Trei mașini implicate într-un nou accident produs pe DN1, la intersecția cu drumul spre Florești

Social (Categoria articolului)

Pe drumul național 1, la intersecția cu drumul județean 720 care merge spre Florești, s-a produs sâmbătă, în jurul orei 11.30, un nou accident rutier grav, în care au fost implicate trei autoturisme cu șase ocupanți în total. Două persoane au fost rănite și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Ploiești. Este vorba despre o femeie de 51 de ani și un bărbat de 62 de ani.

După cum informează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, din primele cercetări a reieșit faptul că un autoturism care venea dinspre Florești, pe DJ 720, a încercat să intre pe DN1 fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar pe drumul național, dinspre Câmpina spre Ploiești. În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat pe sensul opus de mers al DN1, unde a lovit un alt autoturism. În urma acestui accident, două persoane au fost rănite. Este vorba despre conducătoarea auto a primei mașini lovite - o femeie de 51 de ani, rănită grav și șoferul mașinii care venea dinspre Florești și nu a acordat prioritate - un bărbat de 62 de ani, rănit ușor. După producerea accidentului, traficul pe DN1 a fost complet blocat pe sensul de mers spre munte. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță Smurd, la locul accidentului deplasându-se și un echipaj medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Prahova (SAJ).
Zona în care s-a produs acest accident este una extrem de periculoasă și sunt mulți ani de când se cere implicarea autorităților fie pentru realizarea unui sens giratoriu, fie a unui pasaj. În această intersecție se produc anual zeci de accidente soldate cu victime și importante pagube materiale.

(Foto - IJP Prahova)

7824 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ivan emilian 07.12.2019 14:16 Vreau giratoriu

Social

3040 vizualizari
20 ian. 2020 07:02

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 ianuarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

9254 vizualizari
18 ian. 2020 18:08

Un tânăr de 20 de ani, din Poiana Câmpina, și-a pierdut viața strivit sub căruță

2 comentarii

Tragedia s-a petrecut sâmbătă după-amiază, în satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina, mai exact în pădurea Pițigaia. Echipajele de intervenție au fost anunțate la numărul unic de urgență 112, că pe un drum forestier dintr-o pădure, un tânăr de 20 de ani ar fi fost victima unui accident, căruța pe care o conducea răsturnându-se peste el și strivindu-l.

Alte stiri recente

3424 vizualizari
20 ian. 2020 22:08

Câmpineanca Georgeta Popescu, campioană olimpică de tineret la monobob: ”Sunt copleșită. Toată lumea în jurul meu îmi spune că am scris istorie!”

Georgeta Popescu a câștigat duminică, 19 ianuarie 2020, titlul olimpic la tineret în proba de monobob - primul titlu olimpic din istoria acestui sport și prima medalie olimpică de aur pentru România la actuala ediție a Jocurilor Olimpice pentru Tineret de la Lausanne. Cu siguranță, este o performanță extraordinară pentru România și este cea mai mare performanță sportivă pentru Câmpina din toate timpurile, poate comparabilă doar cu titlul de vicecampion olimpic al lui Ion Alexe la box, la Jocurile Olimpice de la Munchen 1972. Pentru că scriem de mai mult timp despre performanțele Georgetei Popescu la competițiile naționale și internaționale la care a participat, pentru că știm cât muncește, ce eforturi depune, cât este de curajoasă și de ambițioasă, o felicităm din suflet pentru titlul olimpic la tineret și îi urăm mult succes la Jocurile Olimpice de la Beijing, din anul 2022, acolo unde tânăra sportivă vrea să ajungă și chiar să urce pe podium.
Am discutat cu Georgeta Popescu atât duminică, imediat după cursa de la Lausanne, cât și luni, înainte și după festivitatea de premiere, când Georgeta a primit medalia olimpică.

5272 vizualizari
20 ian. 2020 11:47

Punctaje între 99 și 71 puncte pentru candidații declarați admiși la Școala de Poliție din Câmpina, în sesiunea de admitere ianuarie 2020

Cel mai mare punctaj la proba scrisă (99 puncte) la admiterea la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina l-a obținut o candidată din județul Gorj – Iuliana Adela Predoiu, iar între primii zece admiși se numără cinci fete și cinci băieți. Punctajul minim cu care s-a intrat la această sesiune de admitere este de 71 puncte. S-a intrat, așadar, cu punctaje mari, asta și pentru că, spre deosebire de sesiunile anterioare de admitere, de această dată au fost mai puține locuri disponibile - doar 765. Proba scrisă a avut loc duminică, 19 ianuarie 2020, iar rezultatele au fost afișate în jurul orei 23.30, după corectarea tuturor lucrărilor și întocmirea listelor de clasificare a candidaților în ordinea descrescătoare punctajelor obținute.