Andreea Lungu, de la CSS ”Istrati” Câmpina, dublă campioană națională la disc, la seniori și tineret, cu nou record național și barem de Mondiale

Sport (Categoria articolului)

La București, se desfășoară vineri și sâmbătă Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru seniori, tineret și juniori I. Prima zi a competiției a adus o mare bucurie clubului câmpinean CSS ”Constantin Istrati”, coordonat de prof. Mihaela Marin. Atleta Andreea Lungu a devenit dublă campioană a României la seniori și tineret în proba de aruncarea discului cu un nou record personal, dar și cu îndeplinirea baremului pentru Campionatul Mondial care va avea loc în Kenya.

Elevă a antrenoarei Mihaela Marin, Andreea Lungu a reușit să câștige proba de aruncarea discului cu 51,09 m. De asemenea, Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) a reușit să-și depășească cea mai bună performanță de până acum în întrecererea masculină de aruncarea discului, 50,25 m, cu care s-a clasat pe locul al doilea în ierarhia la tineret.
Sâmbătă, în întrecerile rezervate categoriei de vârstă juniori I, clubul câmpinean va avea în competiție șapte sportivi, la care se adaugă alți doi sportivi prezenți în Campionatul Național de Probe Combinate. 
De asemenea, tot la Campionatul Național de Aruncări Lungi, o fostă componentă a clubului câmpinean, pentru care nu s-a găsit nicio soluție să reprezinte în continuare localitatea noastră, Ioana Plăvan, legitimată acum la SCM Buzău și antrenată în continuare de Nicolae Pavel, a câștigat detașat întrecerea de aruncarea suliței, cu 47,96 m devenind campioana României în această probă.

3261 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1340 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2118 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

1297 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1004 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.