CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Echipa Partidului Verde pentru Primăria și Consiliul Local Telega

- Politică -

Echipa Partidului Verde pentru Primăria și Consiliul Local Telega

La Telega s-a constituit organizația locală a Partidului Verde, care va avea propriul candidat la funcția de primar al comunei Telega și candidați pentru Consiliul Local Telega. Zilele trecute, la Câmpina, în prezența președintelui acestei formațiuni politice la nivel național, cunoscutul actor și om de televiziune, Florin Călinescu, a fost lansată candidatura lui Bogdan Șoldan și a echipei sale pentru Primăria și Consiliul Local Telega.

Pentru alegerile din 27 septembrie 2020, Partidul Verde vine în fața alegătorilor din Telega cu oameni noi, cu o solidă pregătire profesională în diverse domenii de activitate, oameni care au deja o carieră în spatele lor.
Candidatul la funcția de primar al comunei Telega din partea Partidului Verde este Bogdan Șoldan: ”Pentru mine Telega este acasă și am înțeles că toate problemele comunității nu se pot rezolva decât dacă mă implic direct și sunt convins că voi reuși, pentru că am alături o echipă tânără, dinamică, încrezătoare și sunt convins că împreună vom reuși”. Alături de Bogdan Șoldan, la evenimentul de lansare a candidaților au mai fost prezenți câțiva dintre candidați pentru Consiliul Local Telega: Larisa Bâlga - 24 ani, inginer în domeniul aeronautic; Gheorghe Bâlgă - 53 ani, profesor de istorie; Constantin Firiceanu - 34 ani, inginer; Liliana Stoian - 36 ani, tehnician veterinar.
La rândul său, Florin Călinescu, președintele Partidului Verde, a declarat: ”Avem și la Telega o organizația câștigătoare. Iată că Partidul Verde a reușit să convingă mai mulți oameni valoroși să facă acest pas, pentru ca oamenii din Telega să aibă o viață nu mai bună, nu mai rea, dar mai de calitate. Partidul Verde are candidați la Primăria și Consiliul Local Telega, iar eu sunt energizat de efervescența cu care și la Telega acești oameni se alătură Partidului Verde, care la nivel european este o forță politică importantă”. (video)


10 Aug 2020 19:17 6267 vizualizari


Comentarii


171 vizualizari 18 Jul 2024 09:17 Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA (Natură, Oameni, Animale) i-a transmis președintelui României, Klaus Iohannis, o scrisoare deschisă în care îi cere acestuia să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor.

citeste mai mult
481 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie 2024, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic inițiat de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5634 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4418 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV