Agenția de marketing online INFORA a deschis birou și la Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Cu 250 clienți, 150 site-uri aflate în administrare și peste 1.500 de campanii de promovare online, INFORA se extinde. Noul birou de la Câmpina și-a început activitatea la jumătatea lunii iulie 2020, cu o echipă tânără și pasionată. INFORA este o agenție de marketing online, specializată în promovare online (detalii pe www.turboads.ro), dezvoltare web și mentenanță web (detalii pe www.mainter.ro).

INFORA se adresează celor care dețin sau vor să construiască magazine online și vor să își extindă prezența în mediul online. Specialiștii firmei combină toate instrumentele de marketing online și dezvoltare web, pentru atingerea obiectivelor digitale ale clienților. Mai multe detalii despre serviciile și ofertele firmei găsiți pe www.infora.ro
Biroul de la Câmpina se află pe Bld. Carol I, nr. 77. Telefon 0344.560.192.

2359 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan 29.07.2020 15:03 Felicitari, apar in orasul nostru si firme si servicii de calitate. Mult success!

Actualitate

1664 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

4126 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

876 vizualizari
12 aug. 2020 20:43

ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

1974 vizualizari
12 aug. 2020 17:30

Membrii Organizației ProRomânia Câmpina susțin candidatura independentului Alin Moldoveanu la funcția de primar

1 comentarii

De-abia ce s-a anunțat semnarea protocolului care a stat la baza înființării Alianței pentru Prahova, între PSD, ProRomânia și PPU (S-L), că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru stânga politică din Câmpina. Astfel, președintele Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia, Marian Alexandru, a anunțat dizolvarea organizației și susținerea la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Câmpina a independentului Alin Moldoveanu.