S-a speriat de o vulpe şi s-a răsturnat cu maşina pe DN1!

Actualitate (Categoria articolului)

Accident mai puţin obişnuit vineri seara, pe DN1, în dreptul kilometrului 83+100m, în apropierea localităţii Băneşti.

O vulpe a tăiat calea autoturismului marca Hyundai, cu numărul de înmatriculare PH-05-YTH. La volan se afla o femeie, în vârstă de 35 ani, însărcinată în luna a șaptea. Femeia s-a speriat, a tras brusc de volan pentru a evita vulpea şi s-a răsturnat pe marginea drumului. La faţa locului au sosit rapid echipele de la Poliţie, ISU şi Ambulanţă. Din fericire, conducătoarea auto este în afara oricărui pericol, în ciuda felului în care arată autoturismul.

3157 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

4281 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

1 comentarii

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

3225 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

1 comentarii

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

170 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

173 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).