CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

S-a finalizat reabilitarea primului tronson al blocului operator de la Spitalul Municipal Câmpina

- Actualitate -

S-a finalizat reabilitarea primului tronson al blocului operator de la Spitalul Municipal Câmpina

Spitalul Municipal Câmpina se află într-un continuu proces de modernizare, majoritatea secțiilor fiind deja reabilitate, unele devenind aproape de nerecunoscut. La începutul acestui an s-a pus problema modernizării blocului operator, iar pentru că aici nu se putea întrerupe complet activitatea, lucrările au fost împărțite și programate să se desfășoare pe parcursul a trei ani. Vineri, 21 decembrie 2018, a fost inaugurat primul tronson din blocul operator modernizat și despre care medicii din spital spun că este acum de nivel occidental.

Sunt trei săli de operații cu echipament complet inclusiv pentru intervenții chirurgicale laparoscopice și cu toate anexele necesare. Bine dotate, complet echipate, nou-nouțe, cele trei săli vor intra în zilele următoare în circuitul de intervenții chirurgicale.
La scurta festivitate de vineri au fost prezenți primarul Horia Tiseanu și viceprimarul Adrian Pițigoi, care au vorbit de necesitatea investițiilor în sănătate, despre sprijinul pe care autoritățile locale l-au dat și-l vor da și în continuare acestui domeniu. De asemenea, s-a amintit și despre proiectul cu finanțare europeană care este foarte aproape de a fi semnat, proiectul privind reabilitarea termică a Spitalului Municipal, în valoare de aproximativ 6,5 milioane euro, care îl va face cel mai valoros proiect din punct de vedere financiar accesat de administrația câmpineană. După discursurile de rigoare, conducerea spitalului, o parte dintre medici și cei doi reprezentanți ai Primăriei au vizitat sălile de operație și tronsonul modernizat al blocului operator.
Precizăm că la blocul operator este vorba despre o reabilitare completă, cu tot cu schimbarea instalațiilor electrice, sanitare, termice și a instalațiilor de gaze medicale. Licitația pentru executarea acestor lucrări a fost câștigată de societatea General Service Grup 98 SRL București (cea care a realizat și lucrările de modernizare cu fonduri europene la Policlinica Municipală), prețul fiind de 644.992 lei (fără TVA).


22 Dec 2018 08:30 9364 vizualizari


Comentarii


  • 28.12.2018 12:24 Doctor doctor Imaginile nu sunt concludente,cele dou persoane imbracate in negru trebuiau operate si scosi gargaunii din cap.hehehhhheee
359 vizualizari 24 Jul 2024 12:45 Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

644 locuri au fost disponibile la liceele câmpinene pentru admiterea 2024, învățământ de zi, iar 607 dintre acestea au fost ocupate după prima etapă a repartizării computerizate.

citeste mai mult
943 vizualizari 24 Jul 2024 10:53 La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

Miercuri, 24 iulie, puțin după ora 10.00, sirenele mașinilor de intervenție - pompieri și poliție - s-au auzit la intrarea pe Strada Maramureș dinspre Bulevardul Carol I.

citeste mai mult
253 vizualizari 24 Jul 2024 10:08 Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a anunțat lansarea oficială a aplicației Prahova Trans. Aplicația este disponibilă gratuit pentru descărcare din Google Play sau App Store.

citeste mai mult
534 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV