CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

CS Câmpina s-a calificat în finala mică a turneului feminin de juniori III de la Fun Sports Cup Brașov

- Sport -

CS Câmpina s-a calificat în finala mică a turneului feminin de juniori III de la Fun Sports Cup Brașov

După o calificare en-fanfare, cu trei victorii din tot atâtea meciuri, echipa de juniori III feminin a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, a jucat miercuri semifinala cu Transilvania Brașov, practic, echipa gazdă a turneului.

La capătul unui meci spectaculos, cu multe răsturnări de scor, după 13-13 al pauză, brașovencele pregătite de fosta mare sportivă Mariana Tîrcă s-au impus cu scorul de 25-22. Pentru formația câmpineană au marcat A. Dragomir - 9 goluri, C. Vasile - 5 goluri, G. Roiniță - 4 goluri, S. Robu - 3 goluri, A. Stamate și T. Jubea - câte un gol.
Joi, CS Câmpina va juca finala mică, pentru locurile III-IV, cu echipa Corona Brașov, care a pierdut, tot miercuri, cealaltă semifinală a categoriei în fața echipei Rapid București.
De asemenea, și echipa feminină de juniori IV a CS Câmpina, antrenor Denisa Toma, a continuat miercuri competiția, obținând prima victorie - 26-2 cu Viitorul Pitești, dublată de un nou succes, 22-3 cu CS Aricești. Fetele Denisei Toma vor continua și joi, de la 12.30, cu ultimul meci, cu HC Junior Buzău.


30 Aug 2023 19:13 1629 vizualizari


Comentarii






93 vizualizari 19 May 2024 13:31 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - CS Șotrile 1-0

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - CS Șotrile 1-0

Un meci de luptă ar fi sinteza partidei dintre Sportul Câmpina și CS Șotrile, care a avut loc duminică dimineață în cadrul Seriei Nord a Superligii B1 Prahova.

citeste mai mult
1444 vizualizari 19 May 2024 13:22 Liga A Prahova, etapa a 30-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 30-a. Rezultate și clasament

Runda cu numărul 30 din Liga A Prahova a început sâmbătă dimineață și s-a încheiat duminică.  Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare

citeste mai mult
1131 vizualizari 18 May 2024 20:44 Andreea Lungu a câștigat pentru al patrulea an consecutiv Trofeul ”Lia Manoliu” la aruncarea discului

Andreea Lungu a câștigat pentru al patrulea an consecutiv Trofeul ”Lia Manoliu” la aruncarea discului

În acest week-end, la Craiova, pe stadionul de atletism ”Nicolae Mărășescu” are loc ediția 69 a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României. Încă din prima zi, Andreea Lungu, antrenor Mihaela Marin, fostă componentă a CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, a câștigat proba de aruncarea discului.

citeste mai mult
1407 vizualizari 18 May 2024 15:35 Liga A Prahova. CS Câmpina - CS Mănești 5-2

Liga A Prahova. CS Câmpina - CS Mănești 5-2

În cadrul etapei a 30-a din Liga A Prahova, CS Câmpina a jucat în fața propriilor suporteri în fața echipei CS Mănești, o grupare aflată în a doua parte a clasamentului.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV