Echipa Partidului Verde pentru Primăria și Consiliul Local Telega

Politică (Categoria articolului)

La Telega s-a constituit organizația locală a Partidului Verde, care va avea propriul candidat la funcția de primar al comunei Telega și candidați pentru Consiliul Local Telega. Zilele trecute, la Câmpina, în prezența președintelui acestei formațiuni politice la nivel național, cunoscutul actor și om de televiziune, Florin Călinescu, a fost lansată candidatura lui Bogdan Șoldan și a echipei sale pentru Primăria și Consiliul Local Telega.

Pentru alegerile din 27 septembrie 2020, Partidul Verde vine în fața alegătorilor din Telega cu oameni noi, cu o solidă pregătire profesională în diverse domenii de activitate, oameni care au deja o carieră în spatele lor.
Candidatul la funcția de primar al comunei Telega din partea Partidului Verde este Bogdan Șoldan: ”Pentru mine Telega este acasă și am înțeles că toate problemele comunității nu se pot rezolva decât dacă mă implic direct și sunt convins că voi reuși, pentru că am alături o echipă tânără, dinamică, încrezătoare și sunt convins că împreună vom reuși”. Alături de Bogdan Șoldan, la evenimentul de lansare a candidaților au mai fost prezenți câțiva dintre candidați pentru Consiliul Local Telega: Larisa Bâlga - 24 ani, inginer în domeniul aeronautic; Gheorghe Bâlgă - 53 ani, profesor de istorie; Constantin Firiceanu - 34 ani, inginer; Liliana Stoian - 36 ani, tehnician veterinar.
La rândul său, Florin Călinescu, președintele Partidului Verde, a declarat: ”Avem și la Telega o organizația câștigătoare. Iată că Partidul Verde a reușit să convingă mai mulți oameni valoroși să facă acest pas, pentru ca oamenii din Telega să aibă o viață nu mai bună, nu mai rea, dar mai de calitate. Partidul Verde are candidați la Primăria și Consiliul Local Telega, iar eu sunt energizat de efervescența cu care și la Telega acești oameni se alătură Partidului Verde, care la nivel european este o forță politică importantă”. (video)

3885 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

218 vizualizari
24 sept. 2020 22:48

Partidul Verde și candidatul său la Primăria Telega, Bogdan Șoldan, mesaj de suflet pentru locuitorii comunei

Cu câteva zile înaintea scrutinului electoral din 27 septembrie 2020, echipa Partidului Verde Telega transmite un mesaj locuitorilor comunei, un mesaj care include nu doar un îndemn la vot, ci și speranța că votul de duminică va aduce în fruntea comunei o administrație locală guvernată de principii corecte: grija și respectul față de cetățean, transparență și eficiență.

78 vizualizari
24 sept. 2020 21:53

”Pe primul loc în Agenda lui Pițigoi sunt oamenii din Câmpina!”

Ioan Adrian Pițigoi este viceprimarul în funcție al municipiului Câmpina și candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar la alegerile din 27 septembrie 2020. ”Primarul trebuie să fie al tuturor oamenilor din Câmpina, indiferent de opțiunea politică a fiecăruia, de aceea pe primul loc în Agenda lui Pițigoi sunt oamenii din Câmpina”, susține Ioan Adrian Pițigoi.

Alte stiri recente

2374 vizualizari
24 sept. 2020 18:16

Accident pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din Câmpina

Joi după-amiază, în jurul orei 13.40, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din Câmpina, în dreptul intersecției spre centrele comerciale Lidl și Kaufland, a avut loc un accident de circulație soldat, din fericire, fără victime, dar cu pagube materiale considerabile.

538 vizualizari
24 sept. 2020 09:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 24 septembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.