Amical, la Câmpina. Tricolorul Breaza - CSO Plopeni 1-1

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă după-amiază, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina a avut loc un meci amical de fotbal între Tricolorul Breaza și formația din Liga a III-a, CSO Plopeni.

Plopenarii au deschis repede scorul, în minutul 7, prin Cătălin Vlad, care a transformat un penalty scos de Ciobanu, brezenii restabilind egalitatea prin Negotei, în minutul 62, cu un voleu de la 16 metri fără speranțe pentru portarul advers.
Antrenorii Costin Plăvache și Laurențiu Urdea au trimis în teren pentru Tricolorul Breaza pe: Neacșu - Petrescu, O. Gheorghe, Burlacu, Mușea, Roșu, Duricu, Popa, Cătană, Dogaru, Negotei. Au mai evoluat: Barbu, Negreanu - Burlacu, Dumitru, Ștefănoiu, Dumitrache, Ioniță, Tone, Nedelcu, Stoica, Stănică.
La finalul săptămânii viitoare, într-un nou meci amical, la București, Tricolorul Breaza va întâlni pe CS FC Dinamo, liderul Ligii a 4-a bucureștene.

(Sursa foto - Facebook.com/CSOTricolorulBreaza)

1902 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

665 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările:

1879 vizualizari
20 sept. 2023 19:51

Liga A Prahova, etapa a 7-a. Rezultate și clasament

UPDATE - Miercuri după-amiază s-a desfășurat și ultimul joc al rundei.
Primul meci al etapei a 7-a din Liga A Prahova s-a disputat vineri după-amiază. Celelalte jocuri au avut loc sâmbătă și duminică. Iată rezultatele, clasamentul și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

1016 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

1083 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.