Echipa Partidului Verde pentru Primăria și Consiliul Local Telega

Politică (Categoria articolului)

La Telega s-a constituit organizația locală a Partidului Verde, care va avea propriul candidat la funcția de primar al comunei Telega și candidați pentru Consiliul Local Telega. Zilele trecute, la Câmpina, în prezența președintelui acestei formațiuni politice la nivel național, cunoscutul actor și om de televiziune, Florin Călinescu, a fost lansată candidatura lui Bogdan Șoldan și a echipei sale pentru Primăria și Consiliul Local Telega.

Pentru alegerile din 27 septembrie 2020, Partidul Verde vine în fața alegătorilor din Telega cu oameni noi, cu o solidă pregătire profesională în diverse domenii de activitate, oameni care au deja o carieră în spatele lor.
Candidatul la funcția de primar al comunei Telega din partea Partidului Verde este Bogdan Șoldan: ”Pentru mine Telega este acasă și am înțeles că toate problemele comunității nu se pot rezolva decât dacă mă implic direct și sunt convins că voi reuși, pentru că am alături o echipă tânără, dinamică, încrezătoare și sunt convins că împreună vom reuși”. Alături de Bogdan Șoldan, la evenimentul de lansare a candidaților au mai fost prezenți câțiva dintre candidați pentru Consiliul Local Telega: Larisa Bâlga - 24 ani, inginer în domeniul aeronautic; Gheorghe Bâlgă - 53 ani, profesor de istorie; Constantin Firiceanu - 34 ani, inginer; Liliana Stoian - 36 ani, tehnician veterinar.
La rândul său, Florin Călinescu, președintele Partidului Verde, a declarat: ”Avem și la Telega o organizația câștigătoare. Iată că Partidul Verde a reușit să convingă mai mulți oameni valoroși să facă acest pas, pentru ca oamenii din Telega să aibă o viață nu mai bună, nu mai rea, dar mai de calitate. Partidul Verde are candidați la Primăria și Consiliul Local Telega, iar eu sunt energizat de efervescența cu care și la Telega acești oameni se alătură Partidului Verde, care la nivel european este o forță politică importantă”. (video)

4971 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

4771 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

1 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

2449 vizualizari
19 aug. 2021 21:18

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Câmpina anunță că susține în continuare acordarea, de la bugetul local, a "Premiilor Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni elevi din anii terminali. Este vorba despre acele burse de excelență inițiate de foștii consilieri PNL Elena Albu și Marian Dulă în anul 2010 și acordate elevilor din anul școlar 2010-2011 și până în prezent. Ulterior, aceste burse de excelență au devenit "Premiile Municipiului Câmpina". Înainte de începutul unui nou an școlar, Consiliul Local trebuie să aprobe un proiect de hotărâre privind aceste premii, cuantumul lor și regulamentul de acordare.

Alte stiri recente

2 vizualizari
18 sept. 2021 11:04

De la cititori. Parcarea.... eterna poveste a lipsei de bun simț

Vineri seară, după lăsarea întunericului, în parcarea din fața magazinului Lidl. Așa a găsit de cuviință cineva să parcheze...

156 vizualizari
18 sept. 2021 10:12

Anunț licitații publice pentru vânzarea activelor Emon Electric Câmpina, societate aflată în faliment

Lichidatorul judiciar Mușat&Asociații anunță organizarea unor licitații publice cu strigare pentru vânzarea mai multor active ale societății Emon Electric Câmpina, aflată în faliment.