Biroul de conducere al PNL Câmpina a fost dizolvat. Subprefectul Alexandru Vane, președinte interimar

Politică (Categoria articolului)

Biroul Politic Județean (BPJ) al PNL Prahova, întrunit miercuri seară, a decis dizolvarea Biroului de Conducere al Organizației Municipale Câmpina și numirea subprefectului Alexandru Vane ca președinte interimar al PNL Câmpina.

Până în momentul de față nu există un comunicat oficial al conducerii PNL Prahova prin care să se menționeze motivele acestei decizii. Potrivit unor surse din partid, măsura a fost luată pentru îndepărtarea lui Marian Nistor de la conducerea PNL Câmpina (despre care se spune că este mult prea apropiat de PSD) și preluarea funcției de președinte de către o persoană apropiată conducerii județene a PNL și care să susțină proiectele primarului Alin Moldoveanu.
Vă reamintim faptul că Marian Nistor a devenit președintele PNL Câmpina în urma alegerilor interne din vara anului trecut, atunci când a fost ales și noul Birou de Conducere al organizației locale. Despre o colaborare a PNL Câmpina cu Organizația Județeană nu se poate vorbi, dacă ne gândim doar la faptul că unele dintre deciziile luate la Câmpina nu au fost susținute de BPJ și dăm aici exemplul excluderii din partid a consilierului local Florin Marcu. Conducerea PNL Câmpina l-a exclus din partid, dar decizia nu a putut fi pusă în practică pentru că nu a fost acceptată de conducerea județeană.
Vom reveni. 

2442 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anonim 10.11.2022 08:57 "Potrivit unor surse din partid, măsura a fost luată pentru îndepărtarea lui Marian Nistor de la conducerea PNL Câmpina (despre care se spune că este mult prea apropiat de PSD) și preluarea funcției de președinte de către o persoană apropiată conducerii județene a PNL și care să susțină proiectele primarului Alin Moldoveanu". Asta numesc eu jurnalism: sa scrieti cum este situatia. Chiar daca e pe surse, toata lumea stie ca asta e situatia in realitate. DA, asta se vrea: indepartarea oricui pentru a trece puz-ul si a-si insusi ei milioanele de euro. Astia nu se vor opri pana nu ne scot pe toti din oras ca sa-si ia banutii.
  • diss 10.11.2022 11:06 Nicio pierdere, pnl este de fapt un psd( pcr) mai mic.Toti politicienii sunt o apă și un pământ iar împreună au făcut din România cea mai săracă și coruptă țară din UE! Restul e cancan!
  • Dincă George 10.11.2022 11:21 Insistența cu care Moldoveanu și echipa de la Ploiești elimină concurența nu poate decât să întărească ideea că interesele lor de grup sunt foarte mari.
  • Mario 10.11.2022 11:40 Domnul VANE a fost promovat de la soferul ............. la sef de partid???? Te misti bine baiatul lui mamica...- consilier USR. bine ca mai intelegem si noi niste chestii

Politică

1199 vizualizari
18 sept. 2023 21:54

Partidul România în Acțiune a inițiat petiția ”Stop finanțării partidelor politice din bani publici!”

5 comentarii

Partidul România în Acțiune a inițiat o petiție online care se intitulează ”Stop finanțării partidelor politice din bani publici!”

2376 vizualizari
02 aug. 2023 17:13

PMP Câmpina se dezice de gestul consilierului Marius Anghelescu

2 comentarii

După comunicatul prin care consilierul Marius Anghelescu anunța că și-a retras votul de principiu privind achiziționarea unor generatoare pentru stațiile de pompare ale HidroPrahova, PMP Câmpina, partidul din care face parte și Marius Anghelescu,  a reacționat și ne-a transmis următorul comunicat de presă semnat de președintele organizației locale, Adrian Pițigoi.

Alte stiri recente

1066 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

1100 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.