Amical, la Câmpina. Tricolorul Breaza - CSO Plopeni 1-1

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă după-amiază, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina a avut loc un meci amical de fotbal între Tricolorul Breaza și formația din Liga a III-a, CSO Plopeni.

Plopenarii au deschis repede scorul, în minutul 7, prin Cătălin Vlad, care a transformat un penalty scos de Ciobanu, brezenii restabilind egalitatea prin Negotei, în minutul 62, cu un voleu de la 16 metri fără speranțe pentru portarul advers.
Antrenorii Costin Plăvache și Laurențiu Urdea au trimis în teren pentru Tricolorul Breaza pe: Neacșu - Petrescu, O. Gheorghe, Burlacu, Mușea, Roșu, Duricu, Popa, Cătană, Dogaru, Negotei. Au mai evoluat: Barbu, Negreanu - Burlacu, Dumitru, Ștefănoiu, Dumitrache, Ioniță, Tone, Nedelcu, Stoica, Stănică.
La finalul săptămânii viitoare, într-un nou meci amical, la București, Tricolorul Breaza va întâlni pe CS FC Dinamo, liderul Ligii a 4-a bucureștene.

(Sursa foto - Facebook.com/CSOTricolorulBreaza)

1699 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1546 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.

2108 vizualizari
19 mar. 2023 15:42

Alexandru Tilică, la săritura în înălțime, un nou titlu național pentru atletismul câmpinean

La București, în prima zi a finalelor Campionatului Național de Atletism pentru juniori sub 16 ani, CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a fost prezent cu doi sportivi, ambii pregătiți de Jenica Bran.

Alte stiri recente

0 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

694 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.