Echipa Partidului Verde pentru Primăria și Consiliul Local Telega

Politică (Categoria articolului)

La Telega s-a constituit organizația locală a Partidului Verde, care va avea propriul candidat la funcția de primar al comunei Telega și candidați pentru Consiliul Local Telega. Zilele trecute, la Câmpina, în prezența președintelui acestei formațiuni politice la nivel național, cunoscutul actor și om de televiziune, Florin Călinescu, a fost lansată candidatura lui Bogdan Șoldan și a echipei sale pentru Primăria și Consiliul Local Telega.

Pentru alegerile din 27 septembrie 2020, Partidul Verde vine în fața alegătorilor din Telega cu oameni noi, cu o solidă pregătire profesională în diverse domenii de activitate, oameni care au deja o carieră în spatele lor.
Candidatul la funcția de primar al comunei Telega din partea Partidului Verde este Bogdan Șoldan: ”Pentru mine Telega este acasă și am înțeles că toate problemele comunității nu se pot rezolva decât dacă mă implic direct și sunt convins că voi reuși, pentru că am alături o echipă tânără, dinamică, încrezătoare și sunt convins că împreună vom reuși”. Alături de Bogdan Șoldan, la evenimentul de lansare a candidaților au mai fost prezenți câțiva dintre candidați pentru Consiliul Local Telega: Larisa Bâlga - 24 ani, inginer în domeniul aeronautic; Gheorghe Bâlgă - 53 ani, profesor de istorie; Constantin Firiceanu - 34 ani, inginer; Liliana Stoian - 36 ani, tehnician veterinar.
La rândul său, Florin Călinescu, președintele Partidului Verde, a declarat: ”Avem și la Telega o organizația câștigătoare. Iată că Partidul Verde a reușit să convingă mai mulți oameni valoroși să facă acest pas, pentru ca oamenii din Telega să aibă o viață nu mai bună, nu mai rea, dar mai de calitate. Partidul Verde are candidați la Primăria și Consiliul Local Telega, iar eu sunt energizat de efervescența cu care și la Telega acești oameni se alătură Partidului Verde, care la nivel european este o forță politică importantă”. (video)

5657 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

218 vizualizari
11 aug. 2022 20:24

PMP anunță că nu va vota proiectul de aprobare a PUZ-ului ce include și pasajul subteran

Partidul Mișcarea Populară Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă, având ca subiect votul consilierilor acestei formațiuni politice pe cel mai discutat și disputat subiect - aprobarea PUZ-ului ce include și pasajul subteran. Iată comunicatul:

2410 vizualizari
10 aug. 2022 13:20

USR solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei

3 comentarii

Am primit la redacție un comunicat din partea USR, care solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei, subiect care a suscitat atâtea discuții. Iată comunicatul USR:

Alte stiri recente

2083 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21. Ce s-a întâmplat?

293 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I.