmagazinare V = 5000 mc Băicoi.
Lucrările se referă la:
a) Activități de proiectare - Proiect Tehnic de Execuție și orice documentație necesară pentru obținerea avizelor și autorizațiilor; suport pentru Beneficiar în obţinerea autorizaţiilor şi avizelor necesare;
b) Lucrări de construcție;
c) Furnizare și montaj utilaje și echipamente tehnologice;
d) Testare și punere în funcțiune;
e) Instruirea personalului beneficiarului;
f) Remedierea eventualelor defecte apărute în perioada de garanție.
Valoarea totală a contractului este de 16.960.000,00 lei, fără TVA.
Contractul a fost încheiat cu S.C. SIA DYNAMIC SOLUTION S.R.L.
Durata acestui contract este de 24 luni.
Hidro Prahova S.A. derulează ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Prahova, în perioada 2014-2020”, Cod SMIS 2014+ 156809, în baza Contractului de finanţare încheiat la data de 3 octombrie 2022 cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management.
Data finalizării proiectului este 30 noiembrie 2025. Valoarea totală a contractului de finanțare este 3.409.901.179,12 din care 85 % reprezintă fonduri europene nerambursabile.
Proiectul include extinderea rețelelor de apă și de canalizare din localitățile aflate în aria de operare a operatorului HIDRO PRAHOVA S.A., precum și dezvoltarea unor surse suplimentare de apă potabilă de calitate, pentru creșterea capacității de furnizare.
Totodată, proiectul de dezvoltare regională își propune realizarea unor sisteme integrate de canalizare și epurare în localitățile ce nu dispun încă de astfel de servicii publice.
Obiectivul proiectului vizează extinderea și modernizarea infrastructurii de apă și canalizare în 42 de localități din județul Prahova: Adunați, Albești Paleologu, Aluniș, Ariceștii Zeletin, Azuga, Băicoi, Balta Doamnei, Bălțești, Bănești, Bertea, Breaza, Bușteni, Câmpina, Cărbunești, Cerașu, Comarnic, Drăgănești, Dumbrava, Fulga, Gherghița, Izvoarele, Mizil, Păcureți, Podenii Noi, Poiana Câmpina, Poienarii Burchii, Provița de Sus, Provița de Jos, Sălciile, Scorțeni, Sinaia, Șirna, Slănic, Șoimari, Ștefești, Surani, Telega, Tinosu, Tomșani, Urlați, Vălenii de Munte, Vărbilău.
La finalul anului 2025, după implementarea “Proiectului de dezvoltare regională a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Prahova”, un număr de 91.872 locuitori vor beneficia de o mai bună alimentare cu apă faţă de capacitățile existente, iar 190.810 locuitori echivalenți, vor beneficia de o mai bună tratare a apelor uzate.
Informații suplimentare se pot obține la e-mail: adelina.apostol@hidroprahova.ro. Persoană de contact: Adelina Apostol (manager de contract).


10 Feb 2024 11:02 680 vizualizari


Comentarii






796 vizualizari 29 Apr 2024 08:44 Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

S.C. TEK FOOD PRODUCTION S.R.L. anunță publicul asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:CONSTRUIRE HALE DE PRODUCȚIE ȘI DEPOZITARE, CORP SOCIO-ADMINISTRATIV, SPAȚII TEHNICE, SPAȚII PARCARE, ALEI CAROSABILE ȘI PIETONALE, ÎMPREJMUIRE, UTILITĂȚI ȘI ORGANIZARE DE ȘANTIER”, propus a fi amplasat în  Com/sat. Filipeștii de Târg, str. Victoriei, nr. 53, NC20291, JUD. PRAHOVA.

citeste mai mult
1591 vizualizari 26 Apr 2024 17:52 HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 26 aprilie 2024

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 26 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

citeste mai mult
711 vizualizari 26 Apr 2024 16:26 Anunț - emitere Autorizație de Construire SC Voipan SIL SRL

Anunț - emitere Autorizație de Construire SC Voipan SIL SRL

Ca urmare a cererii adresate de SC VOIPAN SIL SRL, prin Voicilă Gabriela Mihaela, se autorizează executarea unor lucrări de construire, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991.

citeste mai mult
186 vizualizari 25 Apr 2024 15:33 UAT Câmpina - Anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

UAT Câmpina - Anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

OCPI PRAHOVA anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectorul/sectoarele cadastral(e) nr. 13 si 14, pe o perioadă de 60 de zile calendaristice, conform art. 14 alin. (1) și (2) din Legea cadastrului și a publicității Imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV