Trei mașini implicate într-un nou accident produs pe DN1, la intersecția cu drumul spre Florești

Social (Categoria articolului)

Pe drumul național 1, la intersecția cu drumul județean 720 care merge spre Florești, s-a produs sâmbătă, în jurul orei 11.30, un nou accident rutier grav, în care au fost implicate trei autoturisme cu șase ocupanți în total. Două persoane au fost rănite și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Ploiești. Este vorba despre o femeie de 51 de ani și un bărbat de 62 de ani.

După cum informează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, din primele cercetări a reieșit faptul că un autoturism care venea dinspre Florești, pe DJ 720, a încercat să intre pe DN1 fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar pe drumul național, dinspre Câmpina spre Ploiești. În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat pe sensul opus de mers al DN1, unde a lovit un alt autoturism. În urma acestui accident, două persoane au fost rănite. Este vorba despre conducătoarea auto a primei mașini lovite - o femeie de 51 de ani, rănită grav și șoferul mașinii care venea dinspre Florești și nu a acordat prioritate - un bărbat de 62 de ani, rănit ușor. După producerea accidentului, traficul pe DN1 a fost complet blocat pe sensul de mers spre munte. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță Smurd, la locul accidentului deplasându-se și un echipaj medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Prahova (SAJ).
Zona în care s-a produs acest accident este una extrem de periculoasă și sunt mulți ani de când se cere implicarea autorităților fie pentru realizarea unui sens giratoriu, fie a unui pasaj. În această intersecție se produc anual zeci de accidente soldate cu victime și importante pagube materiale.

(Foto - IJP Prahova)

9093 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ivan emilian 07.12.2019 14:16 Vreau giratoriu

Social

1090 vizualizari
23 mar. 2024 10:47

Contribuția lunară de întreținere pentru persoanele de la Centrul rezidențial de la Voila se mărește de la aproximativ 3.500 lei la peste 4.000 lei/lunar

Miercuri, 27 martie 2024, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina, pe ordinea de zi se află și un proiect privind majorarea contribuției lunare de întreținere a persoanelor beneficiare ale serviciilor sociale de la Centrul rezidențial de asistență și reintegrare socială a persoanelor fără adăpost de la Voila.

4747 vizualizari
22 mar. 2024 20:31

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-au calificat la Olimpiada Națională la Limba și literatura română

4 comentarii

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-au calificat pentru Olimpiada Națională la Limba și literatura română, la nivelul întregului județ, numărul elevilor calificați fiind de 29.

Alte stiri recente

163 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

376 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.