Biroul de conducere al PNL Câmpina a fost dizolvat. Subprefectul Alexandru Vane, președinte interimar

Politică (Categoria articolului)

Biroul Politic Județean (BPJ) al PNL Prahova, întrunit miercuri seară, a decis dizolvarea Biroului de Conducere al Organizației Municipale Câmpina și numirea subprefectului Alexandru Vane ca președinte interimar al PNL Câmpina.

Până în momentul de față nu există un comunicat oficial al conducerii PNL Prahova prin care să se menționeze motivele acestei decizii. Potrivit unor surse din partid, măsura a fost luată pentru îndepărtarea lui Marian Nistor de la conducerea PNL Câmpina (despre care se spune că este mult prea apropiat de PSD) și preluarea funcției de președinte de către o persoană apropiată conducerii județene a PNL și care să susțină proiectele primarului Alin Moldoveanu.
Vă reamintim faptul că Marian Nistor a devenit președintele PNL Câmpina în urma alegerilor interne din vara anului trecut, atunci când a fost ales și noul Birou de Conducere al organizației locale. Despre o colaborare a PNL Câmpina cu Organizația Județeană nu se poate vorbi, dacă ne gândim doar la faptul că unele dintre deciziile luate la Câmpina nu au fost susținute de BPJ și dăm aici exemplul excluderii din partid a consilierului local Florin Marcu. Conducerea PNL Câmpina l-a exclus din partid, dar decizia nu a putut fi pusă în practică pentru că nu a fost acceptată de conducerea județeană.
Vom reveni. 

2002 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anonim 10.11.2022 08:57 "Potrivit unor surse din partid, măsura a fost luată pentru îndepărtarea lui Marian Nistor de la conducerea PNL Câmpina (despre care se spune că este mult prea apropiat de PSD) și preluarea funcției de președinte de către o persoană apropiată conducerii județene a PNL și care să susțină proiectele primarului Alin Moldoveanu". Asta numesc eu jurnalism: sa scrieti cum este situatia. Chiar daca e pe surse, toata lumea stie ca asta e situatia in realitate. DA, asta se vrea: indepartarea oricui pentru a trece puz-ul si a-si insusi ei milioanele de euro. Astia nu se vor opri pana nu ne scot pe toti din oras ca sa-si ia banutii.
  • diss 10.11.2022 11:06 Nicio pierdere, pnl este de fapt un psd( pcr) mai mic.Toti politicienii sunt o apă și un pământ iar împreună au făcut din România cea mai săracă și coruptă țară din UE! Restul e cancan!
  • Dincă George 10.11.2022 11:21 Insistența cu care Moldoveanu și echipa de la Ploiești elimină concurența nu poate decât să întărească ideea că interesele lor de grup sunt foarte mari.
  • Mario 10.11.2022 11:40 Domnul VANE a fost promovat de la soferul ............. la sef de partid???? Te misti bine baiatul lui mamica...- consilier USR. bine ca mai intelegem si noi niste chestii

Politică

950 vizualizari
30 ian. 2023 21:07

Va trece sau nu bugetul Câmpinei de votul Consiliului Local?

După ce anul trecut a fost un întreg scandal în Consiliul Local pe tema votului asupra bugetului local, aruncăm o privire asupra situației politice din Legislativul câmpinean și ce premise sunt pentru ca situația de anul trecut să se repete. Sau nu... Ședința extraordinară a Consiliului Local Câmpina pentru aprobarea bugetului local al anului 2023 este programată joi, 2 februarie 2023, ora 17.00, în sala mică a Casei Tineretului.

1588 vizualizari
27 dec. 2022 07:44

PMP Câmpina își menține poziția privind pasajul subteran propus prin PUZ de primarul Alin Moldoveanu

Am primit la redacție un comunicat de presă din partea Partidului Mișcarea Populară, pe care îl redăm în continuare integral. Subiectul îl constituie proiectul privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ), care include și pasajul subteran, proiect care se va afla pe ordinea de zi a ședinței din 28 decembrie 2022 a Consiliului Local Câmpina.

Alte stiri recente

16 vizualizari
31 ian. 2023 12:17

ISU a intervenit cu șenilata la Boșilcești - Telega pentru preluarea a doi pacienți izolați

Salvatorii de la ISU Prahova au intervenit marți, 31 ianuarie 2023, pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în satul Boșilcești, comuna Telega.

444 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.