Rezultate excelente pentru sportivii câmpineni din lotul național, la Campionatul Mondial de Karate Shotokan

Sport (Categoria articolului)

În perioada 12-14 octombrie, la Chișinău, capitala Republicii Moldova, a avut loc ediția a 26-a a Campionatului Mondial de Karate Shotokan și ediția a 11-a a Cupei Mondiale pentru Kohai. La ambele competiții au participat și sportivi de la AIKO Câmpina, componenți ai lotului național al României, alături de numeroși alți sportivi din 30 de țări de pe patru continente. Antrenați de Sensei Gabriel Timofte, sportivii câmpineni au reușit o serie de rezultate excelente.

Astfel, la Campionatul Mondial sportivii de la AIKO Câmpina au reușit următoarele performanțe:
Rareș Hodoiu (14 ani) - locul I kata echipe, locul I kumite echipe mixt, locul II kata, cadeți; 
Theodora Tătaru (16 ani) - locul I kata echipe, loucl II kata, cadeți;
Iacob Corbu (15 ani) - locul II kumite echipe, cadeți;
Codruț Cristea (17 ani) - locul II kumite echipe mixt, juniori;
Antonio Chiriac (18 ani) - locul III kumote individual, tineret.
De asemenea, la Cupa Mondială Kohai, disputată simultan cu ediția a 26-a a Campionatului Mondial de Karate Shotokan, sportivii de la AIKO Câmpina au obținut următoarele medalii:
Ilinca Bocioacă (6 ani, cea mai mică sportivă din concurs) - locul I kata, copii 7-9 ani;
Radu Bocioacă (9 ani) - locul I kata, copii 7-9 ani;
Erik Nilă (11 ani) - locul I kata, copii 10-11 ani;
Laura Dinjos (18 ani) - locul I kata, juniori.

3810 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2959 vizualizari
15 sept. 2019 12:49

Liga A Prahova, etapa a V-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică s-au disputat partidele etapei a 5-a din Liga A Prahova. Au fost 4 succese ale gazdelor, două remize și două victorii ale gazdelor, în total marcându-se 38 de goluri, gazdele și oaspeții marcând un număr egal de goluri. Iată rezultatele și clasamentul la zi:

2018 vizualizari
15 sept. 2019 09:45

Clasare pe podium pentru Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina), la etapa Campionatului Național de Motocros

2 comentarii

Penutlima etapă a Campionatului Național de Motocros a avut loc sâmbătă, 14 septembrie, pe circuitul de la Ungheni, o localitate aflată la 11km de Tg. Mureș. La startul mai multor curse, pe diferite categorii, s-au aliniat sportivi din întreaga țară, iar spre mândria Câmpinei, Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina) a reușit să ocupe locul 3 la categoria MX veterani 1.

Alte stiri recente

1044 vizualizari
17 sept. 2019 22:11

Siguranța pacientului, prioritatea Centrului Medical SanConfind Poiana Câmpina

Centrul Medical SanConfind Poiana Câmpina a marcat astăzi, prin mai multe acțiuni, Ziua Mondială a Siguranței Pacientului. La cel mai important spital privat din județul Prahova, evenimentul a fost prezentat de asistenta șefă, Gabriela Grozea. Vă reamintim că Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a stabilit ca, începând din acest an, 17 septembrie să fie declarată Ziua Mondială a Siguranţei Pacientului, iar spitalele din România s-au alăturat acestui demers.

2840 vizualizari
17 sept. 2019 21:39

Un bătrân de 87 de ani, depistat de polițiștii din Câmpina conducând un vehicul radiat și... cu numere de înmatriculare false

Un caz mai puțin obișnuit s-a petrecut luni seară, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Agenții de la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipale Câmpina au oprit în trafic un autovehicul care părea suspect și la volanul căruia se afla o persoană în vârstă.