Andreea Lungu, de la CSS ”Istrati” Câmpina, dublă campioană națională la disc, la seniori și tineret, cu nou record național și barem de Mondiale

Sport (Categoria articolului)

La București, se desfășoară vineri și sâmbătă Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru seniori, tineret și juniori I. Prima zi a competiției a adus o mare bucurie clubului câmpinean CSS ”Constantin Istrati”, coordonat de prof. Mihaela Marin. Atleta Andreea Lungu a devenit dublă campioană a României la seniori și tineret în proba de aruncarea discului cu un nou record personal, dar și cu îndeplinirea baremului pentru Campionatul Mondial care va avea loc în Kenya.

Elevă a antrenoarei Mihaela Marin, Andreea Lungu a reușit să câștige proba de aruncarea discului cu 51,09 m. De asemenea, Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) a reușit să-și depășească cea mai bună performanță de până acum în întrecererea masculină de aruncarea discului, 50,25 m, cu care s-a clasat pe locul al doilea în ierarhia la tineret.
Sâmbătă, în întrecerile rezervate categoriei de vârstă juniori I, clubul câmpinean va avea în competiție șapte sportivi, la care se adaugă alți doi sportivi prezenți în Campionatul Național de Probe Combinate. 
De asemenea, tot la Campionatul Național de Aruncări Lungi, o fostă componentă a clubului câmpinean, pentru care nu s-a găsit nicio soluție să reprezinte în continuare localitatea noastră, Ioana Plăvan, legitimată acum la SCM Buzău și antrenată în continuare de Nicolae Pavel, a câștigat detașat întrecerea de aruncarea suliței, cu 47,96 m devenind campioana României în această probă.

2791 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1930 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2748 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

Alte stiri recente

337 vizualizari
29 iun. 2022 11:10

Societate comercială cu sediul în Câmpina angajează ECONOMIST / CONTABIL

Societate comercială cu sediul în Câmpina (telefon 0244.375.277; fax 0244.373.077) angajează economist / contabil.

232 vizualizari
29 iun. 2022 09:08

Un modul de prim-ajutor a fost amplasat în centrul Câmpinei, în pasajul de la ceas, funcțional în perioadele caniculare

Având în vedere temperaturile ridicate anunțate pentru aceste zile și la Câmpina și având în vedere faptul că pentru întreaga lună iulie s-au anunțat fenomene extreme (caniculă, alternând cu vijelii și ploi torențiale), Primăria municipiului a instalat în Pasajul de la Ceas un modul de prim-ajutor. Trecătorii se pot opri aici pentru a se răcori și odihni puțin, pentru a bea apă sau pentru a cere ajutor în cazul în care nu se simt bine.