CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

De ce nu funcționează fântânile arteziene din centrul Câmpinei?

- Actualitate -

De ce nu funcționează fântânile arteziene din centrul Câmpinei?

Este o întrebare la care foarte mulți câmpineni ar dori să știe răspunsul și asta pentru că, de la începutul verii și până în prezent, niciuna dintre cele două arteziene din Parcul Regele Mihai I, din centrul Câmpinei, nu este funcțională.

Este vorba de fântâna pavimentală din fața scenei din zona unde, până înainte de modernizarea parcului, se afla Monumentului Soldatului Necunoscut, precum și de fântâna circulară, din zona Milia, acolo unde se afla în urmă cu mai mulți ani bustul lui Bogdan Petriceicu Hasdeu. Niciuna dintre aceste fântâni nu este funcțională în momentul de față, spre dezamăgirea câmpinenilor, mai ales a celor care se refugiau în parc în zilele caniculare.
Din informațiile noastre, obținute din cadrul Primăriei Câmpina, ambele fântâni prezintă câte o defecțiune tehnică. În cazul fântânii pavimentale, s-a stricat una dintre componentele care asigură recircularea apei. În cazul celeilalte fântâni, există o defecțiune a bazinului. În ambele situații, în zilele următoare ar trebui să înceapă lucrările de reparații, astfel încât, în scurt timp, în centrul Câmpinei să avem din nou cele două fântâni arteziene funcționale, mai ales că, de duminica viitoare, din 2 iulie 2023, începe ediția a doua a unui eveniment care se desfășoară chiar în Parcul Regele Mihai I - Câmpina Summer Park Music.


27 Jun 2023 06:45 2841 vizualizari


Comentarii






  • 27.06.2023 21:44 C Cred ca a inceput pasaju'. Sa vezi cand o da de canalizare cum erupe arteziana....
  • 27.06.2023 11:35 diss Întrebați-l pe primar care se plimbă cu mașinile de epocă, scumpe, pe la Sinaia sau pe consilierii locali. Avem parte de cea mai slabă administrație a orașului Cămpina , ever!
947 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
1953 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2172 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2052 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV