CONTACT

S-a supărat Eliro pe noi, iar Primăria Câmpina îi ia apărarea

- Social -

S-a supărat Eliro pe noi, iar Primăria Câmpina îi ia apărarea

Reprezentanții societății Eliro s-au supărat rău de tot pe noi pentru că am scris despre miliardul pe care administrația locală îl alocă de la bugetul Câmpinei pentru subvenționarea transportului public. Nu ne-au trimis drept la replică, nu ne-au dat în judecată. În schimb, s-au plâns la Primărie. Și ce face Primăria Câmpina? Ne trimite un comunicat cu "precizări". Ne spune că "informațiile prezentate nu sunt adevărate", dar confirmă suma de 108.000 lei pentru subvenționarea transportului public.

În facsimil, aveți comunicatul integral al Primăriei Câmpina, pe care îl puteți studia cu atenție. Aici aveți articolul care i-a supărat pe reprezentanții Eliro: Un miliard lei vechi pentru Eliro, subvenție de la bugetul Câmpinei

Care este, de fapt, problema? Eliro susține că firma nu este subvenționată de la bugetul local și că, de fapt, subvenția este acordată pentru transportul public. Adică se subvenționează biletele pentru mai multe categorii de populație. Corect, exact asta am scris și noi. Scrie foarte clar în articolul nostru. Numai cine se simte cu musca pe căciulă nu pricepe. Dar banii tot la Eliro se duc și asta este ceea ce încercăm noi să demonstrăm și ceea ce deranjează firma în cauză. Eliro este singura societate care asigură transportul public de persoane pe traseele interne din Câmpina. Banii de la buget nu se dau direct firmei, pentru că nici nu ar permite legea. În schimb este subvenționat transportul public, adică sunt subvenționate biletele. Beneficiarii se duc la Primărie, își ridică biletele acelea speciale, circulă cu ele, le dau șoferilor, aceștia le dau mai departe firmei, iar Primăria decontează respectivele bilete către Eliro (nu așa cum eronat scrie în comunicatul Primăriei). Și pentru treaba asta, în 2016, s-au alocat 108.000 lei de la bugetul local. Sumă pe care Primăria o recunoaște, sumă care apare în bugetul local, o sumă pe care nu am inventat-o noi, dar pe care o considerăm foarte mare având în vedere categoriile restrânse de beneficiari din municipiu care circulă pe traseele interne (de la sediul Emon spre Cimitirul "Învierea lui Lazăr", spre Spitalul Voila, spre Captare-Spital Voila și, bineînțeles, retur).

 


01 Feb 2016 20:04 7442 vizualizari


Comentarii






  • 02.01.2018 14:33 Fost sofer Am crezul ca fac si eu o branza angajandu-ma la ei.Am stat aproape un an si am plecat in Anglia.Pretentii mari pentru un orasel precum Campina.Presiuni de la sefi ca fentam camera,ca dam bilete refolosite,acuze ca furam motorina.Acum lucrez tot in domeniu pe autobuz etajat,imbracat la 4 ace,platit cu 1400 lire lunar.
  • 03.02.2016 10:35 Admin Comentariile care includ jigniri și amenintari la adresa noastra nu le publicam. In schimb, le vom anexa la plangerea pe care o vom depune la Inspectoratul Judetean de Politie Prahova. Sa stiti că, desi comentariile sunt semnate cu nume fictive, poate fi identificat serverul de pe care au fost trimise si apoi s-ar putea ajunge si la expeditor. Va spunem inca o data, daca am scris lucruri neadevarate, ne puteti actiona in instanta. Dati-ne in judecata si vom vedea cine castiga!
  • 02.02.2016 23:22 ana nedelcu Toti sunt niste nemernici. In situatia in care benzina se duce in jos, au nuste hirburi de masini ei ridica pretul. Am circulat in toata tara, avem cele mai mari preturi din tara. Nu le este rusine consilierilor , primarului , viceprimarului. Nu au cum sa stie pt. ca ei nu merg cu microbuzul. Ar fi cazul sa se mai dea jos din masini . Sa se gindeasca , este an electoral, oamenii s-au mai desteptat.
  • 02.02.2016 11:11 M. Stoian Sunt foarte curioasa sa aflu cum a permis primaria Campina majorarea tarifului de transport pe ruta Gara Campina-Banesti de la 2,5 lei la 3,0 lei desi pretul carburantului a scazut?
  • 02.02.2016 10:30 Marius F Ok,se pare ca suntem la curent si noi plecati pe alte meleaguri care e anumite combinatii,tinute prin sertare si care se vorbesc pe la colturi.Ce avantaje sunt intre Eliro si cei din Baicoi de maxi sunt noi si la Campina cad fiarele.La Cord la fel.Pe Adunati,Sotrile,Bustenari de ce nu baga autocar ca la...Cornu.La fel de deplorabile la Ave sunt masinile la Floresti,Filipesti,Magureni,Targoviste(Atyc).Inainte de a veni patronii soc cu pretentii ca rca ca piese sa circule cu marfa proprie.Oare cei de la Rar inchid ochii?
  • 02.02.2016 06:37 dan Dacă facem un calcul simplu rezultă că 100 de persoane beneficiază zilnic de subvenție. Hmmm, având în vedere categoriile beneficiare și traseele, cred că mai trebuie *săpat* ca să se justifice suma.
  • 01.02.2016 22:42 Elena Ar fi corect ca noi cetatenii , sa stim cum s-a ajuns la aceasta suma. Sa stim cate persoane beneciciaza de a ceasta facilitate. Nu cred ca o persoana cu handicap se deplaseaza prea des cu mijloacele de transport respective si nici nu cred ca pe Voila de ex. ar fi prea multi beneficiari.Deci, cum s-a anuns la suma respectiva?
  • 01.02.2016 22:36 Ana Maria Normal ca Primaria ia apararea firmei! L-ati vazut in ultima vreme pe Tiseanu sa ia apararea campinenilor sau acestui oras? Ia apararea firmelor, fie ca sunt de transport, fie ca sunt de asfaltare sau de orice altceva. Oare de ce?!
  • 01.02.2016 21:49 Carolina Tiseanu demonstreaza inca o data ca este mana in mana cu Eliro, adica cu PSD! Nu este de domeniul evidentei ca toti banii din subventionarea biletelor ajung la Eliro? Ca doar nu da primaria vreun ban in mana celor care merg cu microbuzele acestei firme. Da firmei! Este extrem de deranjant ca incearca sa ne prosteasca pe toti dar sa nu aiba o surpriza la alegeri si sa se trezeasca Tiseanu cu voturi cam cate incap intr-un microbuz de la Eliro!!!
1984 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1766 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4603 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1745 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV