15 medalii pentru karatiștii de la AIKO Câmpina la Campionatul Mondial și Cupa Kohai, desfășurate la Karlovy Vary, în Cehia

Sport (Categoria articolului)

În perioada 11-13 octombrie, în splendida stațiune Karlovy Vary din Cehia a avut loc ediția a 27-a a Campionatului Mondial SKDUN și a 12-a ediție a Cupei Kohai, ambele găzduite de o impozantă sală polivalentă. Sportivilor din numeroase țări li s-a alăturat și o delegație a Clubului AIKO Câmpina, condusă de Sensei Gabriel Timofte, sportivii săi adunând la finalul celor două competiții din Cehia nu mai puțin de 15 medalii.

A fost o competiție acerbă, după cum ne mărturiseau cei prezenți la fața locului, cu mult peste nivelul altor competiții similare din această parte a Europei. Sportivii câmpineni nu s-au făcut de râs, ba chiar dimpotrivă, încununând evoluțiile lor cu 15 medalii, dintre care patru de argint și 11 de bronz.
Iată și lista celor mai bune rezultate obținute de sportivii de la AIKO Câmpina:
Categoria de vârstă copii - 7-9 ani
Ilinca Bocioacă - locul 3 kata, locul 3 sambon kumite;
Copii - 10 -11 ani
Radu Bocioacă - locul 3 kata, locul 3 kumite;
Alicia Stoll - locul 4 kata;
Cadeți - 14-15 ani
Rareș Corneanu - locul 3 kata;
Rareș Hodoiu - locul 2 kata echipe băieți, locul 2 kumite echipe băieți, locul 3 kata, locul 3 kumite, locul 3 kata echipe mixt, locul 3 kata echipe juniori;
Juniori -16 -17 ani
Theodora Tătaru - locul 2 kata, locul 2 kata echipe fete;
Tineret - 18 -20 ani:
Antonio Chiriac - locul 3 kumite, locul 3 kumite echipe mixt.

4552 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4337 vizualizari
19 sept. 2021 16:35

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

6287 vizualizari
19 sept. 2021 15:30

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Alte stiri recente

7 vizualizari
23 sept. 2021 20:54

La Spitalul de Psihiatrie Voila a avut loc conferința de închidere a proiectului de achiziție de echipamente și aparatură medicală cu fonduri europene

Zece luni a durat, la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina, implementarea unui proiect cu fonduri europene privind achiziția de echipamente și aparatură medicală, toate acestea necesare în dezvoltarea capacității de diagnosticare și îngrijiri medicale acordate pacienților cu afecțiuni psihice și suspecți sau confirmați cu infecția SARS-CoV-2.

132 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.