De ce nu funcționează fântânile arteziene din centrul Câmpinei?

Actualitate (Categoria articolului)

Este o întrebare la care foarte mulți câmpineni ar dori să știe răspunsul și asta pentru că, de la începutul verii și până în prezent, niciuna dintre cele două arteziene din Parcul Regele Mihai I, din centrul Câmpinei, nu este funcțională.

Este vorba de fântâna pavimentală din fața scenei din zona unde, până înainte de modernizarea parcului, se afla Monumentului Soldatului Necunoscut, precum și de fântâna circulară, din zona Milia, acolo unde se afla în urmă cu mai mulți ani bustul lui Bogdan Petriceicu Hasdeu. Niciuna dintre aceste fântâni nu este funcțională în momentul de față, spre dezamăgirea câmpinenilor, mai ales a celor care se refugiau în parc în zilele caniculare.
Din informațiile noastre, obținute din cadrul Primăriei Câmpina, ambele fântâni prezintă câte o defecțiune tehnică. În cazul fântânii pavimentale, s-a stricat una dintre componentele care asigură recircularea apei. În cazul celeilalte fântâni, există o defecțiune a bazinului. În ambele situații, în zilele următoare ar trebui să înceapă lucrările de reparații, astfel încât, în scurt timp, în centrul Câmpinei să avem din nou cele două fântâni arteziene funcționale, mai ales că, de duminica viitoare, din 2 iulie 2023, începe ediția a doua a unui eveniment care se desfășoară chiar în Parcul Regele Mihai I - Câmpina Summer Park Music.

2683 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 27.06.2023 11:35 Întrebați-l pe primar care se plimbă cu mașinile de epocă, scumpe, pe la Sinaia sau pe consilierii locali. Avem parte de cea mai slabă administrație a orașului Cămpina , ever!
  • C 27.06.2023 21:44 Cred ca a inceput pasaju'. Sa vezi cand o da de canalizare cum erupe arteziana....

Actualitate

512 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

831 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.

Alte stiri recente

761 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România la nivel de handbal feminin juvenil au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

1530 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu.