Fost ministru, implicat într-un accident rutier la Câmpina. Fostul ministru și familia sa au ajuns la spital

Actualitate (Categoria articolului)

Un accident rutier produs sâmbătă dimineață, în jurul orei 11.30, pe Bulevardul Carol I, la intersecția cu Aleea Panduri, din Câmpina, s-a soldat cu rănirea a patru persoane, între care și doi minori care au fost transportați la spital. Este vorba de fostul ministru al Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat din Guvernul Tudose, din perioada 2017-2018, Ilan Laufer, și familia acestuia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, din primele cercetări a reieșit faptul că fostul ministru, în vârstă de 40 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un copac din afara părții carosbile, ulterior, intrând în coliziune și cu autoturismul mai sus menționat, condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a fostului ministru, precum și a soției acestuia, în vârstă de 42 de ani, pasageră pe locul din dreapta față, precum și a doi minori care se aflau pe bancheta din spate, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3515 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gigi 27.08.2023 22:58 Si eu care credeam ca sunt pur si simplu harnici politistii in acest weekend

Actualitate

0 vizualizari
03 mar. 2024 09:05

Primim de la cititori. Mizeria dintr-o stație de taxiuri, din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse joi dimineață în stația de taxiuri din apropierea stației de carburanți OMV.

804 vizualizari
02 mar. 2024 18:37

La Câmpina, invitație la o întâlnire în care să se discute problemele animalelor de companie

1 comentarii

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 28 februarie, consilierul Cosmin Raț a lansat o invitație publică pentru o întâlnire în care să se discute un subiect care nu a mai fost abordat până acum, cel puțin la Câmpina, la nivelul administrației locale.

Alte stiri recente

16 vizualizari
03 mar. 2024 08:48

Veteranul Viorel Savu, campion național la aruncarea greutății

În ziua în care Antofița Mocanu a câștigat pentru al doilea an consecutiv proba de aruncarea greutății la categoria feminin peste 40 ani, la Campionatul Național de Atletism Masters (pentru veterani), CSS ”Constantin Istrati” a mai obținut o medalie de aur prin Viorel Savu, categoria peste 60 ani, tot în proba de aruncarea greutății.

1544 vizualizari
02 mar. 2024 19:47

Câmpineanca Antofița Mocanu, campioană națională la aruncarea greutății

În acest week-end, la București, în Sala ”Ioan Soter” a avut loc finala Campionatului Național de Atletism Masters. Printre sportivii aliniați la start s-a aflat și o câmpineancă - Antofița Mocanu, a cărei fiică, Patricia, îi calcă pe urme, fiind una dintre sportivele de mare perspectivă de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.