CâmpinaTV organizează o dezbatere electorală cu principalii candidați la Primăria Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - În această după-amiază, unul dintre membrii staff-ului de campanie al candidatului PNL, Horia Tiseanu, ne-a transmis că actualul primar nu va da curs invitației noastre la dezbaterea electorală.

I-am invitat pe principalii cinci candidați la funcția de primar al municipiului Câmpina, pentru alegerile locale din 5 iunie, la o dezbatere electorală, oferindu-le astfel posibilitatea de a-și prezenta programul electoral și soluțiile la cele mai importante probleme ale localității. Dezbaterea va avea loc marți, 31 mai 2016, și o veți putea urmări doar pe CampinaTV.ro miercuri, 1 iunie 2016.

Fiecare candidat va fi însoțit de cinci susținători. Până acum, au confirmat prezența la dezbaterea electorală Daniel Ioniță - candidatul ALDE, Constantin Cândea - candidatul PSD, Ioan Adrian Pițigoi - candidatul PMP și Andrei Istrate - candidatul UNPR. Încă mai așteptăm un răspuns de la primarul în funcție, Horia Tiseanu, candidatul PNL. În cursul zilei de mâine vă vom anunța dacă Horia Tiseanu confirmă sau nu participarea la dezbaterea electorală. Precizăm că nu am decis noi care sunt cei mai importanți cinci candidați la Primăria Câmpina, ci așa a reieșit din sondajele realizate la nivelul municipiului.

4652 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Adrian 25.05.2016 23:11 Tiseanu e prea las sa vina la o astfel de dezbatere! Si ii este frica de intrebarile care i s-ar putea adresa si la care nu ar avea raspuns. Asa ca va va trata si pe voi exact la fel cum face cu orasul de ani buni - cu ... ! Pacat de oras, pacat de valoarea demersului vostru absolut laudabil!
  • Simona 26.05.2016 13:01 Chiar sunt curioasa sa ii văd pe candidați fata in fata! Care nu cine, e clar, dupa părerea mea, înseamnă ca nu are respect fata de opinia publica! Felicitări pentru inițiativa! Apropo de posibila absenta a primarului in funcție - va dați seama ce s-ar întâmpla in America dacă un candidat refuza o astfel de dezbatere?!
  • Mihai 26.05.2016 23:30 Tiseanu se comporta si acum exact asa cum a facut-o in ultimii 4 ani: cu dispret, in bataie de joc. Nu este posibil sa refuzi o dezbatere publica!!! As vrea si eu sa stiu argumentele sale, de ce a refuzat aceasta dezbatere? Nu pot sa cred ca ii este frica de contracandidati!!!
  • Violeta 26.05.2016 23:34 As fi vrut sa merg duminica viitoare la vot. Inca nu m-am hotarat cu cine sa votez si chiar ma gandeam ce buna ar fi o dezbatere, asa cum se facea pe vremuri la televiziunea locala a lui Severin. M-am bucurat cand am vazut ca faceti voi asa ceva! Astazi, cand am citit ca Tiseanu a decis sa nu vina, consider ca pe mine una m-a jignit! Si in mod cert nu il voi vota! Ramane sa vad cum se prezinta ceilalti candidati si sa aleg dintre cei care vor veni. Consider ca si aceasta este o forma de respect a candidatilor fata de noi, alegatorii.
  • Gabriela N 27.05.2016 10:26 In afara de VPTV inca primarul Tiseanu e mut.Pe Toma Ionescu pierde multe voturi printre care si al meu
  • Arun Vasile 29.05.2016 09:34 Nu are timp de dezbateri ,se uita si ai notite de la primarii europeni, despre CONCEPT si ADMINISTRARE .Ce sa spuna ca a cumaparat masina de 28MIIEURO din banii prostilor,ca a pierdut 4 MIL.EURO BANI EUROPENI ,ca nu a terminat CASA.Daca iese si acum chiar ca ne meritam soarta de a locui intr-un oras din ce in ce mai murdar si trist.
  • maria 29.05.2016 13:16 Ma bucur foarte mult ca faceti aceasta dezbatere electorala.Abia astept sa o vad pe 1 iunie.Faptul ca Tiseanu nu vrea sa vina e de asteptat deoarece se teme foarte mult de ce intrebari o sa primeasca si chiar o sa se faca de rusine.E prea las si cu siguranta o sa-l taxeze lumea la vot.Eu orcium nu il votez.

Actualitate

4625 vizualizari
28 feb. 2020 17:59

Tânăra din Câmpina NU este infectată cu coronavirus. Rezultatul testelor este negativ

Infecția cu coronavirus nu se confirmă la cele două persoane din județul Prahova internate la Spitalul de Boli Contagioase din Ploiești: tânăra de 19 ani, din Câmpina și bărbatul de 33 de ani, din Bărcănești. În ambele cazuri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Național "Matei Balș" este negativ. Informația a fost furnizată de directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniță.

2302 vizualizari
28 feb. 2020 10:35

Campioana olimpică de tineret, Georgeta Popescu, a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina"

Ședința de joi, 28 februarie 2020, a Consiliului Local a început cu un moment festiv - acordarea tilului de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina" campioanei olimpice de tineret la monobob Georgeta Popescu. Tânăra sportivă a fost invitată în fața Consiliului Local pentru a primi diploma de "Cetățean de onoare", precum și un premiu de 10.000 lei din partea administrației câmpinene.

Alte stiri recente

1758 vizualizari
28 feb. 2020 11:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 28 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2135 vizualizari
27 feb. 2020 13:54

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.