CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

CâmpinaTV organizează o dezbatere electorală cu principalii candidați la Primăria Câmpina

- Actualitate -

CâmpinaTV organizează o dezbatere electorală cu principalii candidați la Primăria Câmpina

UPDATE - În această după-amiază, unul dintre membrii staff-ului de campanie al candidatului PNL, Horia Tiseanu, ne-a transmis că actualul primar nu va da curs invitației noastre la dezbaterea electorală.

I-am invitat pe principalii cinci candidați la funcția de primar al municipiului Câmpina, pentru alegerile locale din 5 iunie, la o dezbatere electorală, oferindu-le astfel posibilitatea de a-și prezenta programul electoral și soluțiile la cele mai importante probleme ale localității. Dezbaterea va avea loc marți, 31 mai 2016, și o veți putea urmări doar pe CampinaTV.ro miercuri, 1 iunie 2016.

Fiecare candidat va fi însoțit de cinci susținători. Până acum, au confirmat prezența la dezbaterea electorală Daniel Ioniță - candidatul ALDE, Constantin Cândea - candidatul PSD, Ioan Adrian Pițigoi - candidatul PMP și Andrei Istrate - candidatul UNPR. Încă mai așteptăm un răspuns de la primarul în funcție, Horia Tiseanu, candidatul PNL. În cursul zilei de mâine vă vom anunța dacă Horia Tiseanu confirmă sau nu participarea la dezbaterea electorală. Precizăm că nu am decis noi care sunt cei mai importanți cinci candidați la Primăria Câmpina, ci așa a reieșit din sondajele realizate la nivelul municipiului.


25 May 2016 21:27 5388 vizualizari



Comentarii






  • 29.05.2016 13:16 maria Ma bucur foarte mult ca faceti aceasta dezbatere electorala.Abia astept sa o vad pe 1 iunie.Faptul ca Tiseanu nu vrea sa vina e de asteptat deoarece se teme foarte mult de ce intrebari o sa primeasca si chiar o sa se faca de rusine.E prea las si cu siguranta o sa-l taxeze lumea la vot.Eu orcium nu il votez.
  • 29.05.2016 09:34 Arun Vasile Nu are timp de dezbateri ,se uita si ai notite de la primarii europeni, despre CONCEPT si ADMINISTRARE .Ce sa spuna ca a cumaparat masina de 28MIIEURO din banii prostilor,ca a pierdut 4 MIL.EURO BANI EUROPENI ,ca nu a terminat CASA.Daca iese si acum chiar ca ne meritam soarta de a locui intr-un oras din ce in ce mai murdar si trist.
  • 27.05.2016 10:26 Gabriela N In afara de VPTV inca primarul Tiseanu e mut.Pe Toma Ionescu pierde multe voturi printre care si al meu
  • 26.05.2016 23:34 Violeta As fi vrut sa merg duminica viitoare la vot. Inca nu m-am hotarat cu cine sa votez si chiar ma gandeam ce buna ar fi o dezbatere, asa cum se facea pe vremuri la televiziunea locala a lui Severin. M-am bucurat cand am vazut ca faceti voi asa ceva! Astazi, cand am citit ca Tiseanu a decis sa nu vina, consider ca pe mine una m-a jignit! Si in mod cert nu il voi vota! Ramane sa vad cum se prezinta ceilalti candidati si sa aleg dintre cei care vor veni. Consider ca si aceasta este o forma de respect a candidatilor fata de noi, alegatorii.
  • 26.05.2016 23:30 Mihai Tiseanu se comporta si acum exact asa cum a facut-o in ultimii 4 ani: cu dispret, in bataie de joc. Nu este posibil sa refuzi o dezbatere publica!!! As vrea si eu sa stiu argumentele sale, de ce a refuzat aceasta dezbatere? Nu pot sa cred ca ii este frica de contracandidati!!!
  • 26.05.2016 13:01 Simona Chiar sunt curioasa sa ii văd pe candidați fata in fata! Care nu cine, e clar, dupa părerea mea, înseamnă ca nu are respect fata de opinia publica! Felicitări pentru inițiativa! Apropo de posibila absenta a primarului in funcție - va dați seama ce s-ar întâmpla in America dacă un candidat refuza o astfel de dezbatere?!
  • 25.05.2016 23:11 Adrian Tiseanu e prea las sa vina la o astfel de dezbatere! Si ii este frica de intrebarile care i s-ar putea adresa si la care nu ar avea raspuns. Asa ca va va trata si pe voi exact la fel cum face cu orasul de ani buni - cu ... ! Pacat de oras, pacat de valoarea demersului vostru absolut laudabil!
2499 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2598 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1444 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5370 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV