Câmpina are campioană olimpică la tineret! Georgeta Popescu a câștigat proba de monobob la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Lausanne

Sport (Categoria articolului)

În perioada 6-22 ianuarie, la Lausanne, în Elveția, are loc ediția din acest an a Jocurilor Olimpice pentru Tineret. Câmpineanca Georgeta Popescu, legitimată la CSO Sinaia și componentă a lotului olimpic și lotului național al României, și-a câștigat dreptul de a participa la această competiție de elită, după ce în cursul anului 2019 s-a impus în mai multe întreceri care au contat pentru calificarea la Jocurile Olimpice pentru Tineret.

Astăzi, 19 ianuarie 2020, va rămâne o zi remarcabilă în istoria Câmpinei, pentru că Georgeta Popescu, câmpineanca noastră, a câștigat titlul olimpic la tineret în proba de monobob! Este prima câștigătoare a titlul olimpic la tineret din istoria monobolului și câștigătoarea primei medalii de aur pentru echipa României la această ediție a Jocurilor Olimpice pentru Tineret.
Georgeta Popescu va împlini 18 ani pe 13 aprilie. Trăiește în Câmpina, fiind legitimată la CSO Sinaia, unde este antrenată de Cezar Popescu. Mai are în palmares două titluri de campioană națională la monobob, categoria tineret, și de vicecampioană națională la bob două persoane, categoria seniori, alături de colega ei, Teodora Vlad, din Brebu, dar titlul olimpic la tineret obținut astăzi în Elveția devine cea mai importantă performanță a carierei sale. De acum, toate speranțele se îndreaptă spre Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing, din 2022, unde monobobul va figura pe lista disciplinelor olimpice.
Felicitări, Georgeta Popescu! Felicitări familiei tale, profesorilor și antrenorilor tăi! Câmpina are motive de mândrie cu performanțele tale!

31392 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Maria 19.01.2020 23:26 Felicitări! Mult succes in continuare!
  • Nicola 22.01.2020 18:56 Desigur ca Romania,Prahova si Campina se pot mandri cu aceasta minunata Campioana Olimpica la Monobob,Georgeta Popescu,care merita felicitarile si urarile noastre de noi si noi succese. Dar ne punem fireasca intrebare; Oare Autoritatile administratiei publice campinene au stiut,pana sa apara pe fluxul informatic national si international,despre imensa performanta a campinencei noastre?.Au ajutat-o in vre un fel politicienii campineni ? Sau a fost tratata ca si pe ceilalti sportivi de exceptie ai municipiului Campina,care in loc de finantare,acces la baze sportive,etc.au fost alungati sa se antreneze pe maidane iar Bugetul acestora a fost folosit in interes politic.!?!!..
  • Pat killeru 22.01.2020 21:41 Mai au microbuzul ala in curtea primariei? Mai mint mult pe copii dl Pavel.Ei pierd procese prin tribunale,dau banii pe statui si parcuri,abia le ajung de salarii.Daca lucrau la privat ieseau pe fond nervos la pensie cu.minim pe economie.Bugetarii sa nu se vaite,mediul privat duce greul,nu plimba cateva hartii si au program de femei gravide ca in primarie si unitatile subordonate,ti se vorbeste de sus si fara atentii bati drumul de geaba.

Sport

1997 vizualizari
16 feb. 2020 22:00

35 de medalii pentru AIKO Câmpina la Cupa Dojo, desfășurată în week-end la București

Clubul Sportiv AIKO Câmpina a început în forță anul 2020 și încă de la prima competiție la care a participat a reușit să strângă nu mai puțin de 35 de medalii, dintre care 12 de aur, 11 de argint și 12 de bronz. Sportivii pregătiți de Gabriel Timofte au participat la Cupa Dojo, desfășurată în acest week-end la București, în sala ”Apollo”, competiție la care au fost prezenți sportivi de la 25 de cluburi de arte marțiale din întreaga țară.

2128 vizualizari
09 feb. 2020 19:57

CSS ”Constantin Istrati” Câmpina a participat cu 12 copii la etapa zonală a Campionatului Național și are obiectiv trei medalii pentru finală

Sâmbătă și duminică, la București a avut loc etapa zonală a Campionatului Național pentru Copii I și II, competiție la care CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, a participat cu nu mai puțin de 12 sportivi, obținând mai multe calificări pentru finale.

Alte stiri recente

730 vizualizari
17 feb. 2020 23:12

Un șofer de 19 ani a blocat complet o cale de acces pe Strada Victoriei din Câmpina. "Sunt curier și am treabă!"

O camionetă a blocat complet aleea de acces dinspre Strada Sondei spre Strada Victoriei din municipiul Câmpina. S-a întâmplat zilele trecute și, mai bine de zece minute, oameni în vârstă sau mai tineri, bunici sau mămici cu cărucioare cu copii mici, cu toții au fost nevoiți să se întoarcă din drum și să ocolească mai multe blocuri pentru a putea intra pe Victoriei. Câteva persoane au sărit gardul care delimitează aleea de spațiul verde, alte persoane au așteptat sperând că șoferul își va face apariția mai repede și va muta mașina. Șoferul a apărut, într-un final, dar tot el a fost cel cu gura mare. 

792 vizualizari
17 feb. 2020 22:37

Începe reabilitarea termică a Blocului 12 de pe Strada Victoriei din Câmpina

La aproape un an și jumătate de la semnarea contractului de finanțare dintre Primăria Câmpina și Agenția de Dezvoltare Regională Sus-Muntenia, zilele acestea vor începe, în sfârșit, lucrările de reabilitare termică a Blocului nr.12 de pe Strada Victoriei. Anunțul a fost făcut de primarul Horia Tiseanu în cadrul dezbaterii publice asupra proiectului bugetului local pe anul 2020. Lucrările vor fi finanțate în cea mai mare parte din fonduri europene.