Rezultate excelente pentru sportivii câmpineni din lotul național, la Campionatul Mondial de Karate Shotokan

Sport (Categoria articolului)

În perioada 12-14 octombrie, la Chișinău, capitala Republicii Moldova, a avut loc ediția a 26-a a Campionatului Mondial de Karate Shotokan și ediția a 11-a a Cupei Mondiale pentru Kohai. La ambele competiții au participat și sportivi de la AIKO Câmpina, componenți ai lotului național al României, alături de numeroși alți sportivi din 30 de țări de pe patru continente. Antrenați de Sensei Gabriel Timofte, sportivii câmpineni au reușit o serie de rezultate excelente.

Astfel, la Campionatul Mondial sportivii de la AIKO Câmpina au reușit următoarele performanțe:
Rareș Hodoiu (14 ani) - locul I kata echipe, locul I kumite echipe mixt, locul II kata, cadeți; 
Theodora Tătaru (16 ani) - locul I kata echipe, loucl II kata, cadeți;
Iacob Corbu (15 ani) - locul II kumite echipe, cadeți;
Codruț Cristea (17 ani) - locul II kumite echipe mixt, juniori;
Antonio Chiriac (18 ani) - locul III kumote individual, tineret.
De asemenea, la Cupa Mondială Kohai, disputată simultan cu ediția a 26-a a Campionatului Mondial de Karate Shotokan, sportivii de la AIKO Câmpina au obținut următoarele medalii:
Ilinca Bocioacă (6 ani, cea mai mică sportivă din concurs) - locul I kata, copii 7-9 ani;
Radu Bocioacă (9 ani) - locul I kata, copii 7-9 ani;
Erik Nilă (11 ani) - locul I kata, copii 10-11 ani;
Laura Dinjos (18 ani) - locul I kata, juniori.

3456 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

3235 vizualizari
21 apr. 2019 12:51

Liga A Prahova, etapa a 23-a. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a început etapa a 23-a din Liga A Prahova cu partida de la Boldești, dintre Petrolistul și CS Cornu. Cele mai multe meciuri s-au disputat sâmbătă după-amiază, runda încheindu-se duminică. Gazdele s-au impus doar în două partide, la Păulești și Brebu, într-o etapă în care s-au marcat 21 de goluri. Iată rezultatele complete și clasamentul la zi:

2214 vizualizari
18 apr. 2019 19:14

Liga A Prahova, etapa a 23-a. Avancronici și delegări

După partidele din optimile de finală ale fazei județene din Cupa României, Liga A revine cu meciurile etapei a 23-a. Iată programul etapei cu scurte avancronici și cu delegările arbitrilor și observatorilor:

Alte stiri recente

512 vizualizari
22 apr. 2019 09:13

Școala Centrală Câmpina, locul I la faza naționala a concursului "Made for Europa", un fel de olimpiadă a proiectelor finanțate prin programe europene

Am scris despre proiectul Școlii Centrale Câmpina atunci când echipa de proiect a câștigat faza județeană a concursului național "Made for Europa" și s-a calificat la faza națională. Ei bine, avem bucuria să vă anunțăm că la etapa națională, desfășurată la Cluj-Napoca, în perioada 18-21 aprilie 2019, Școala Centrală a obținut locul I. 

564 vizualizari
22 apr. 2019 08:12

La Câmpina, întotdeauna altul e de vină. Primarul, niciodată...

1 comentarii

Primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, a demonstrat și la dezbaterea publică pe tema bugetului local că este adeptul politicii "întotdeauna, altul e de vină". Persoana care ocupă cea mai înaltă funcție din administrația locală câmpineană de 15 ani încoace a folosit dezbaterea pe tema bugetului local ca pe un nou prilej de a arunca în toate direcțiile cu acuze, mai fine sau mai brutale, dar toate demonstrând același principiu al politicii sale - "întotdeauna, dar întotdeauna, altul e de vină".