CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

- Sport -

Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

La finele săptămânii trecute, la București, a avut loc ediția a 68-a a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, comptiție la startul căreia s-au aflat și cinci sportivi câmpineni, chiar dacă - din păcate - din motive despre care am mai vorbit, nu toți mai reprezintă vreun club câmpinean. Cu toate acestea, ei sunt tot câmpineni și poate că ar fi trebuit găsite resursele necesare pentru a ne mândri și oficial cu ei.

Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) a câștigat medalia de aur în proba de aruncarea discului, cu 52,31m, record îmbunătățit, și pentru al treilea an consecutiv a primit trofeul "Lia Manoliu", acordat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Cu această performanță, Andreea Lungu și-a reconfirmat baremul pentru Campionatele Europenele sub 23 ani, care vor avea loc în Finlanda.
De asemenea, tot o medalie de aur a obținut și Ioana Baciu (fostă Plăvan), antrenată de Nicolae Pavel, în proba de aruncarea suliței, cu 49,96m. Cele două sportive - Andreea Lungu și Ioana Baciu - vor reprezenta România la Cupa Europei, din Polonia, competiție de prestigiu, care va avea loc la finalul acesteui luni.
Medalie de bronz a obținut și Marius Vasile, la aruncarea greutății, cu 15,42m. De asemenea, alți sportivi câmpineni au avut rezultate foarte bune, în imediata apropiere a podiumului: Carol Banu - locul 4, la aruncarea discului, cu 38,64m, și Ștefan Gagiu - locul 6, la săritura în lungime, cu 6,93m.
Sunt performanțe remarcabile, pentru care sportivii și antrenorii lor merită toate felicitările!


05 Jun 2023 08:21 2567 vizualizari


Comentarii


381 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
531 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
563 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
818 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV